Martin_TDi Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Moc pěkná práce ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Dobrá práce pane... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 22, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 kolik m2 jsi na ten kufr a podlahu pouzil? ten silent mam tento: http://www.prohifi.cz/tlumici-material/silent-coat-4-m~2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Prosinec 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 Na samotný kufr padlo 7 plátů "goldu" 0,5*0,75m => 2,6 m2 Na podlahu 3 pláty "silveru" 0,5*0,75m Dneska ujeto cca 230 km a auto opravdu hodně ztichlo, hlavně ve vysoké rychlosti. Třeba kolem 150km/hod to byl od kol rachot jak prase a teď je slyšet aerodynamický odpor a i motor! Jsem spokojen. V určitých režimech je třeba slyšet víc výfuk než kola a to je sakra co říct. Resumé: kdybych před tím rozhodnutím zda to udělat stál dneska, tak neváhám a jdu do toho, ačkoliv to stojí nemalé peníze a udělat celé auto je tak na 2-3 plně pracovní odpoledne. PS: ještě tady mám dalších 5 desek STP gold na dveře a dodělávky :lool: musím říct, že se mi ten silentcoat líbí, podle popisu to bude fajn matroš. Taky mě zaujalo tohle, docela ucházející cena: http://www.prohifi.cz/tlumici-material/silent-coat-noise-isolator-8-0-3-m 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 Moc hezka prace. Tez bych to bral. Jezdim hodne dalnice a ten hluk je na prd. Zavidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Včera jsem udělal jedny dveře, pravé budou až se dokoupu k nákupu nové stahovačky, takhle se zasekla a chlastí to v ní Jinak PF 2012 chlapi, ať Vám koně táhnou, Nm tlačí a moc se nám ty plechovky nese*ou + samozřejmě spousty km bez nehod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 neslysel jsem neco o zadelavani ty diry laminatem? to abych teda nakoupil jeste nejaky tlumeni. mam toho 4m2 a vzhledem k tomu, ze mam dole stropnici, tak asi udelam i strop. to jeste abych tak dalsich 8m2 koupil :D. zavidim tu garaz. to ja budu rad, kdyz za 14 dni ukecam na sobotu kamosa s garazi a rad bych udelal alespon zadni dvere... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Lamino jo (nebo plech), ale pro tuhle obyčejnou instalaci to musí stačit. Stavil jsem se v OB auto. Destičky mám do zásoby, stěrač rychle na auto. A kryt na masku, aby nešel bordel (šutry) na chladič a snad se to bude i lépe ohřívat ;) Ten žlutý zinek nic moc, tak šup matový sprej a je to lepší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Koukám že vodu do ostřikovačů potřebuješ na litry. Čistý okno je základ. Jsem to samý. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 jj, kupuju větší balení cca -40 až -60 a pak to ředím vodou, jinak bych se nedoplatil. Za den (cca 400-600km) jsem schopný vystříkat celou nádržku (cca 3l). Btw, kdyby se mi povedlo sehnat za nějakou rozumnou cenu 5l nádobku (z modelu s ostřikama světel), hned bych ji tam šoupnul, ale nová je za 900Kč a víc a to mi za to nestojí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 chtělo by to umýt, sakra... Jinak se mi povedlo vyaukrovat 5,5l nádržku na ostřiky Tak už jenom vyrobit záslepku na jedno čerpadýlko a nacpat to tam. PS: Když jsem tu nádobku koupil, byla neskutečně zajatelená. Naštěstí bydlím sám, kdyby mladá viděla, co ve sprcháči přes týden koupu kromě sebe (kusy aut), tak nevím, nevím jestli by tam o víkendech vlezla :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 mas to hezky zasrany je fakt, ze z ty maly nadobky to mizi neskutecne rychle. na minulym aute byla kvuli ostrikum velka, ale ted mam malou a porad dolivam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 Byla trochu času, tak menší servis: Olej Magnatec diesel 10W40 + olej filtr UFI Brzdové desky přední orig. Škoda Kosti stabilizátoru přední orig. Škoda Povedlo se mi sehnat záložní pokličky na letní kola, ještě mají ochranou fólii na logu, 5 ks fungl nových. Dále ještě stropní lampička pro zadní sedačky, tak až bude teplo a čas tak to tam šoupnu. Navíc sada klik, asi je nechám olakovat a časem je tam hodím taky. A poslední blbůstka, řadička Superb 2. Dokud nebude Superb v garáži, musím si vystačit s řadičkou :D Jinak řadička je super, lepší než origo O1 L&K. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 Pěkné pane jeden dotaz : proč budeš měnit kliky? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 koukam, ze taky porad neco menis :D kliky musim taky kupit. nedari se mi sehnat nikde cerny, takze koupim nejaky laknuty a necham je striknout... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 jj, furt se něco ladí. Jak jsou mrazy, tak sedím doma u PC a vymýšlím pitomosti. Ale ne, mám jasnou představu jak bych chtěl aby moje auto vypadalo, ale musel bych do toho nasypat tak 50K najednou a to je blbost :lool: Kliky nemám lakované (do roku 00 jsou kliky v černém plastu) a chtěl bych celé auto lesklé (včetně klik, oděrových lišt atd.). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 to lakování chválím, auto pak vypadá jako nové a s tím zimním sezením u PC a vymýšlením blbinek jsem na tom stejně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Chuděrka, musí makat bez ohledu na počasí. Momentka z vysočiny, co jsem našel v telefonu, brrr Středeční cesta do Bratislavy, peklo na zemi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2012 A je tam mladá pani, můžeme si tykat (původně nádržka 3,5l -> nově nádržka 5,5l). Ale dostat to tam je docela kumšt. Technologický postup na lince byl asi nějak v tomhle znění: Do karoserie vložíme nádobku ostřikovačů a poté poskládáme zbytek auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 20, 2012 Sdílet Odesláno Únor 20, 2012 :lool: :lool: :lool: hlavně když si ji tam dostal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 Koupím příčníky na hagusy - vyřešeno, čase bude Thule Důvod je jasný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Únor 23, 2012 Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 Chuděrka, musí makat bez ohledu na počasí. Momentka z vysočiny, co jsem našel v telefonu, brrr Středeční cesta do Bratislavy, peklo na zemi Aspoň byla po cestě sranda a člověk nemohl dostat mikrospánek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Každý tedy sundává fólie, tak jdu proti proudu Sluneční clony, aby nebylo vidět co mám v autě. Kdyby měl někdo zájem, umím o něco lepší ceny než aukro. Už to mám na autě týden, ale nebyl čas vyfotit a hodit sem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Vse nej k narozkam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Všechno nejlepší k narozkám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luky989 Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Vše nej, ať se daří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 vsechno nejlepsi pane ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Vše nej pane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 taky přeju všechno nejlepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 díky chlapi. Tenhle týden jsme s Octulí v Polsku, dneska Varšava, tak nám držte palce abychom se ve zdraví vrátili, je to tady na silnicích občas divočina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.