Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, máme 18T 20v 110kw a problémy s prvním startem, Poprvé škytne a nic, podruhé škytne a nic, po třetí taky,počtvrté chytne na 5 vteřin jak na tři válce a zase nic, popáté stejné a zase nic,po šesté to vypadá že ano ale kolísají otáčky a na plyn nereguje-lepší vypnout a zkusit znova- naskočí a reaguje- konečně, ale ujedem cca 10 m a zase nereaguje na plyn, otačky kolísají a nemá výkon, vypnu , nastartuju a už je to v pořádku, Jak je to možné? V létě v zimě se to opakuje, ale občas v zimě naskočí na poprvé!!!! Ja je to možné??!!

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

U 4x4 je nádrž rozdělená kardanem na 2 poloviny a jsem se teď dočetl že čeradlo je jen v jedné polovině a z druhé půlky se to pomoví jiného čerpadla přečerpává do té půlky s hlavním čerpadlem. Vzhledem k tomu že mi to blbé startuje jen když mám méně než půl nádrže benzínu tak si myslím jestli není problém s tím přečerpáváním .. prostě jedna půlka je plná a druhá prázdná :) Budu to muset prověřit :) ..

4x4 má taky dva snímače hladiny pro každou polovinu. Nevíte někdo jestli se dá pomocí VAGu přečíst hodnota z tšchto dvou snímačů samostatně?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...