Jaryss Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Zdravím, mám O1 1,9TDI 81KW .Dneska mi za jízdy začal vydávat motor divné zvuky a umřel za jízdy. Nejde nastartovat. To samé se mi stalo před 3 týdny a v servisu mi řekli, že se rozpadl hydroštel, tak to "opravil" a po 500 km to samé. Jinak mi před 2 měsícema překroužkovali celý motor, protože šel olej výfukem ven, dávali se tam rozvody a repasované turbo s větším výkonem, ale stejným obalem. Je možné, že by mohla být stejná závada? Už nevím, kam to auto dát opravit tak aby to konečné fungovalo, protože sám tomu nerozumím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Leden 20, 2016 Sdílet Odesláno Leden 20, 2016 Ked sa zadre hydrostel tak sa zvycajne menia vsetky,ak ti vymenil iba jeden tak si daj vymenit vsetky.dalsia vec ale je,ze keby to robil hydrostel tak by si predtym pocul ostry klepot z motora.na vag-u si to nemal nepojene?ci nejake cidlo nie je vadne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jaryss Odesláno Leden 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Ked sa zadre hydrostel tak sa zvycajne menia vsetky,ak ti vymenil iba jeden tak si daj vymenit vsetky.dalsia vec ale je,ze keby to robil hydrostel tak by si predtym pocul ostry klepot z motora.na vag-u si to nemal nepojene?ci nejake cidlo nie je vadne.... Nevím jestli měnil všechny nebo jen jeden. Jinak ostrý klepot se ozvat a bylo hotovo. Na vag-u jsem to neměl, protože mám notebook na servisu. Teď mi řekl mechanik, že tam dá hydroštely z PD a mělo by to být OK. Doufám, jinak už se asi zblázním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zdeněk Lacman Odesláno Červenec 16, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2020 Ahoj mám 2 fl Octavii rs v kombi při jízdě za mnou v dálce jsem zpozoroval světlý dým a po cca 1 km motor vybrace zhasl a už jsem nenastartoval, věděl by někdo příčinu děkuji servis kde mám auto říká potkaný ale já tomu nevěřím, myslím že chce že mě vytahat prachy. Budu rád za každou informací děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 16, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2020 No jestli máš v dvojkovým RSu 1,9 81kW tak se nedivím vůbec ničemu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hado Odesláno Červenec 16, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2020 tým "potkaný" myslíš ventily s valcami? Mne keď prdli rozvody išlo to bez nejakého zvukového sprievodu alebo vibrácií, len tak to proste prestalo ísť, motor skapal a stihol som dojsť tak na zastávku. Pri pokuse o štart už štartoval len ako mixér. 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x-ray Odesláno Březen 7, 2022 Sdílet Odesláno Březen 7, 2022 (upraveno) Ahoj. Mě se taky teď stala taková věc,že to budu rozdejchávat ještě dlouho. auto jelo jako by bez turba. Zjistil jsem že všechny podtlakový hadičky jsou steřelé na každém konci prasklé. Dcerka s tím jezdila asi půl roku,nevadilo jí to. Měla to ode mě půjčený. Všechny hadičky jsem je vyměnil a šel auto projet . jelo to úplně suprově ,tak jak mělo a asi po 5ti kilometrech cestou do kopce auto na 4 stupeň neskutečně zabralo ,nešel ubrat plyn, za mnou kouř ,pak i klepot motoru,vypl jsem to klíčkem. Vše otázka pár sekund. . asi se rozpadly lopatky v turbu ,ale je mi záhadou jak to mohlo vzít sebou i motor, že by se kousky dostaly tak v pohodě přes intercoler??? a nasál je motor?. Každopádně sháním motor s turbem kdyby někdo měl .Jo a motor to je1,9 tdi ahf 81 kw Upraveno Březen 7, 2022 uživatelem x-ray 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.