Ol@f Odesláno Duben 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Online zpravodajstvi z garaze, porad se pracuje. Juraj je opravdu mag nejvyssi kategorie. Na difuzoru uz se dela temer 4 hodiny. Uz se to blizi ale dneska naraznik zpet na auto nepujde. Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 .... :) no teda jsem zvědav na výsledek ;) Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Juraj je opravdu mag nejvyssi kategorie. Tak na tu magii sem taky zvědavej :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Nemůže si tu zkazit reputaci :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 jsem rad ze to misak napsal,alespon to podtrhne to co chci ted napsat.¨ - dverni listy dodelany konecne je to kompleto a paradni - proklatej difuzor spolkl 6 hodin prace asi 3 zpusoby jak to natahnout pres tolik uhlu a prechodu co se na horni strane toho difuzoru sbihaji az Juraj nakonec vyhodnotil ze v zadnem pripade to nebude vypadat dobre. Takze jsme to nakonec strhli a difuzor je stejnej jako byl doted. Cert mi byl dluznej ten napad toho difuzoru, nejradsi bych ho prodal. Jsem rad, ze se Juraj nakonec rozhodl rict ne aby si zachoval vysokou kvalitu svych hotovych praci a v zadnem pripade mu to nemam za zle ze to takhle dopadlo. Sam rikal ze z toho nejakou chvili nebude spat, ze se mu to nepodarilo. Rano pak ale rikal ze usnul jak nemuluvne jak byl unavenej. :palec: :lool: Juraji jeste jednou DEKUJI a panove kdo hledate nekoho kdo dokaze s foliemi temer vse (krome jiz nalepeneho difuzoru od Benetu) a zaroven nekoho kdo si hlida jak kvalitni praci odvede tak musim tvrdit ze Juraj je nejlepsi volba a za tim si stojim. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 :lool: I to je jedna z vlastností profíků - zkusí to a když to nejde, zkusí to jinak, když to nejde, tak přizná, že prostě ne, než aby to byl nějakej paskvil. Dej pak fotky toho, co se povedlo, ok? Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 No jak jsem to videl, tak jsem Jurajovi vubec nezavidel a jeho pritelkini taky ne. Ta musi mit uzasnou trpelivost... Trochu jsem s Jurajem skecli a je to moc fajn kluk... :lool: Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Ol@fe dik za preukazanu doveru ale vazne ma to sere ze to neslo este stale rozmyslam ako by sa to dalo ;) tak tiez ma napadlo dnes ked osm tak sedel urobit to naopak difuzor nechat vo farbe a spodnu cast narazniku od odraziek az k difuzoru a okolo neho dat do ciernej matnej :lool: spoznal som par clenov osobne ste fajn chalani dufam ze v tom maji mi to vyda a stavim sa na par piv a na relax P.S. Janka je uplne uzasna som rad ze je pri mne Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Taky su rad, ze jsem Te poznal.. Janka musi mit svatozar.. :lool: MOJA by na to nemela nervy.. Je to velka skoda, ze ten difuzor nevysel.. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 no povedli se dverni listy bez sundani tapecu a tim padem i list z nich, fotky nemam ale pokud o ne nekdo vylozene stoji tak je udelam. Provedl se pokus o zvetseni predni "tlamy" matnou folii bez lepidla takze kdykoliv lze sundat ta folie, vypada to divne ta folie mela byt jeste ten 1.5cm pod aby to bylo opravdu pres celou vysku toho nasavaciho grilu ale pro predstavu doby a myslim ze ted by nemel byt problem pro nekoho sikovnyho to tam domalovat. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 mezi nama toto nevidim stastny reseni upravy predku.. lepsi by bylo kdybys tu spodni mrizku protahl dolu... Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Ol@fe mas pravdu vypada to divne po prevde az teraz som si vsimol ze ten nasavaci gril je nizsie ako tie hmlovky a zarovnal som to podla nich a keby som to dal sikmo cize dole rozsirene bolo by to este horsie ale popravde nehodi sa to tam ale nieco ma napada skusim na to pozriet ale az rano len tak vskratke mozno by tomu seklo keby to bolo potiahnute od krajov hmloviek po tu hranu pod nimi zhruba 2-3cm a po elej dlzke cize aj ta cast pred tym sirokym nasavacom mas neaku lepsieu fotku z predu ?? posli mi to do SS dik Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 škoda toho difuzoru ale chápu to protože tyhle zvohejbaný věci to je děs jinak předek za mě teda krok zpět... bylo právě hezký ten tvar newRS a teď tam vůbec nevynikne :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 ja zase musim kontrovat, me se to takhle moc libi :D Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Sorry, ale to je fakt škaredé. Už to není faceRS, ale předface neRS. Když chceš nějak odlišit ten předek, tak to zatmav pod mřížkou. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Taky mi to nepřijde jako evoluce. Ale ty lišty bez sundání tapecu je dobrá zpráva pro všechny, co o tom uvažují :D Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 tie isty sa robia uplne perfektne skusim to dat neoko dohromady a hodi neaku foto seriu do vlakna Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 byl to pokus a vypada to divne, udelam jeste fotku lepsim fotakem pro pripadne dalsi VT z tohohle stavu a pak to sundam Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 tie isty sa robia uplne perfektne skusim to dat neoko dohromady a hodi neaku foto seriu do vlakna To rád slyším, prt. přemýšlím o potažené všeho stříbrného v interiéru některým odstínem karbonu a poslední co se mi chce je sundávat tapecy a odpájet lišty. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 folie na dvernich listach by juraj351 bez sundani tapecu, foceno na rychlo a na makro a jeste oriznuje aby se do povoleneho rozliseni fotky veslo co nejvice detailu. Konecne uz ladi listy s ostatnima dekorama Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Kua ty lišty a ještě nějaký rámečky by se mi páčili s nějakou pěknou fólií, no radši asi do tohohle vlákna přestanu chodit nebo se vykadím na novou spojku, vezmu prachy a hurá za Jurajem :) Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 no mam taky pocit ze asi usporiadam neaku grilovacku u mna na zahrade a mozte prist s tym co budete chciet porobit zatial si vychutnate cerstvy vzduch grilovane masko a ostatne uz bude na mne :) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 No abys toho nelitoval... nas je jako maku.. myslim moje rodina... a co toho snime hafo... :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 juraj: tento vikend by to snad jeste slo, dalsi ne, pak dalsi dva zase jo Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 no ale teraz to mne nesedi idem robit jednu octu co som ti spominal ten chalanisko z Ciech tak chce prahy , kapotu, masku a vnutorne madla do karbonu tak sa s tam budem bavit a hlasia aj tak dazd :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 jsem spis vtipkoval juraji ale napad to neni spatnej hadam budes rad kdyz ted muj difuzor chvili neuvidis :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 no ja bych potreboval tu matnou cernou strechu :) Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 tady hodím fotky já z návštěvy :) juraj chtěl znázornit jak pomocí stěrky zatlačit folii za okraj lišty proto bez demontáže Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 super lepsie to ani nemohlo prist vhod presne tak cela veda je v tom ze treba vsunut kartu medzi tapacir a listu urobi sa mala strbinka foliu nahriat a druhou kartou zatlacit a je to :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky