šulda Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Pěkný nahlídnutí do fóliový kuchyně Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Super fotodokumentace , možná se bude hodit Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 (upraveno) folie na dvernich listach by juraj351 bez sundani tapecu, foceno na rychlo a na makro a jeste oriznuje aby se do povoleneho rozliseni fotky veslo co nejvice detailu. Konecne uz ladi listy s ostatnima dekorama To vypada moc pekne! Pripomina mi to titan dekor v SI... Upraveno Duben 7, 2011 uživatelem Martyp necituj obrázky Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 folie na dvernich listach by juraj351 bez sundani tapecu, foceno na rychlo a na makro a jeste oriznuje aby se do povoleneho rozliseni fotky veslo co nejvice detailu. Fakt pěkné, naprosto to k Tvému autu sedí :palc: e no mam taky pocit ze asi usporiadam neaku grilovacku u mna na zahrade a mozte prist s tym co budete chciet porobit zatial si vychutnate cerstvy vzduch grilovane masko a ostatne uz bude na mne Jo, to beru :D Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 no ok uvidim ako to bude z casom aj ostatnými okolnostami a urcite by som nieco take rad zorganizoval Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 tak to je parada, to se podivam na tvuj vzornik pane, ted mam sice uplne novy listy v palubce ale mit tam tu samou cernou matnou by mohlo byt super Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 tak a mame tu zase jedno vyroci a skoro si troufam ric ze jsem jedinej na foru s 2.0TDI 16V s tolika km a zatim porad spokojenej snad to vydrzi az aspon do 222 222 a klidne i dal. Zitra jako darek dostane konecne novy silentbloky na prednich ramenech. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 mam pocit ze tohle cislo sem mel minuly tyden a vztekal jsem se ze sem to zapomnel vyfotit ;) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 už mám len o 55555 menej.. ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Pred chvili jsem nalozil luny do kufru s tim ze zitra jedu do pneuservisu pokud dorazi gumy. Vedel jsem ze nejsou uplne v OK stavu ale ty bile mapy na te stribrne barve jsou vetsi nez jsem si myslel jsou asi na dvou kolech vzdy na jednom paprsku pri okraji kola. takze rychla anketka pro nocni dravce a ranni ptaca, odvest do lakovky ( asi komaxitove barvy ) a nechat caknout do leskle cerne antrazitove, nebo nazout gumy a opravu laku / zmenu barvy resit az po sezone ? Zimni pirelky co mam ted na aute narikaji z posledniho. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Spravil som ti narýchlo to PS, je to amatérske ale nemuselo by to vyzerať zle Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Posilal jsem ti to na email, ale taky jsem neco zkusil narychlo..ve stylu tech Borbetu.. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 nebo cerny.. kazdopadne bych to laknul ted nez obujes novy gumy... pac je po sezone sundavat kuli lakovani a pak nazouvat.. je podle me blbost.. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Mne k tomu skoro vic sedej ty cerny..I dle VT,co sem hodil Michal... Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Jak píše Martin, mě se líbí co udělal Michal K. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 nebo cerny.. ;) kazdopadne bych to laknul ted nez obujes novy gumy... pac je po sezone sundavat kuli lakovani a pak nazouvat.. je podle me blbost.. ja som videl dvoch magorov na Žižkove, ktorí si to asi nalakovali sami doma a zobrali to rovno aj s gumami, jeden ich má zlaté a druhý zelené ;) - asi nová móda ;) podľa mňa obe kombinácie či už čierna alebo grafit by nemuseli vyzerať zle, to sa musí rozhodnúť majiteľ Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Chtel bych napsat spravedlnost existuje ale v tomhle pripade je to spis odmena za vytrvalost. Mame Michelin PS3, luny nakonec do lakovny neputovali od map nas zachranila jemna brusna pasta riwax a pak riwax vosk. Asi tu cernou testnu na zimnich pegasusech ze kterejch jsem sundal ty 5 let stary sottozero. Pentadius: huceli gumy ne lozisko, ted je bozskej klidecek. Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Tak vidím, že se zápis podařil ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Nejaky fotesky Fotka pred pouzitim riwax brusne pasty Po pouziti brusne pasty Osetreni riwax voskem po pouziti brusne pasty A takhle ted teda vypadame A aby se nereklo ze porad stejne foto tak jeden projekt uplne na pocatku Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 no tak gratulace k zapsání kol :) oprava taky proběhla úspěsně koukám :) a ten plast pod spz chválím bude to vypadat ještě líp Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 ondro.. :) :) za zapis, vylesteni a jeste doladit tu podznacku a bude to super ;) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Sikovny... gratulace... Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Kola v TP super, jen ty nervy coo? Ale ta podznačka ee, vypadá to dost divně Alespoň dle mého názoru ... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 Já se naopak za podznačku přimlouvám, protože ta samotná RZ plácnutá na nárazníku vypadá katastrofálně, tohle se mi celkem zamlouvá Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 bléééé, ten plast pod RZ tam nedávej.. to je hnus velebnosti.. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 me ten plast prijde nejakej divnej :D nejakej velkej :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 Dneska snad zaridim seriznuti aby to az tak netrcelo jak je naznaceno na te posledni fotce a pak budeme resit vysku. Pekne postupne, ne ze bych to daval zitra na auto. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 tak vcera malej downgrade i upgrade v jednom. - sundani zadniho RS s difuzorem, ted se budu trapit s odlepenim difu az to odlepim pujde do lakovny spolu s naraznikem, jeste porad mam vnitrni dylema jaka barva - vymena BT HF za rSAP verzi spojena s vymenou gateway Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Dle myho difusor jednoznacne cernej,k tvemu aut v jiny barve nema smysl,kdyz nechces zlatou.. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky