Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Přesně tak kdybyste věděly jak to chodí ve značkových servisech tedy ne úplně ve všech ,ale tak v 90% taky by jste se na to vys... :lool:

Já jsem to dopracoval tak daleko, že si u auta vždycky stojím a mechanika doslova hlídám co a jak dělá...ještě pár prohlídek a můžu na konkurz do nějakého ze servisů :-D

Odkaz ke komentáři
Já jsem to dopracoval tak daleko, že si u auta vždycky stojím a mechanika doslova hlídám co a jak dělá...ještě pár prohlídek a můžu na konkurz do nějakého ze servisů :-D

tak to by mě fakt nebavilo... co nezvládnu sám, dávám známému do servisu.. ale tak u mě už nehrozí ztráta záruky :lool:

Odkaz ke komentáři

Jsem to říkal ve svém bývalém servisu taky - kdyby se mi o auto až na vyjímky staral stále stejný technik a taky mechanik, bylo by to o něčem jiném, cítili by zodpovědnost, ale takhle?!

Do škodovky už chodím jen na prohlídky a v případě nouze, jinak mám svého mechanika o dvě vesnice vedle, na toho se můžu spolehnout...

Odkaz ke komentáři
Celý čas stáť pri aute by ma tiež nebavilo...

Do autorizáku chodím, robí tam kamarát a o obidve autá sa mi stará jeden mechanik od začiatku a zatiaľ spokojnosť... :lool:

mam to uplne stejne, navic za velmi zajimave ceny, tak ze nemam co resit :-)

Odkaz ke komentáři

tak dneska jubileum, a protoze byla cesta servis po 180 tkm byl pri 177 777 km.

garny zvladl:

* rozvody a vodni pumpa

* vymena vsech 4 filtru

* vymena oleje

* vymena zasekle volnobezky ( neplanovane zjisteno pri kontrole)

* kontrola podvozku

* doplneni vsech kapalin

bohuzel se nezvladla vymena oleje v prevodovce pac 6ti kvalt ma nejakej divnej sroub na nej nemel Garny zadnej nastroj

IMG00172_20101102_1630.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...