Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

jsem rad ze to misak napsal,alespon to podtrhne to co chci ted napsat.¨

- dverni listy dodelany konecne je to kompleto a paradni

- proklatej difuzor spolkl 6 hodin prace asi 3 zpusoby jak to natahnout pres tolik uhlu a prechodu co se na horni strane toho difuzoru sbihaji az Juraj nakonec vyhodnotil ze v zadnem pripade to nebude vypadat dobre. Takze jsme to nakonec strhli a difuzor je stejnej jako byl doted. Cert mi byl dluznej ten napad toho difuzoru, nejradsi bych ho prodal.

Jsem rad, ze se Juraj nakonec rozhodl rict ne aby si zachoval vysokou kvalitu svych hotovych praci a v zadnem pripade mu to nemam za zle ze to takhle dopadlo. Sam rikal ze z toho nejakou chvili nebude spat, ze se mu to nepodarilo. Rano pak ale rikal ze usnul jak nemuluvne jak byl unavenej. :palec: :palec: :lool:

Juraji jeste jednou DEKUJI a panove kdo hledate nekoho kdo dokaze s foliemi temer vse (krome jiz nalepeneho difuzoru od Benetu) a zaroven nekoho kdo si hlida jak kvalitni praci odvede tak musim tvrdit ze Juraj je nejlepsi volba a za tim si stojim.

Odkaz ke komentáři

Ol@fe dik za preukazanu doveru ale vazne ma to sere ze to neslo este stale rozmyslam ako by sa to dalo ;) tak tiez ma napadlo dnes ked osm tak sedel urobit to naopak difuzor nechat vo farbe a spodnu cast narazniku od odraziek az k difuzoru a okolo neho dat do ciernej matnej :lool:

spoznal som par clenov osobne ste fajn chalani dufam ze v tom maji mi to vyda a stavim sa na par piv :palec: a na relax

P.S. Janka je uplne uzasna som rad ze je pri mne :palec:

Odkaz ke komentáři

no povedli se dverni listy bez sundani tapecu a tim padem i list z nich, fotky nemam ale pokud o ne nekdo vylozene stoji tak je udelam.

Provedl se pokus o zvetseni predni "tlamy" matnou folii bez lepidla takze kdykoliv lze sundat ta folie, vypada to divne ta folie mela byt jeste ten 1.5cm pod aby to bylo opravdu pres celou vysku toho nasavaciho grilu ale pro predstavu doby a myslim ze ted by nemel byt problem pro nekoho sikovnyho to tam domalovat.

IMG_20110403_00067___Copy.jpg

Odkaz ke komentáři

Ol@fe mas pravdu vypada to divne po prevde az teraz som si vsimol ze ten nasavaci gril je nizsie ako tie hmlovky a zarovnal som to podla nich a keby som to dal sikmo cize dole rozsirene bolo by to este horsie ale popravde nehodi sa to tam ale nieco ma napada skusim na to pozriet ale az rano len tak vskratke mozno by tomu seklo keby to bolo potiahnute od krajov hmloviek po tu hranu pod nimi zhruba 2-3cm a po elej dlzke cize aj ta cast pred tym sirokym nasavacom mas neaku lepsieu fotku z predu ?? posli mi to do SS dik

Odkaz ke komentáři
tie isty sa robia uplne perfektne skusim to dat neoko dohromady a hodi neaku foto seriu do vlakna

To rád slyším, prt. přemýšlím o potažené všeho stříbrného v interiéru některým odstínem karbonu a poslední co se mi chce je sundávat tapecy a odpájet lišty.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...