Přejít na obsah

BadySův krteček TSi ´09

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

tak zítra vezu krtka díky fidovému tématu s napínákem do škodovky a na kulanci jej budou měnit... sice jsem si ho už koupil a tak nějak dle přístupu k zákazníkovi předpokládal, že si to stejně udělame sami.... noa ale povedlo se a ve středu snad bude vyměněno...

kua ale už jsem se začínal potit, začnu to řešit najeto 74tkm a ted už 78tkm a každý star mám nervy :)

ale opravdu přístup k zákazníkovi škodovky, který si auto koupi v neměcku je opravdu excelentní....nebejt známestí tak těžký nezájem.... nechápu, ví že ten díl je na hovno, ví že v tom autě je a stejně se kroutí, kdo to jako zaplatí....nepochopím !

Odkaz ke komentáři

Ta úprava bagu vypadá skvěle! Jen by mě zajímalo, jestli nejde někde sehnat jen ten chrom úsměv? Chtěl bych zaexperimentoval s černou "piano" folií - tedy ten chrom úsměv do folie. Na 99% samotný chrom sehnat nejde, prý to není samostatný díl a bagy s a bez úsměvu jsou odlišný. Na druhou stranu se mi nezdá, že by Škodovka dělala dva tvarově jiný bagy... přeci jen v rámci úspor při výrobě, kdy se díly kombinují atpod.

Odkaz ke komentáři

Ta úprava bagu vypadá skvěle! Jen by mě zajímalo, jestli nejde někde sehnat jen ten chrom úsměv? Chtěl bych zaexperimentoval s černou "piano" folií - tedy ten chrom úsměv do folie. Na 99% samotný chrom sehnat nejde, prý to není samostatný díl a bagy s a bez úsměvu jsou odlišný. Na druhou stranu se mi nezdá, že by Škodovka dělala dva tvarově jiný bagy... přeci jen v rámci úspor při výrobě, kdy se díly kombinují atpod.

opravdu jsou rozdílné ty záslepky s a bez chromového úsměvu (chrom śměv do bagu bez chromu nejde zapravit).... klidně ti to pro inspiraci nafotím, chormové i nechromové záslepky mám....co jsem koukal určitě ten chrom z toho vydolovat pujde, ale je to tam x krát natavené, takže npěkná voňavá piplačka

bohužel ani z poškozených airbagu ten chrom použitelný není, pochromovaný plast vlivem tlaku praská

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...