TomXP Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 Ahoj. Mám zájem dát za zadní sedačky tuto dělící přepážku. Nevíte někdo jak se montuje, resp. jestli je nutné tam něco vrtat a přizpůsobovat ? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vendoo Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 myslim ze v strope to ma nejake extra uchyty ktore tam normalne niesu, mozem skusit odfotit inac aj mrezu mam naviac, rad by som sa jej zbavil (ak este nemas :D ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Taky bych jich několik našel.Jinak byla přišroubovaná do sedaček pomocí nýtovacích matic.Do stropu byla.šroubovaná jen v poloze sklopených sedadel.Teda domnívám se.Já mám v autě úchyty jen u madel.Musel bych se podívat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomXP Odesláno Duben 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2016 Díky. Na sedačky to montovat nebudu, nemohl bych je sklápět, nějak to vymyslím. S největší pravděpodobností jí uříznu, nechám jen hořejšek, boční tyče a nechám navařit úchyty podle originálu viz montážní návod http://www.skodaoriginal.cz/skoda/eshop/8-1-SKODA-Octavia-II/114-2-Vnitrni-vybava/5/13559-Ochranna-delici-mriz-Oc Kdyby někdo měl tyhle lehké, jednoduché a demontovací, tak ty bych moc rád koupil.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.