p2p Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 jj mooooc dik. Uz jsem s Ondrou volal, ale dneska mi to nevyslo si to dvd vyzvednout, ale v nejblizsi mozne dobe to snad probehne. Jeste jednou moc dik... Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Asi ta nepotesim, ale ten predny spojler mas nalepeny zle...nemal by zakryvat tu strbinu pod hlavnym otvorom Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2011 no me to taky nepotesilo, ale asi potesim ty kterym se libi po zime bude nejspis k mani Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Ondro, hezky si doplnil kontrast, zadní světla k těm doplňkům pěkně ladí Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Diky Viktore ja vedel ze tam nakonec pasnou Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Ta SPZ ojete vozy mne pobavila.... :) :) :) :) a taky mu to v té ojeté káře moc slušelo :) Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Zdarec, ta tvoje octa je :D :D :D :D . Tobě se podařilo zapsat do TP škodovácký 18" disky Luna? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 no ne primo luna ale podarilo se mi tam zapsat disky rozmeru totoznymi s LUNAma Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Aha, takže vlastně návod na legální používání originálních škoda 18" disků na klasický OII je nejdřív si koupit třeba 18" Dezenty, ty si myslím mají stejný rozměr disku, ale co ET? Ty si nechat zapsat, potom je prodat a koupit škodovácký 18" a je to. Je to tak? Ale když bych prodával ty neoriginální 18", tak bych k nim musel dát ten tyovej list ne? A k těm škodováckým, žádnej typovej list neni a ten by asi chtěli na STK vidět ne? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 tusim ladinek sem daval nekam do sveho vlakna nejaky dokument na jehoz zaklade plus prodejniho prospektu od 18" Neptunu mu to zapsali do VTP. Zadnej typovej list nepotreboval, ja mel typovej list od prodejce kol, prosel jsem kontrokou na STK a pak na urad. Vim o pripadu zase kde kolega mel nachystaneou totznpou sadu dokumentu prosel STK kontrolou a urednik na magistratu si postavil hlavu a rekl ze 19" na OI proste ne a hotovo. Co to znaci ze je v tom peknej bordel a co funguje nekde, jinde nefunguje. To je ale vysledek te pos**ne lobi aby disky nemohl prodavat jen tak nekdo. Dle meho na ET az tak nezalezi pokud tam nedas misto 55 jen 25 (coz stejne asi jen tak nejde). Nejdulezitejesi je podle me ze se shoduje rozmer pneu na discisch v reozmerem v VTP, to je to ceho si muze vsimnout likvidator pojistovny. Sirku disku tezko hlidka pri silnicni kontrole zjisti a ET jeste hur pokud je to jako u vetsiny vyrobcu napsano na paprsku. Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Takže to co jsem napsal je blbě a jde to udělat i jednoduším způsobem? Nevíš náhodou, kde se nachází ten dokument? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 zkus najit ladinkovo vlakno u aute v teto sekci, mohl by to byt na nekolika poslednich stranach, a pak taky je to tusim v sekci podvozek a v poradne litych kol. To co jsi nepsal neni tak uplne z cesty, v te poradne litych kol je popsany mnou overeny postup ktery se shoduje s tim co tvrdi stranky mdcr.cz. Taky mas tu moznost zajet do zkusebny a kola nechat zapsat tam za pomerne vyssi poplatek. Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Diky, zkusim pohledat, nezpozoroval jsi zmenšení dynamiky a nárůst spotřeby? Já mám pegasy na své OII combi 2.0TDI a chvíli jsem měl Neptuny a právě tyhle 2 věci jsem zpozoroval jako první a taky jsem je neměl zapsaný v TP, tak jsem je prodal. Auto bylo na nich oproti Pegasum líné a rozežrané, motor měl s disky dost práce. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 musis zmenit styl na 0 ci 1 a bude ti to jedno Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 :D a je to tu opět, digitální řidič :D :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 jsem si rikal ze ti udelam radost Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 ale nie je to s ním také zlé.. alebo po ceste z Rozkoše bol vypnutý digitálny vodič?? :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 jak muze mit auto problemy s disky? :D jaky jsou hmotnosti pegasusu a lun? :D hlavne mam dojem ze je tam stejna sire pneu ne? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 na to ze jsou luny o 0.5J sirsi jsou tezsi jen o 0.15kg takze zadna tragedie, sirka pneu stejna takze ja fakt nic nepozoruju. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 (upraveno) Ondro, co ten senzor tunel light? ok? kolik váží origo kola od škodovky? Upraveno Září 6, 2011 uživatelem jar_da Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 po faceliftu relativne perfektne, pri jizde lesem to neblika z ledek na xeny, ted cestou ze srazu do Brna pres Hradec na Svitavy mi to na xeny nepreplo ani jednou. Kdyz uz to prepne na xeny trva nez prepne na LEDky pokud je venku nejake svetlo. Vjezd do tunelu lup xeny a pri vyjezdu lup zpet na LED. Jsem spokojenej Pegasusy tusim 12.25 a Luny 12.38 Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 tak to je paráda, jsem zvědav jak to bude na g6, ty váhy jsou docela brutus, ale to je s pneu ne? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 uvadi tu vahu v katalogu prislusenstvi na webu, takze bych rekl bez Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 hm, ty moje 17-ky, 9,5 kg bez pneu Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 7, 2011 Sdílet Odesláno Září 7, 2011 To bude určitě nenazutý... jen cca 5kg je vzduch Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 7, 2011 Sdílet Odesláno Září 7, 2011 uvadi tu vahu v katalogu prislusenstvi na webu, takze bych rekl bez Tym hmotnostiam na webe Skody netraba verit... 16" disky LaK na moju O1 vraj mali vazit 6,4 kg, no v skutocnosti mali takmer 9 :lool: Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Září 11, 2011 Sdílet Odesláno Září 11, 2011 Tak jsem tady všude hledal, ale postup jak zapsat škodovácký kola jsem nenašel. Všude je popsanej postup jenom s typovým listem, ale ten k origo kolům neexistuje. Někdo tady tvrdí, že to de, ale nenapíše jak a hned na to jiný napíše, že to prostě nejde a hotovo. Tvůj postup jsem v rubrice poradna ohledně kol sice našel, ale vyšlo mi z toho to samý, takže ve finále jsem se dočetl, že to asi prostě nejde. Mohl by jsi mi napsat přesně, jak se ti podařilo zapsat do TP ty tvoje 18"? Takže s těmi Lunami můžeš normálně legálně jezdit, bez problémů s pojišťovnou a STK? Odkaz ke komentáři
m_tsch Odesláno Září 11, 2011 Sdílet Odesláno Září 11, 2011 Nechci kecat, ale myslím, že je třeba typovej list k jinejm kolům stejnejch rozměrů. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 11, 2011 Sdílet Odesláno Září 11, 2011 ze všeho co je tu napsané je to patrné, když máš od kol, které chceš, TL - návštěva STK a potvrzení do TL od technika STK, pak zápis na úřadě pokud nemáš TL, tak si musíš nechat zapsat požadovaný rozměr kol od jiných, které TL mají. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky