juraj351 Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 no pokial si zastancom zdravej turistiky tak sa mas na co tesit pokial nie tak asi ta sklamem okrem obchodnych centier a zatvoreneho muzea tu vela moznosti nieje :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 nebo kdyby jel i Jirik tak bysme to dali s mensi zajizdkou Mám to brát jako pozvání?? :) ...No pokud platíš, tak kdykoliv, kdekoliv, cokoliv :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 EDIT: pripadne je li na co koukat v Ziline naplanujeme nejaky prijemne straveny den v Ziline do Rajeckých Teplíc do Wellness, hrad Strečno ale to už je turistika :) jj mam ten sportpaket v garazi som myslel že už si ho predal :) wr: No co, já snad můžu za to, že se u vás kradou už aji nárazníky?? :) tu sa kradne všetko, aj čo je privarené ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 No pokud platíš, tak kdykoliv, kdekoliv, cokoliv ;) tak na naftu bych asi prispel ale aby jsme tam dojeli ze ? A chudak Danka :) :) :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Jak, aby jsme tam dojeli?? ...Se mnou je cestování naprosto spolehlivý...sice občas trošku nečekaně dobrodružný, ale o to záživnější :) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 no pokial si zastancom zdravej turistiky... To se mi libit... :lool: PS: Jeste jednou Ondro dik za ten kontakt na ten servis... Skoncil jsem az u vyrobce a bude to asi na zaruku... uvidim co mi dneska jeste zavolaji... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 skaja: s tebou jo ale s tvym DPF, EGR a turbem dohromady je to horsi Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 No však to jsem myslel :P Sice to občas (spíš pořád :D ) zlobí, ale zase minimálně v nouzáku to jede, takže dojezd je zajištěn. Netvrdím kdy, ale určitě tam dojedem EDIT: Ještě jsi zapomněl zmínit vstřiky, ty podle posledního tipu od TDIfuna taky mají svůj podíl :lool: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 neeee ze by skvele siemens vstriky a cely to 125kW PD melo nejaky problem to snad neni ani realny na toz pravdepodobny Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 já být tebou tak difuzor zcela určitě do černý a možná i to křidýlko aby to ladilo se světlama ale je fakt že jinak tam nic černýho na tom autě není tudíž to nebude moc vyvážený... chtělo by to pak alespoň černý kola a rámeček masky vepředu nebo tak něco :lool: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 kola cerny jsou nejspis vybrany jen zrovna naji ten post na poslednich 3 strankach neni prdel. Ramecek masky neni to tak davno co sel do barvy ale to by asi nemel byt problem to potahnout folii. Jeste zvazuju ze pridam na predek nejak upravenou (ztensenou) podlozku pod SPZ z fabie RS. Tak ta by mohla bejt cerna misto ramecku masky Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Ten ramecek na SPZ urco jo a dif. do black taky... Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 jo som za :lool: a ked tak nad tym uvazujem ked mi zhodis tie tapeci ako budes s tym jazdit teda aj ked to zaberie len neviem mohno 2-3 hodky :D lebo s tym difuzorom to bude na dlhsie ked pozeram na ten tvar mirne kostrbate :P Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Ak dáš aj to krídielko do čiernej tak by to chcelo aj strechu čiernu... Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 no na strechu by sa podla mojho nazoru naramne hodila cierna leskla len zas ako by to islo dohromady s tym karbonom ?? :lool: Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Ja videl cernou strechu jenom na White (tam to bylo bozi...) ale jak by to vypadalo na Lunarce...??? Podle mne eee...psal jsem ti na skype... PS to Juraj... poslal jsem ti ten znak... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 strecha a difuzor v cerne by na sahare vypadaly dobre.. to kridlo by to mozna rusilo... ale vec nazoru.. Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 veru to kridlo mi tam cierne nepasuje dost rusive to je pravda ked to takto vidim Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 pruser je v tom ze cernej difuzor = lakovani, folii to nejde jsme se s Jurajem shodli. Bych to videl tak ze udelame dif a kridelko karbonem. Kridlo pripadne strhnu. Pokud bych mel pocit ze je treba cerna strecha a kridlo vadi strhnul bych kridlo treba se to doplni uvidime. Tot zakladni farrplan bych rekl. Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 no s tym strhnutim teda Ondro sa narobis to ti poviem uz teraz kedze aby to drzalo a mohol by som si dovolit ist na hrany tak to musim podlepit a ked je to podlepene ta folia drzi jak das cize pokial by si nechcel riskovat ze to pojde aj s lakom by som to neriskoval strhavat lebo neverim ze to kridlo je 3x prepalene ked ho nalakovali a osadili. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 vcerejsi naskladani gum do auta aby dneska mohli v pneuservisu Brontosaurovy prehodit podrazky na papuckach. Nakonec jsem tam dostal "jen" 2ks disku se starejma gumama a 3 ks novejch gum. Zbytek sel do druhyho auta. Kde jinde prezout kola na BMW nez pobliz BMW showroomu ze Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 nadhera ta nova 5-ka je proste uzasna Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 to jsou kola co budes mit na voze? Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 nadhera ta nova 5-ka je proste uzasna Souhlas, to auto nemá chybu, #1 :P Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 to jsou kola co budes mit na voze? to je na X5 :P btw. už máš zas biele zadné lampy? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 aktualni stav aneb priprava na zitra na Juraje narocnej tyden jsem splach 6x CubaLibre a jde se spat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Potom jsem dam fotos jak jsem to s Ondrou rozdelavali... no proste parada... :) :) Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Kde jinde prezout kola na BMW nez pobliz BMW showroomu ze Ve středu jsem byl v Dingolfingu. :) 3x, M5 F10, několikrát nová 6. Od dubna při exkurzi i karosárna Rolls Royce. Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Presne tak isto to vyzeralo v utorok u nás doma :) . Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 u Ondry prace v plnem proudu.. chvili jsem sledoval Juraje a opravdu carodej! :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky