Přejít na obsah

BadySův krteček TSi ´09

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Chtěl jsem se zeptat, jestli máš tu fólii i na pátých dveřích? Když jsem se na to ptal tady u nás tak mi řekli, že to nedovedou udělat na zadní sklo. Tedy jsem si řekl, že to nemá cenu řešit, když se mi do auta stejně dostanou...

pokud ti tohle řekla firma tak zháněj jinou

bud mají nějaký Tesco folie nebo to neumí lepit

Odkaz ke komentáři

no jestli to nebylo Vášo myšleno na ty bezpečnostní folie.... nevím proč by to nešlo udělat, ale tak nějak si vzpomínám, že aby se dala bezpečnostní folie nanést musí být okno venku a tato folie se aplikuje na celou plochu okna, tedy i tam kde je okno v jezdci ......takže je možné jelikož zadní okno je lepené tak by to ztrátilo 100% učinost neb, pokud by se nevyřezalo tak by okno právě povolilo v místě ukončení té bezp. folie.

Odkaz ke komentáři

No já zrovna včera psal do x-studia ohledně bezpečnostních folii /ne tonovací/ a napsali mi že bud donesu okna zvlášť anebo chcou 300 za vysklení jednoho okna. Na zadní jsem se neptal, jen boční. Jo a ještě jedna taková zvláštnost čirá bezpečnostní folie má propustnost světla 85 % :palec:

Odkaz ke komentáři
takže je možné jelikož zadní okno je lepené tak by to ztrátilo 100% učinost neb, pokud by se nevyřezalo tak by okno právě povolilo v místě ukončení té bezp. folie.

asi neé

by ti jej vysklily, nalepily až k hraně a pak to sklo nalepily na tu folii ? to by vyskočilo sotva bys bouchl dveřma :palec:

Odkaz ke komentáři

Bavím se o bezpečnostních fóliích a ptal jsem se na to v Pardubicích ve firmě která dělá 3M na asi nejlepší úrovni tady v okolí.

No je to tak, jak píšete. Na boční, posuvná okna dávají bezpečnostní fólie bez problémů, ale na sklo pátách dvěří to nemá cenu, protože stejně by to povolilo v místě ukončení fólie. To mě ani nenapadlo... Zase je pravda, že kufrem plným střepů by se tam nikdo neplížil...

Jinak se není čemu divit, že má bezpečnostní fólie propustnost 85%. Přece ani skla bez tónování nemají propustnost 100%, ale tuším někde kolem 90%.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

tak vánoce jsou za náma, ale krtek si na ně vzpoměl asi až ted ..... takže svítí vším, co umí

vše nastalo při průjezdu zatáčkou, aktivováno ABS/ESP...následně porucha motoru, porucha brzd, nejde ESP, nejde ABS, nejde servo, nejdou budíky-rychlost/km...

po rychlé konzultaci s Vášou a načtení vagem to vypadá na ABS nebo jeho el.svazek (pojistky a vše okolo OK)....každopádně krtek jezdí, jen nejde pár vymožeností těchto vozů, takže zpět na stromy :palec:

no hlavně že pěkné počasí už bylo a mě čeká zase v těch sračkách todle :palec:

230120111355.jpg

Odkaz ke komentáři
tak vánoce jsou za náma, ale krtek si na ně vzpoměl asi až ted ..... takže svítí vším, co umí

vše nastalo při průjezdu zatáčkou, aktivováno ABS/ESP...následně porucha motoru, porucha brzd, nejde ESP, nejde ABS, nejde servo, nejdou budíky-rychlost/km...

po rychlé konzultaci s Vášou a načtení vagem to vypadá na ABS nebo jeho el.svazek (pojistky a vše okolo OK)....každopádně krtek jezdí, jen nejde pár vymožeností těchto vozů, takže zpět na stromy :palec:

no hlavně že pěkné počasí už bylo a mě čeká zase v těch sračkách todle :palec:

No ještě, že jen zpátky na stromy a ne mezi stromy do pole...

Odkaz ke komentáři
a dnešní parkování 5minut než se mladá převlékla....řiká pojd nahoru, at tu nečekáš, OK, přijdu zpět a pozdrav kterej mě stál kurev a kurev.... až ho chytnu, tak ho zabiju

foto nahoře o jeden post :lool:

to samé mi udělala nějaká piča druhý den, co jsem dostal nový nárazník.. sice obyčejný ale nový.. prostě lidi sou svině. :smich:

Odkaz ke komentáři

Tak ABSo opraveno...špatná pojistka v boxu (špatná hodnota) tak to nevydržela...takže naštěstí pohoda, promazáno a už zase jezdím. Za světla se v tom hrabe lépe jak za tmy :palec:

jinak měl jsem rozbitou Levou přední mlhovku jak bylo o x postu nahoře, 3měsíce jsem to neřešil, tak jsem ji po novém roce vyměnil a vydržela 14dní a opět je sklo mlhovky prasklé....popvé vím že jsem dostal šutrem od nákladáku, ted netuším, každopádně to bude nějaká měkota ty skla :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 4 měsíce později...

Giancarlo: ano ta červená OI 1.8 byla moje první, dovezená z neměcka někdy okolo roku 2003...jo to byly léta...ještě se spidim jsme řešili pomalu první překopávky na face model...jé to byly leta :( pak byla laurina 1,8T :D

jinak novinky ke krtkovi.

doma je 1,5roku, najeto za tu dobu 48000km (no možná by se vyplatil i diesel povoz že? :lol: )

a musím se pochlubit po roce je vyřešet poblém u mého 1.8TSi s nízkým tlakem oleje, které auto vyhazovalo při volnoběžných otáčkách, jelikož mě 3 servisy nepomohly (jelikož slavné diagnostiky nic nenašly a mozek ti lidi nemají), rozhodl jsem se nakoupit všechny tlakové čidla co jsou v motoru (diky klukům v PL) no a nakonec to bylo čidlo tlaku oleje co je hned pod olejovým filtrem... viz foto

takže 3x hurá a hltáme kilometry dál :D

cidlooleje.JPG

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...