lubinob Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 To je rozumné rozhodnutie... :lool: Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 Černá střech, spoiler a difuzor vypadají alespoň dle VT mrdózně :-) Ale jinak to současné provedení je very poor, mě by to fakt štvalo jak je na horním okraji vidět ta křivost nebo jak to nazvat. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2010 tak motorovej olej uz je nejakou chvili doma, dneska jsem objednal sadu rozvodu a vodni pumpu HEPA, 3l oleje do 6ti kvaltu. Filtry doda Garny pristi tyden v Utery se jde na vec Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 drobne vysvetleni toho proc predni letni gumy dopadli jak dopadli, foto gum pozdeji. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Hm, to se není co divit s tou geo co Ti naměřili :-) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Ondro a kde ti to delali a kolik love to stalo??? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 kde je videt v pravem hornim rohu a cena 767 Kc s DPH, problem sehnat servis co ted nema narvano na prezouvani, jinak rekl bych jaja koliv skodovka, driv jsem jezdil do TASY ted uz bych nejel Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Tak ja se flakam v Praze na Porici a Garny uz hadam intenzivne rozebira lunarku. Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 v cempak se ti vrta? drobne vysvetleni toho proc predni letni gumy dopadli jak dopadli, foto gum pozdeji. na geo jedu dnes tak jsem zvedav :lool: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 rozhodl jsem se totalne ignorovat sit SA servisu takze prohlidka po 180 tkm, rozvody komplet filtry a kontrola podvozku. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Jako si to necháš udělat mimo nebo co tou ignorací myslíš? Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 tak to jo.... tobe uz delali nekdy geo ze si ji mel takhle rozvrtanou? Jako si to necháš udělat mimo nebo co tou ignorací myslíš? no jako ze na ne uz jebe :lool: Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 jj nemit znameho ve skoda servisu tak uz tam taky nejezdim Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Já už nikam jinam než ke Garnymu nejezdím Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Přesně tak kdybyste věděly jak to chodí ve značkových servisech tedy ne úplně ve všech ,ale tak v 90% taky by jste se na to vys... :lool: Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 jj vim jak to chodilo treba v Cartechu MB :lool: :lool: iluzionisti... ale ve vyhlasenym servisu a jeste se znamim.... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Přesně tak kdybyste věděly jak to chodí ve značkových servisech tedy ne úplně ve všech ,ale tak v 90% taky by jste se na to vys... :lool: Já jsem to dopracoval tak daleko, že si u auta vždycky stojím a mechanika doslova hlídám co a jak dělá...ještě pár prohlídek a můžu na konkurz do nějakého ze servisů :-D Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Já jsem to dopracoval tak daleko, že si u auta vždycky stojím a mechanika doslova hlídám co a jak dělá...ještě pár prohlídek a můžu na konkurz do nějakého ze servisů :-D bych tam chtel nekolik hodin stat :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Taky se mi nechce a sere mě, že na něco za co platím se vůbec nelze spolehnout, ale dokud chci záruku mobility a další nesmysly... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Já jsem to dopracoval tak daleko, že si u auta vždycky stojím a mechanika doslova hlídám co a jak dělá...ještě pár prohlídek a můžu na konkurz do nějakého ze servisů :-D tak to by mě fakt nebavilo... co nezvládnu sám, dávám známému do servisu.. ale tak u mě už nehrozí ztráta záruky :lool: Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Celý čas stáť pri aute by ma tiež nebavilo... Do autorizáku chodím, robí tam kamarát a o obidve autá sa mi stará jeden mechanik od začiatku a zatiaľ spokojnosť... :lool: Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Jsem to říkal ve svém bývalém servisu taky - kdyby se mi o auto až na vyjímky staral stále stejný technik a taky mechanik, bylo by to o něčem jiném, cítili by zodpovědnost, ale takhle?! Do škodovky už chodím jen na prohlídky a v případě nouze, jinak mám svého mechanika o dvě vesnice vedle, na toho se můžu spolehnout... Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Celý čas stáť pri aute by ma tiež nebavilo... Do autorizáku chodím, robí tam kamarát a o obidve autá sa mi stará jeden mechanik od začiatku a zatiaľ spokojnosť... :lool: mam to uplne stejne, navic za velmi zajimave ceny, tak ze nemam co resit :-) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Jako si to necháš udělat mimo nebo co tou ignorací myslíš? jj proste sranec na ne, ikdyz si rikam ze bych si zajel pro razitko do servisky, prej v nejakejch dat razitko musi. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 tak dneska jubileum, a protoze byla cesta servis po 180 tkm byl pri 177 777 km. garny zvladl: * rozvody a vodni pumpa * vymena vsech 4 filtru * vymena oleje * vymena zasekle volnobezky ( neplanovane zjisteno pri kontrole) * kontrola podvozku * doplneni vsech kapalin bohuzel se nezvladla vymena oleje v prevodovce pac 6ti kvalt ma nejakej divnej sroub na nej nemel Garny zadnej nastroj Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 prumerna rychlost Praha-Brno pod 150 je nuda.. :) tak priste.. ok? :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 a kdyz jsme u tech fotek tak slibovane foto PP gumy, brrrrrr Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Tak takhle mám obě přední taky :) :) :P a ještě do nedávna i zadní :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky