Ol@f Odesláno Červen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 hlasim veci v lakovne. Na auto pujdou az se Garny vrati z dovolene takze behem mesice by mohlo byt kompleto. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Kompleto než Tě chytne další nápad nebo záchvat myslíš :)? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 komplet myslim komplet Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 :) :D Vsadíme se? Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 já bych se vsadil za Ondru, příští nápad? = nové auto :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Že by došel do stejného stádia jako já :D? No auta máme přibližně stejně stará :( Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 ja bych se i Michale vsadil ze pokud neco pribude tak uz to tu bylo probirano a rovnou ti reknu ze max ty cerny kola. Jinak uz jsem rekl a zatim to hodlam to dodrzet ze strop je 250 000km. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 To máš ještě tak 4 roky :D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 myslím že to má len na dva.. :( a to už na tých kilometroch budem aj ja... :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 tak tak 2 roky max a su tam Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Tak proto už to ani neumýváš, to chápu, taky bych se s tím už nebabral :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2011 Hele az ten tvuj Rychlej Stehovak bude najizdet rocne co moje auto tak mi neco vykladej o umyvani auta. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 11, 2011 Sdílet Odesláno Červen 11, 2011 Najednou, a když jsem to jezdil já, tak si všichni dělali prdel, jak to mám zašvihaný :D Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červen 11, 2011 Sdílet Odesláno Červen 11, 2011 Nastastie na Ondrovom aute nieje vidiet kedy je ciste a kedy spinave ma na to super farbu :( takze Ondro v klude aj keby si ho neumyval cely rok tak to nieje ani poznat :D Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 11, 2011 Sdílet Odesláno Červen 11, 2011 Hele az ten tvuj Rychlej Stehovak bude najizdet rocne co moje auto tak mi neco vykladej o umyvani auta. To se Ti to povídá, kdy teď nejsem rok doma :D když jsem, tak najedu stejně jako Ty :( A nejsem línej umýt to každý týden ;) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 11, 2011 Sdílet Odesláno Červen 11, 2011 Najednou, a když jsem to jezdil já, tak si všichni dělali prdel, jak to mám zašvihaný :D :D :( ;) :P Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2011 Juraj: je to poznat ale neni to tak videt jaky kdybys rok neumyval cernou nebo bilou. Misaku: nevim jak dlouho jezdis na rok pryc, ale jsem si celkem jistej ze pri mym rocnim najezdu, fakt nebudes auto velikosti OII umejvat tydne. Ze nejsi linej to umy tydne tri tydny po sobe kdyz pak jedes na 10 mesicu do haje se ti nedivim. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 11, 2011 Sdílet Odesláno Červen 11, 2011 Někdy si o tom můžeme popovídat u piva, prt. tady máš pořád svou a nenecháš si to vysvětlit, ale někde jsem těch 100k km na tachometru taky vzít musel :P Ale dám Ti sem jednu špinavou, abys v té kategorii skaja a kol. nebyl sám :D Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 11, 2011 Sdílet Odesláno Červen 11, 2011 Ondro videl jem tvoji barvu a cerne kola... moooc pekna kombinace... vrele doporucuji... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 tak zpravy z lakovny, difuzor se pri brouseni barvy zacal loupat takze ho sundali z narazniku. Tim padem bude aspon celej prebrousenej a bude prilezitost ho znovu a tetokrate poradne nalepit. Hotovo by melo byt ve stredu, montaz pokud to bude mozne prvni tyden v Cervenci u Garnyho Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Dělá Ti to stejná lakovna? Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Někdy si o tom můžeme popovídat u piva, prt. tady máš pořád svou a nenecháš si to vysvětlit, ale někde jsem těch 100k km na tachometru taky vzít musel :lool: Ale dám Ti sem jednu špinavou, abys v té kategorii skaja a kol. nebyl sám Tomu říkáš špína??? :lool: Mrk: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 nedela, a je to cejtit i na cene. Kdyz mi rekl castku chvili jsem pochyboval o tom jestli to tam nechat. Nechal jsem to tam nakonec. Premejslim ale ze tu podlozku pod SPZ do barvy auta s znaky do cerne matt necham jinde. Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Není nad to, když to udělají přímo v Benetech.... :lool: Tak držím palce, aby to tentokrát klaplo... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 jak se to vezme, nejspis jo ale to bych musel mit vsechny ty dily pohromade kdyz jsem to chtel realizovat, a v benetu by mi asi nevymenili celni sklo. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Je důležité vybrat si dobrou lakovnu nebo lakýrníka a je fajn, mít všechny díly najednou, do značné míry se omezí problém s různými odstíny laku. Nevím jak náchylná je na to ta Tvoje "žlutá", ale třeba hráškově zelená na fabii byla night mare :-/ Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 vzhledem k tomu ze je to do jine barvy je to celkem jedno. Nekteri z nas dotvari auto tak nejak zapochodu, takze proste neni realne mit vsechno na jednou a nekdy to ani nechces pac nevis jak to bude uplne presne vypadat a nechces aby to bylo uz moc. Kazdopadne aspon z toho vzeslo ze diff se bude lepit znovu, pac jsem si nebyljist jestli vsechny ty mezery zmizi opticky jen tim ze to proste bude cerne. Bude reparat ten sverim garnymu, chudak ten uz to beztak nechce ani videl Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Tak v podstate posledni komponenty posledni exterierove promeny dorazili. Ted uz jen chybi nejake srouby, vypinac svetel s polohou tunell light a chut do toho sundat spz pridelanou cerveny patefixem. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 to kam jsou ty slepice v balicku, nevyfotil bys mi detailne ten znak jak si mi o nem vypravel tak si porad nedovedu predstavit zblizka jak to vypada :( diiiiiky Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 hlasim veci z lakovny jsou doma, myslim ze cerna matt byla dobra volba Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky