JanFrk Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Dělal jsem to pro svoji potřebu, dávám k dispozici na web kdyby se to někomu hodilo... Jedná se o flashovou grafickou aplikaci simulující zpřevodování jedničkových oktávek... Řadíte kvalty, regulujete rychlost/otáčky a na budících se zobrazují reálné hodnoty... Veškeré údaje (převodové poměry apod.) jsem použil z dílenských příruček, takže vše sedí naprosto přesně... K dispozici jsou veškeré motorizace... Náhled Sepsal jsem vám k tomu i návod jak to ovládat... http://www.vseved.info/OCTAVIA 0 Quote Link to comment
ka_r_los Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 nefunguje odkaz... data si to vyčítá z nějakého souboru, nebo je to pevně v kódu programu? 0 Quote Link to comment
JanFrk Posted February 1, 2016 Author Share Posted February 1, 2016 Opraveno, mělo by fungovat... 0 Quote Link to comment
raym0n Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Funguje, nechces to udelat i pro O2 a S2? 0 Quote Link to comment
SKAJA Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Tak to je hustý, klobouk dolů Taky bych byl pro další verze. Nebo by nebyla špatná univerzální verze, kde by si člověk mohl zadat svoje převodový poměry, stálý převod, velikost kol a pohrát si s tím :) 0 Quote Link to comment
JanFrk Posted February 1, 2016 Author Share Posted February 1, 2016 Zadávání převodů a rozměrů kol by nebyl problém dodělat, pak by to bylo použitelné na jakékoli auto...Mám v plánu udělat ještě i všechny benzínové verze aby to bylo kompletní... 0 Quote Link to comment
ka_r_los Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 už jsem to psal na SH, opravdu pěkné a ikdyž to je vlastně blbůstka, tak klobou dolů:) A lidi tě opravdu budou otravovat hlavně s OII a SII;) Takže jestli, rovnou si to vymysli s txt ať s tím nemáš tolik trablů a max se tam zadvá velikost kol;) 0 Quote Link to comment
vittorio Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Mně to ukazuje přístup zamítnut :( 0 Quote Link to comment
raym0n Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Vcera fungovalo, dnes uz stejne jako vitto. 0 Quote Link to comment
SKAJA Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Vypršel čas trial verze, musíme si koupit plný přístup :D 0 Quote Link to comment
JanFrk Posted February 20, 2016 Author Share Posted February 20, 2016 Takže aplikace je už opět funkční... Výběr motorizací rozšířen i o benzínové, takže teď je už kompletní (všech 14 verzí) 0 Quote Link to comment
Konny Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Dost dobrá aplikace a je super, že jsou dodělaný i benzínový motory, jen by nebylo špatný, kdyby si tam člověk mohl dát i vlastní převody, protože třeba já mám 1.6/74kw s převodovkou z 1.6/55kw, která má delší převody než ta silnější 1.6, takže mi teď max. rychlost nesedí ani na jednu motorizaci :D 0 Quote Link to comment
JanFrk Posted February 22, 2016 Author Share Posted February 22, 2016 Tak otáčky by ti měly sedět na tu 55kW, maximální rychlosti na jednotlivé kvalty budou samozřejmě nižší, protože 55kW se nedá tolik vytáčet... 0 Quote Link to comment
ka_r_los Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Jen prudí;) Opravdu hezké.. .tak a teď ty OII ;) 0 Quote Link to comment
JanFrk Posted February 23, 2016 Author Share Posted February 23, 2016 Možná uděláme... :) 0 Quote Link to comment
Konny Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Tak otáčky by ti měly sedět na tu 55kW, maximální rychlosti na jednotlivé kvalty budou samozřejmě nižší, protože 55kW se nedá tolik vytáčet... Vím že rozdíl je jen v tom, že 55kw točí míň otáček, takže si to v podstatě dokážu představit jaká je teď max. rychlost ;) . Jsou ale i jiní hlavně s TDi motorama, kteří mají jinou převodovku (třeba delší z fábie), tak by si potom po zadání určitých parametrů mohli nasimulovat rychlosti s tou jinou převodovkou, ale to bysme chtěli moc :D . Jinak už jsem to tu myslím psal, že je i tak ten prográmek super 0 Quote Link to comment
JanFrk Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 Mám v plánu udělání i univerzální aplikaci, použitelnou na jakékoli auto... Zadáte jen převodové poměry, rozměr kol a hodnotu volnoběhu a omezovače a poté bude vygenerována simulace přímo na míru... 0 Quote Link to comment
ka_r_los Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 (edited) pak už jen možnost porovnání 2 převodovek a pilový diagram a budeš mít pokoj;) Edited February 25, 2016 by ka_r_los 0 Quote Link to comment
vittorio Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 je to hezky, dam to na web jako clanek klidne. presne je tam videt, kdyz si vezmu sekacku 55 kW, jak rve uz pri 120 kmh 0 Quote Link to comment
kokiko Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 A je to tu zas - Přístup zamítnut! 0 Quote Link to comment
TomasB Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 mně to nefunguje, je tam nějakej vševěd ale vůbec to nikde nevidím chce to po mně abych se přihlásil. 0 Quote Link to comment
JanFrk Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Takže už je to zase funkční... 0 Quote Link to comment
hardhouse.trip Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Pěkné to je, ale nechybí tam RS 132 kW ? 0 Quote Link to comment
_neo Posted May 25, 2016 Share Posted May 25, 2016 Zase se ukazuje vševěd a radí jak mám vydělávat peníze na internetu ... Jestli to je nejaký soubor tak to prosím nahrajte treba na ulozto.cz 0 Quote Link to comment
vittorio Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 zkus napsat autorovi prvniho prispevku 0 Quote Link to comment
Recommended Posts