košin Odesláno Únor 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 nějkaý pan Novák, doporučil mi ho Hoza, že prý je to machr přes TDIčka no bude to trošku škoda, ale co se dá dělat, tatík na ní nechce snížení protože je bábovka a bojí se že by někde chytil :D tak bude mít vysokou kozu no, co se dá dělat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 (upraveno) Tak se cvičně přehodíš podvozek :) . Neděláš to nějak často ? Jinak jméno Novák mi nic neříká, v Lubojatech vím akorát o jednom servise - a to je dohromady elektrikář Bachořík a nějací dva jeho kámoši mechanici. No snad Ti to konečně klapne a opraví Ti to. Upraveno Únor 17, 2016 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 tak je pravda že to bude už po 4té co budu hrabat na podvozek :D ale aspoň půjdou šrouby snad všechny v klidu povolit a půjde to rychle :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 černota je u doktora, tak uvidíme co zítra řekne za diagnózu modrá babička je už v na sériovém podvozku bez poziček, kola prodané... tak mi asi nezbýv nic jiného než dát černotu do kupy a ladit :D ale už jsem začal něčím malým - podklad znaku do barvy auta :) objednáno plno věcí (ledky do interieru, chrom ovladače, koncovky vyfuku...) snad to dobře dopadne a budou to jen ty gumičky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bmp Odesláno Únor 22, 2016 Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 Nechcu bejt za šulína, ale "jen" gumičky to na 99% nebudou. Pokud se to jen přegumičkuje, tak se to na chvíli zlepší, ale pak se prorazí i ty nové gumičky a bude se to muset udělat znova a pořádně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 týpek je odborník, tak do telefonu mi říkal i o zabroušení sedel atd, tak doufám, že to udělá :) ještě bude měnit kabelový svazek ke vstřikům 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bmp Odesláno Únor 22, 2016 Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 Aha, tak to jo, už mlčím :D Někdo totiž jen vycukne vstřik, nasadí nové gumičky, díru v hlavě vytře hadrem a šup tam s tím zpět. Taková "oprava" pak vydrží s bídou měsíc a může se dělat znova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Tak snad Ti to dá pořádně do kupy ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 bmp: jako abych řekl pravdu trochu si mi nahnal strach :D ale určitě budu chtít do protokolu napsat že ten zábrus dělal abych měl klid v duši a případný argument mu to vrátit a udělat znova zadarmo :) a ještě jedna otázečka na tebe, děláš lazení softu ? jak vidím v tvojem vlákně jak sis s tím vyhrál a jaká ti z toho vylezla spotřeba, tak bych radši zajel k tobě než třeba k TDIfun 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2016 Tak cernoska zije, menil se jeden vstrik, kabelaz ke vstrikum a nove tesneni. Zabrus ulozeni, vstriky vycistene ultrazvukem, vysledek je super, zlepsily se starty, motor je tissi, krasne reaguje na plyn, netrepe se - jsem spokojen :-) pristi vikend je domluvena vymena spojky a pak uz bude snad klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 27, 2016 Sdílet Odesláno Únor 27, 2016 tak pecka to je mooc dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Únor 27, 2016 Sdílet Odesláno Únor 27, 2016 spojka nakonec taky jo? na kolik te vyjde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2016 Asi 10k spojkova sada a k tomu prace, pak bude klid a pomalu zacnu neco delat :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 27, 2016 Sdílet Odesláno Únor 27, 2016 Tak to je moc dobře že Ti to opravil ke Tvé spokojenosti. Ta spojka se tak rychle projevila ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2016 O spojce jsem vedel pri koupi, obcas kopne do pedalu a bere uplne dole, dvouhmota nechrasti ale ma nejspis axialni vuli a proto kope, vymeni se a bude se snad jen jezdit :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 začal jsem trošku začerňovat interiér, sloupky z RS jsou na místě, původní sloupky slouží na test jak to bude vypadat nastříkané sprejem, podle výsledku budu dělat i zbytek sloupků + strop... neví někdo jak je to s roletou střešního okna ? dá se vyndat jen samotná roleta nebo musí celý šíbr dolů? dále dorazily nějaké ty koncovečky :) lakuje se kryt na děšťový senzor a potom budu chtít nalakovat i zrcátko, další otázka, jak ho sundat?? :D čekám až dorazí RS kryty pedálů, ledky máme téměř všude, chybí už jen zrcátka a couvací (ty jsou už taky na cestě) o víkendu se jede dělat spojka, přes týden ještě zajedu na stk, snad mě nevyrazí :D a po STK jeslti zbyde dost peněz do rezervy tak skočím na folie, asi 5% zadke a 50% předek, když černo tak pořádně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 28, 2016 Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Pekne si sa rozbehol :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 28, 2016 Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Pěkný tah na branku ! Bude z toho pěkně poladěný černoušek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 ledky nad SPZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Únor 29, 2016 Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 nevím jestli bych před stk cpal všude ledky :D ale svítí ti to pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 (upraveno) máme všude mít osvětlení bílé barvy, ne žluté ! myslím že ně tak je to psáno i v zákoně :D :D oni si ty mrdky stejně něco najdou... navíc na nových autech se to dává z výroby taky v ledkách, už konečně přišli po letech že ty skleněnky jen hřejou a dělají bordel (např na O1 důlky v liště ) Upraveno Únor 29, 2016 uživatelem košin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 ještě jsem trošku poladil madlo u řidiče, ovladač byl odřený, tak teď mám chrom paket :D podsvit se ještě doladí, dáme slabší odpor a možná posunem dvě ledky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 29, 2016 Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 Az to ladi :D super vysledek bude urcite 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Únor 29, 2016 Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 Mě minulé jaro napsali do závad LEDky ve světlech v pátých dveřích :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Pěkná práce Dane - to se Ti povedlo! Kdes koupil ty tlačítka ? Tak to jsem překvapený že na STK někde řeší jaké máš žárovky. Pokud to svítí bíle, tak by jim mělo to nemělo vadit ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 oni to vidí tak, že to svítí modře, klasická žárovka je pro ně bílá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 uvidíme co řeknou :) jinak ovladač na VW je z Aliexpresu, ale musel jsem ho dost upravit (předělat podsvícení, použít origo spodní plast protože ten VW nechtěl držet v patici, předělat ledky na podsvit z červené na bílou, podložit aby fungovaly čudlíky :D ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Uff, tak to teda žádná jednoduchá akce není.....No jsi šikula ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 tak a máme novou spojku :) rozdíl znatelný, zmizely vibrace a kopání na volnoběh, jde krásně řadit, spojka je tak 2x měkčí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Březen 3, 2016 Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 No koukam ses do chrochty pustil z gruntu. To ja porad bojuju s brzdama a vibracema nad 130kmh. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.