Stackle Odesláno Duben 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 (upraveno) Takže - neměl jsem moc čas. Zapojil jsem xenony (zbyly mi dva konce co přijdou do zásuvky po halogenu černa a červená, tak jsem dal černou na černou a červenou na hnědou), otočil jsem 2x klíčem a ani jeden se nerozsvítil a ani nesvítila kontrolka na kapličce (zelené světýlko). Co jsem udělal špatně ? Neblikaly nesvítily nic. Tudíž si myslím, že jsou ty moduly potřeba :D doufám, že už jsi mi je poslal, protože jsem natěšenej jak malej ratlik :D Navíc mám Oktuli jen v Ambiente Není možný, že mi to nejde kvůli řídící jednotce ? Nebo myslíš, že jakmile to nemá 55W tak to nevalí ? :jelen: Upraveno Duben 25, 2016 uživatelem Stackle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 25, 2016 Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 prohod ty dráty v patici, zítra pošlu hned ráno dnes jsem bohužel nestihl :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Duben 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 Oká :D prosím Tě klidně to pošli nějakou dražší poštou nebo PPL ať to mám klidně ve středu :) zaplatím ti to ;) Čtvrtek jsem v práci do oběda a pak valím do Českejch Budějic :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 25, 2016 Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 Ok, pošlu jako balík do ruky a měl by si to ve středu mít ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Duben 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 Jsi moc hodnej :) díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Duben 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2016 Takže, mezi ballast a výbojku dám tvoje trafo :D zítra vyzkouším :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Duben 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 Adolfiku, to co jsi mi poslal je na 9-16V ne ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 tyjo nevím teď, asi jo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 OMG další oslňující xenon. Bez čoček, bez ostrikovačů a naklápění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Duben 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 (upraveno) Díky Adolfiku :) Virtime :D Mám tam čočku + si nechám seřídit světla od borce co dělá na STK :D Takže tvůj příspěvek mi přijde velmi úsměvný :D (doufám, že jsis něco přečetl o HID a čočkách než si to tu vypotil :D) Ale nadruhou stranu jsem čekal už při první zmínce o HID, nějakého Piláta Pontského co to bude soudit :D Jinak dneska nasadím, pak jedu za kamošem co mi to seřídí a upnu snad ještě fotku. Upraveno Duben 27, 2016 uživatelem Stackle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 a co ostrikovace ? To, ze maji automaticke nastaveni ma nejaky duvod .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Duben 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 :D Jediný co chybí je oscilace a náklon Ale chápu Tě, když potkám auto bez čoček (čočka by měla být určitě), tak nadávám. :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 No stejně, ale už mě to štve míň ;) Mě vadí oslňovači a to tak, že hodně. V tu chvíli lituju, že nemám Bi Xenony :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Duben 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 Adolfiku mám problém :D svítí to, ale musel jsem trochu nastřihnout ten plíšek co drži tu výbojku, abych mohl prostrčit ty drátky od výbojky. Bylo to koko*ina - teď se mi ty výbojky klepou :( musím to nějak za aretovat - nějaká rada ?) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 nejsem si jistý kde si to stříhal, ale co tavné lepidlo ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 joooo taky jsem stříhal :D ale povedlo se mi to nějak festovně zaaretovat a nic se neklepe tak to zkus ještě doladit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Duben 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2016 Okej zkusím dneska :D Jedna fotka z nočního toulání :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 28, 2016 Sdílet Odesláno Duben 28, 2016 no vidíš jak pěkně ti to svítí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Duben 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2016 Děkuji. Lepší foto udělám dneska toto bylo večer a ten můj telefon to je taky škandál :D :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Duben 28, 2016 Sdílet Odesláno Duben 28, 2016 Trochu mimo téma, ale všiml jsem si náhodou inzerátu na bazoši, že maník prodává celkem slušný interiér, možná by ti to tam ladilo, když máš červenou oktávu :-) http://auto.bazos.cz/inzerat/59594683/Interier-Octavia-3-RS.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Duben 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2016 Shamp: Díky už jsem to viděl, ale jelikož teď chystáme domeček, tak mám smůlu :) Dík Jinak výbojky jsem usadil, tak že se nemůžou ani pohnout.... Takže jsem se pořádně díval a ony blikají po cca minutce co jsou zapnuté nějaká rada ? Nezbývá asi nic jiného než nakodovat nebo co by pomohlo.... Díky :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Duben 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2016 Tak na férovku to musí dělat výbojky - asi nakódovat nebo už opravdu nevím co s tím. Když se dlouze podíváte do světla, tak uvídíte jak lehce bliká .:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 29, 2016 Sdílet Odesláno Duben 29, 2016 Nechcem byt rypavy ale celkovo HID je prasaren .. ked sa ti k tomu odpali jednotka stieracov tak budes este spokojnejsi :D inak auticko pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Květen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 Já vím, ale s H7 žárovkou je to o poznání horší pohled za tmy. A Nightbreaker taky nic moc :-D vyzkoušel jsem za poslední půl rok 4 druhy žárovek a nebyl jsem spokojený takže jako poslední šanci jsem bral HID. S kamarádem jsme je srovnali a seřídily, takže by neměly dělat takový humbuk :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 1, 2016 Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 takže ti to bliká i s těmi moduly? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Květen 1, 2016 Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 máš to alespoň načipováno ? když už máš RS look ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Květen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 Adolfik: Ano, bliká. Ale poznám to jen já :D ostatní to nevidí. Vidím to jen, když zastavím, nechám běžet motor a koukám dlouho do xenonu :D Firee: Nemám. Skončili jsme tím, že mi to borec napíchnul a řekl mi, že se někdo vrtal v řídící jednotce a ta je v recovery modu. Takže čekám až mi kamarád zjistí jakou mám mít řídící jednotku, koupím stejnou a pak jdu do čipu :D Ovšem pokud máš Firee radu kde a jak dobře činpout jen do mě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Květen 1, 2016 Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 stackle to zacnes mrkat unavou ;) byl jsem na chipu s naftou u dieselpower a pak u motorpowera - oboje s klidnym svedomim doporucim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Květen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 Ok. Dík :) určitě mrknu ... prvně musím vyměnit tu ŘJ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Květen 2, 2016 Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 tohle naše koncernové TDi ti dnes čipne téměř kdokoli, kdo není úplný idiot :-) protože je to tak provařený motor, že ty mapy už jsou zmáknutý. Pokud to chceš i s brzdou, tak dieselpower, motorpower jak psal Ozi ... atd ...těch firem je hodně. Pokud to nepotřebuješ s měřeným výkonem na brzdě, tak se to dá nechat udělat kolem 3 tisíc bez dokladu. Nebudu tady nikoho jmenovat, abych nedělal reklamu, ale sám jsem si to nechal "nalejt v garáži" u doporučeného odzkoušeného místního úpravce za 3 litry a jezdí mi to stejně jako kámošovi, co za to dal 9 litrů ... bez jakýchkoli závad na motoru. Pokud máš v blízkosti bydliště na někoho dobré reference, tak se toho neboj ... jo a na emisích jsem byl a prošel jsem jako prd, protože mám funkční DPF a EGR. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.