Konny Odesláno Srpen 20, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2018 I z malych veci ma clovek radost, hlavne kdyz jsou k uzitku ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Srpen 30, 2019 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2019 Tak po přestěhování, kdy auto už nestojí před barákem a mám ho více po ruce se mi na něj dostalo i více času, a konečně jsem spáchal aspoň něco z toho, co jsem chtěl a co zvládnu, a to je osvětlení v interiéru. Pořešil jsem nechtěné zhasnutí kufru při ledkách (rezistor 560 ohmů), dodělal jsem osvětlení nad zadní sedačky a osvětlení nohou u sedadel řidiče a spolujezdce. Co se jinak týka servisu tak zatím jen klasická údržba. Teď dostala octa novou baterku. Stará tam byla co máme auto, tedy skoro 5 let, tak kdoví jak dlouho tam už byla. Jsou to sice jen prkotiny, ale ja jsem rád, že se mi je konečně podařilo udělat :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Září 17, 2019 Sdílet Odesláno Září 17, 2019 To osvětlení vzadu mi taky chybí,takže super práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 17, 2019 Sdílet Odesláno Září 17, 2019 Osvětlení vzadu udělá hodně, taky jsem si ho dodělával (pod madla) a teď je uvnitř světla na rozdávání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Leden 19, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2020 Mám tam sice lampičky pod madlama, ale jak vozíme děti, tak kolikrát je potřeba více světla, protože i když tam mám ledky, tak to tolik neosvítí, jak toto. A šlo to tam docela dobře. Jen je potřeba uřezat ty výstupky, kterýma je to normálně přišroubované ke stropu, jinak se to tam nevleze, mezi světlem a střechou je jen asi 12mm. Jinak na vrakáči mě to dali docela v pohodě i s tím rámečkem a konektorem s kusem kabeláže, takže to stačilo jen napojit na kabely přední lampičky a hotovo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.