Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Tam sa dáva aj lepidlo? Juraj ty maš tie folie z www.foliencenter24.com? Rozmyslam o brusenom hliniku aj ked som prednedavnom striekal stredový panel.

ano pokial chces poistit spoj tak sa pouziva aj lepidlo a ja z foliencenter24 neobjednavam ta folia je tam velmi predrazena a cakam na nu kedy mi ju dodavatel posle ale to bude tak za mesiac tuto si kupil Ol@f a poslalmi to spolu s dielmi ktore chce olepit ale chyba ku foie tak doobjednava a pri tej prilezitosti som si objednal aj ja aj ked predrazenu. ale bude urcite ju budem mat a odost lacnejsiu ako na foliencenter24

Odkaz ke komentáři
ano pokial chces poistit spoj tak sa pouziva aj lepidlo a ja z foliencenter24 neobjednavam ta folia je tam velmi predrazena a cakam na nu kedy mi ju dodavatel posle ale to bude tak za mesiac tuto si kupil Ol@f a poslalmi to spolu s dielmi ktore chce olepit ale chyba ku foie tak doobjednava a pri tej prilezitosti som si objednal aj ja aj ked predrazenu. ale bude urcite ju budem mat a odost lacnejsiu ako na foliencenter24

Takže Ty to i polepuješ? Pošlu Ti auto a polepíš mi ho :-D?

Odkaz ke komentáři
ano pokial chces poistit spoj tak sa pouziva aj lepidlo

Já lepidlo nepoužil, zdálo se mi, že to lepí dost na to, aby se to v interiéru udrželo, tak uvidím, snad to nebude reagovat na letní vyhřátý interiér.

S tou fólií se pracuje opravdu krásně, zvládl jsem to i já, a to se nepovažuju za nějak zvlášť manuálně zdatnýho. Na jaře mě už jen čekají ty dveřní dekory, ty budou asi nejnáročnější.

Odkaz ke komentáři

ano je pravda ze ta folia lepi dobre a dost silno ale ako si pisal v lete pokial si to nezahpl dostatocne tak ti to odskoci pokial neparkujes niekde kde je sustavne tien a tak 18°C pokial to nechas na slnku tak ver tomu ze ta folia sa trosku zmeni minimalne zahyby povolia mam to odskusane :angry: inac praca s nou je uplne uzasna vcera som dokoncil BMW e46 interier do strieborneho karbonu no krasa :palec: ale ako to byva ze muphyho zakony platia aj na SVK tak som si to neodfotil :)

Odkaz ke komentáři

jj prisli, jsem cucel hovada to poslali navinute na originalni roli delky 150cm, balik jak krava. Jsem si rikal aby to nebylo spatne strizene a "kartacovane" na sirku. Vse OK.

Radeji bych prijel, sice vyhlidky na pocasi o vikendu nevypada nijak ruzove takze bysme to eventuelne posunuli do pulky dalsiho tydne pokud by byla nejak moc klouzanice.

Rikam si jestli v tehle zime delat ty dvere jestli to nenechat na leto, preci jen tech 200km neni nijak daleko s TDI to neni problem. Ze bysme udelali jen tu listu pred spolujezdcem dali kafe a byl klid?

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...