Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Ptám se, protože mi z té fotky přišlo (ač to není příliš vidět), že jinak je ten vzorek ještě poměrně slušnej a nějakej milimetřík ještě mít bude a celkem se divím, že to plátno na hraně vylezlo tak brzo. Osobně bych čekal, že té hraně bude to plátno usazený trošku níže :) Ale možná to na živo vypadá jinak, jen mě to tak pří prvním pohledu napadlo :)

Odkaz ke komentáři

No rozhodně je škoda to vyhodit, to bych si je radši vzal :P ...Akorát to jsou beztak 18" a na to nemám základ, sakra :) ...Né, vážně...hodil bych to pro klid duše na zadek a hotovson, s trochou štěstí by se to ještě krásně dojelo a když ne, tak holt rezerva to jistí :)

Odkaz ke komentáři
a kdyz jsme u tech fotek tak slibovane foto PP gumy, brrrrrr

podľa fotky vidím, že Jiřík ťa minulý rok nakazil šnúrka štýlom

Ptám se, protože mi z té fotky přišlo (ač to není příliš vidět), že jinak je ten vzorek ještě poměrně slušnej a nějakej milimetřík ještě mít bude a celkem se divím, že to plátno na hraně vylezlo tak brzo. Osobně bych čekal, že té hraně bude to plátno usazený trošku níže :) Ale možná to na živo vypadá jinak, jen mě to tak pří prvním pohledu napadlo :smich:

mňa by zaujímalo koľko by vydržali tie Micheliny v porovnaní s tými tvojimi Bridgestonami keby bolo viacej vidno šnúrky

Kolko stoji v CR garancna prehliadka? U nas pre Octaviu cca. 200€ :palec:

je to tak, môžem potvrdiť ak berieš olej od nich

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...