burak71 Odesláno Únor 12, 2016 Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 Zdravím všechny, máme 18T 20v 110kw a problémy s prvním startem, Poprvé škytne a nic, podruhé škytne a nic, po třetí taky,počtvrté chytne na 5 vteřin jak na tři válce a zase nic, popáté stejné a zase nic,po šesté to vypadá že ano ale kolísají otáčky a na plyn nereguje-lepší vypnout a zkusit znova- naskočí a reaguje- konečně, ale ujedem cca 10 m a zase nereaguje na plyn, otačky kolísají a nemá výkon, vypnu , nastartuju a už je to v pořádku, Jak je to možné? V létě v zimě se to opakuje, ale občas v zimě naskočí na poprvé!!!! Ja je to možné??!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Únor 24, 2016 Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 Mě to dělá taky, ale jen když mám méně jak půl nádrže .. když natankuju plnou tak to chytá napoprvé :) .. prý je to nízký tlak čerpadla .. zkuz nacpat plnou nádž .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Únor 24, 2016 Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 Spíš zkus změřit tlak paliva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Březen 14, 2016 Sdílet Odesláno Březen 14, 2016 Nebo ještě vyčistit skrtici klapku a pak ji samozřejmě nastavit do základní polohy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Duben 1, 2016 Sdílet Odesláno Duben 1, 2016 U 4x4 je nádrž rozdělená kardanem na 2 poloviny a jsem se teď dočetl že čeradlo je jen v jedné polovině a z druhé půlky se to pomoví jiného čerpadla přečerpává do té půlky s hlavním čerpadlem. Vzhledem k tomu že mi to blbé startuje jen když mám méně než půl nádrže benzínu tak si myslím jestli není problém s tím přečerpáváním .. prostě jedna půlka je plná a druhá prázdná :) Budu to muset prověřit :) .. 4x4 má taky dva snímače hladiny pro každou polovinu. Nevíte někdo jestli se dá pomocí VAGu přečíst hodnota z tšchto dvou snímačů samostatně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.