Gowster Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 NA tu jsem zvědavej :( , mám taky všechno v lakovně, ale na lesklou Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 vitto znak bude vypadat (doufam) nejak takhle Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Tak dame dve mobilofky Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Nemá ten difuzor být místo na skle na nárazníku a neměla by ta anténa lepší příjem na střeše :o? Lak vypadá kvalitně! PS: Zdá se mi to nebo jsi spoilerem zvedal strop u garáže? Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 super vyzera to ako od original parts group :o Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Moc dobra prace Ondro jsem zvedavej az to bude na aute :o drzim palce at se aplikace povede na 1* Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 no samostatne to vypada dobre.. ted jeste aby se povedla instalace :o Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 paráda.. som zvedavý ako to ukáže na aute.. :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 drzim palce at se aplikace povede na 1* to by mela pac jestli ne budes taky bez mechanika Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Budu tou dobou nejspis mimo CR ale pokud budu v praze tak muzem abych to omrknul Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Vypadá to velmi pěkně jsem zvědavej jaké to bude na autě ... zatím velmi pěkné Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 tak dneska jsem ukoncil svuj vylet po okoli Prahy a prevzal zpet auto od Garnyho - dekujeme uctive - pribyl destak a samozatmavovaci zrcatko - vymena mensiho vetilatoru sahary - jeden stripek z celkem 4 kusu puzzle posledniho stadia evoluce - musim sehnat ted vypinac svetel s symbolem auto/tunell abych mohl nechat nakodovat auto prepinani z LED na xenony za snizene viditelnosti - najit zasantrocene drzaky zadniho RS narazniku abych mohl vratit naraznik zpet na auto - pokusim se druhej stripek skladacky nechat osadit na auto do stredy - odlepit SPZ a odzkouset zda sedi upraveny drzak z Fabie RS abych ho mohl poslat do laku - uplne posledni je plouticka z A5 ktera je v laku pripravena ale Jarda je do konce prazdnin na horach takze nepredpokladam ze tohle bude na aute na Rozkosi Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Paráda, ten dešťák/senzor světel ti k tvé parádní výbavě fakt chyběl. Tak ať ti dobře slouží ;) Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 ;) som zvedavy na foto Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 taky bych chtěl vidět foto, nejlépe však naživo, proč je ta cesta do Brna tak hnusnáááááá, poslední rok po ní jezdím vyloženě když už musím (a to to stejně zařídím jinak), mám z týhle trasy vyloženě strach, bohužel náhradní trasa přes Žďár není taky žádná hitparáda Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Kde si zohnal tú anténu? Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Doufám, že ve středu ten jeden střípek uvidím ;-) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 jarda: na fotku je to moc spinave tomcat: cc-autodily.cz jelda uz bude vedet pentak: rikam si ze bych vam ve stredu prijel spis ukazat oplika Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 10, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2011 ...mám z týhle trasy vyloženě strach, bohužel náhradní trasa přes Žďár není taky žádná hitparáda Máš něco proti Žďáru :)? Ještě můžeš přes Prahu ;) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 10, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2011 Proti Žďáru nic, jen leží na tý trase, kterou nemám rád, úzké rozbité cesty lemované stromořadím, vražedná kombinace, ale hlavně, že je postavenej železniční koridor, vždycky, když jedu kolem něho (úseky Svitavy-Letovice), tak nějak nevidím žádný šrumec, vzhledem k tomu, že je to dvojkolejka, za tý prachy by byla R35 v plné parádě a pro tisíce lidí Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 10, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2011 tak to umej velký bratře a vyfoť ;) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 10, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2011 Proti Žďáru nic, jen leží na tý trase, kterou nemám rád, úzké rozbité cesty lemované stromořadím, vražedná kombinace,ale hlavně, že je postavenej železniční koridor, vždycky, když jedu kolem něho (úseky Svitavy-Letovice), tak nějak nevidím žádný šrumec, vzhledem k tomu, že je to dvojkolejka, za tý prachy by byla R35 v plné parádě a pro tisíce lidí Nech to na září a můžeš se stavit :-) Jediná výhoda koridoru je, že na něm nedrncají ani vagóny z počátku 70. let ;) tak to umej velký bratře a vyfoť :) Ať to vyfotí i špinavé, už si to o ně stejně půlka fóra myslí :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2011 stacila cesta Brno Praha Brno a byl jsem extra vykony prosty pobijec much ol@f Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 10, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2011 ;) a to máš vcelku maskovací barvu :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2011 na celnim skle nic nezmaskujes a predek auta to jsem delal ze to nevidim Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 10, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2011 jj, mě taky mouchy štvou víc než blátivo Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 10, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2011 Njn, to jsou ty vaše barvy, na červenou nejdou ani včely :-D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2011 Vis co Saso, jdi do .... Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 10, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2011 Njn, to jsou ty vaše barvy, na červenou nejdou ani včely :-D slepej a v armádě? :smich: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky