staga86 Odesláno Leden 14, 2016 Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 Máte někdo zkušenost, je to možné? Kolik by to tak vyšlo? Díky, Michal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaha Odesláno Leden 20, 2016 Sdílet Odesláno Leden 20, 2016 Myslím že neni, adaptavní tempomat podléha ochraně komponent a pokud nebylo vybaveno z výroby tak si myslím že to nikdo neodemkne/nepřizpůsobí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kmozis Odesláno Leden 20, 2016 Sdílet Odesláno Leden 20, 2016 Do Golfa to Němci umí, do Oktávky to ještě nedělali, takže to nabízí pouze bez záruky, tohle mi odpověděli: ============================= vielen Dank für Ihre Anfrage.Leider hatten wir bisher noch keine Möglichkeit bei diesem Fahrzeug diese Nachrüstung durchzuführen.Somit können wir Ihnen diese Nachrüstung lediglich im Rahmen eines Probeverbaus bei uns vor Ort in 23795 Bad Segeberg zu einem Komplettpreis von 800 € inkl. Montage und Material anbieten. Sollten noch Fragen auftauchen können Sie sich gerne wieder an uns wenden.Mit freundlichen Grüßen,KUFATEC Support Team ============================= Chystám se za nima někdy na jaře, třeba mě předběhneš :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaha Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 To by mě zajímalo jak obejdou ochranu dilu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 24, 2016 Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 Problém s zprovozněním není v ochraně dílů. Můžeš koupit nový díl, který projde ochranou dílů a stejně Ti nebude nikdy v autě fungovat a o správném kódování to není ani o adaptaci..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.