Přejít na obsah

Black Sheep

Doporučené příspěvky

On 3/27/2025 at 4:27 PM, PetrRS said:

no ja se nebal a jak to dopadlo 😂

jinak ty gumy byly super na suchu i mokru jen mekci a rychleji ubyval vzorek

tise to tu sleduji, zajima me, az provetras to novy kombo motec mcr5 ultralight evo 18"/continental sport contact 7 na Moste, co pak reknes proti R19+Landsail. Je to prece jen -30kg neodpruzene rotujici hmoty pryc. Driv jsem bral Landsaily temer jako nejakou 'noname Cinu', ale ona je to dcerinka thajskych Sentury Tire, ktery ruzne po svete delaji pneu napr i pro Boeing 737, takze jsem si rikal, ze asi budou vedet, ale zatim s nima praxi nemam. A je pravda, ze tady v OC komunite se hojne objevujou s dobryma referencema. Jak jsou na tom treba druhou, treti sezonu, pokud ti vydrzi? Ja takhle mel nejaky oblibence (Barum Polaris a uz nevim verzi), kdy prvni rok byly super lepivy, krasne zabiraly i na predokolce, ale druhou sezonu i po dobrym uskladneni proste vytvrdly a zacalo to evidentne klouzat v situacich, kdy me to dost zaskocilo, takze jsem od nich upustil.

Odkaz ke komentáři

raym0n: tehdá sem je bral taky na doporučení vícero lidí a byl sem s nima moc spokojenej. Ale asi mají svoje limity.

MorDecaYza ty prachy lepší pilot sporty nekoupíš, tzn 4 a 5, 4s je cenově jinde a cup zas není dobrej pro normální ježdění.
ty sport contact 7 sem si dlouho študoval, no uvidíme až se oteplí

01287733.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...