Přejít na obsah

OII Combi

Doporučené příspěvky

Právě, že jsem taky koukal :D ale ta cena je fakt brutální

Mám další otázečku, potřebuju novou řídící jednotku motoru. Ten strejda co měl auto přede mnou dostal řídící jednotku do "recovery modu" a prej to nejde spravit :D jak poznám, že koupím stejnou ? :D a kolik za ní mám max dát ? :)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Mám problém. Všiml jsem si, že ve VTP nemám zapsána kola, která mám na autě RSW Sport 225x40x18 ET 35. Dokážete někdo říct co teď s tím, když typový list ke kolům RSW neexistuje?

Kola, která mám ve VTP sháním, ale zatím to řeším na všech frontách, takže poprosím moralisty o radu a ne o poučování, že to tam být nemá.

Bylo by fajn kdyby někdo měl Octavii II Combi 2007 1,9 TDI 77kw bez DPF a k tomu typový list na kola 225/40/18.

Děkuji předem.

Upraveno uživatelem Stackle
Odkaz ke komentáři

ono ke kolum co jsou mekky jako papir ti nikdo typac neda pac ani ta firma je po testech nemuze dostat... horsi kola uz asi ani nejsou

sezen si typac z jinych kol (stejny rozmery) a modli se aby byl technik hodnej :-) stredovou poklicku sundej pokud nemas primo na kolech napis rsw...

Odkaz ke komentáři

No RSW, nejsou zas tak hrozný kola :) za ten rok co na nich jezdim, jsou v pořádku, nehází nejsou prasklý nic.

Takže za mě ok a do budoucna proč ne. Ale Jelikož jsou to takový široký kravky :D tak moje žena nemůže pořádně otočit s volantem :D

Takže za mě bohužel 17" :D :wallbash::wub:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Právě, už se mi stalo že z OB autodilu, jsem si po konzultaci s jejich technikem objednal LED žárovky do OII 2007 - technik souhlasil, že budou fungovat a nebudou házet chybu. Leč opak byl pravdou. Nejenže nesvítí, ale ještě hážou chybu. Takže už si profesionalitou tohoto "technika" nejsem moc jistý.

Ale objednal jsem tuto H7 HID sadu 6000k 35w :-)

http://www.obautodil...vinu-8223cz328/

Odkaz ke komentáři

no hele, nakódovat ti to muže někdo s diagnostikou kdo to umí ale pak samo když půjdeš třeba na STK a budeš dávat zpět halogeny tak se to musí opět překódovat atd. pokud by jsi dal moduly tak ten se jen zapojí mezi výbojku a ballast (konektor za konektor) a máš vyřešeno, mám je doma, jsou nové, nepoužité, za 250 jsou tvoje ;)

Odkaz ke komentáři

Sem chuj :D už to vidím. Až sem si to vyndal pěkně celý na stůl a dal k sobě, tak jsem to pochopil. Takže, to tvoje trafo je opravdu nutný jo ? :-) jedinej konec z tej HID sady přijde strčit do kabelu od "bejvalýho" halogenu. Ale jak poznám kde je + a - :D elektrikář nejsem :D budu zkoušet :jelen:

tak uvidíme, pak dám vědět :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...