romariooo Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Vypadaji dost pěkně Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 joo na kolik??? :D a budes nam je pujcovat?? mám pocit, že už jsou obsazené cestujícími a musí ještě dodělat výhřevy, aby neklepaly kosu Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 JJ presne tak cestujici urco nebudou klepat kosu,, (3x) ale jak jsem psal chce to fotku Jardo...Ty ji mas???? Cestujici VS Olaf??? Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 jo urcite cestujici komfortem nepohrdnou,budou urcite spokojeni! Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 jar_da: hade :D :D :D p2p: fotka neni a dam si sakra majzla aby nebyla :lool: :lool: :lool: reindex,princes: az to bude hotovo komplet tak kdyztak sdelim co to prislo, ale jen jednotka vyhrevu dozadu, konzole pro umisteni ovladacu a ovladace vyhrevu vysli na 3000. musim sehnat neco na osetreni te alcantary rolbar: je to psis IT skladiste doplnene o garaz Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Jasne,budem radi a drzime palce!Je to fakt pekny,no musis se oto vce starat ale myslim ze to nevadi vid?? kup origo prislusenstvi skoda na tu alcantru je dobra a nestoji moc! Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Ondro moc pěkný sedačky , ale aby se ti pak v létě nepotila řiť Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 koupil jsem original prostredek na kuzi, takove to bile mliko ale pripadne mi to blbost patlat to na tu alcantaru, nejak neverim ze by se to vsakolo a pis by to vypadalo jak pocakane sedadla Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 ne to ne,ja na kuzi pouzivam jen to mliko od skody tu alcantru nevim no,jen ji vysaj a pokud bude spinava tak nejakym na textil vycistit,tim to nedelej to by nechavalo skvrny no jak pises... Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 jj skrny jsou svinstvo... Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Mlíko od škody používám taky a prozatím je to v pohodě. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 ale ne na alcantaru nebo jo ? takze to vypada ze je jak cistic tak impregnace takze asi odsud Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Tohle mne zaujalo... Swissvax jako jeden z mála výrobců vytvořil speciální produkt právě pro alcantaru. Pro upřesnění alcantara se jen čistí, neimpregnuje se....] Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 jj zase si rikam ze kdyz uz by byla impregnace od colourlock tak bych mohl mit od nich i cistic. Co se tyka impregnace tak ten eshop si tak trosku odporuje u Swissvaxu uvadi ze alcantara se jen cisti a u Colourlocku uvadi ze alcantara se cisti a pak se da impregnovat aby nedoslo k jejime znecisteni treba vodou atd. Vim ze texty prebiraji od vyrobcu tech produktu ale mohli by si to sjednotit aspon takhle teda. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Zkus Štěpána, on je nejpovolanější na tyhle věci a nakonec je i blízko - Hustopeče Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Ty Laurin a Klement sedáky jsou opravdu luxus Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 no tak kdyz je to tak napul venku, zatim jen zadek jelikoz predek ma jine konektory airbagu Bomba Ondro, vypadá to skvěle. :) jj zase si rikam ze kdyz uz by byla impregnace od colourlock tak bych mohl mit od nich i cistic. Co se tyka impregnace tak ten eshop si tak trosku odporuje u Swissvaxu uvadi ze alcantara se jen cisti a u Colourlocku uvadi ze alcantara se cisti a pak se da impregnovat aby nedoslo k jejime znecisteni treba vodou atd. Vim ze texty prebiraji od vyrobcu tech produktu ale mohli by si to sjednotit aspon takhle teda. Naprosto souhlasím, taky jsem měl objednanou impregnaci od Colourlock ale pak jsem to vyškrtl. Já bych koupil od Swissvaxu ale ta cena no. :( Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 tak dneska jsem byl na lunarku hodnej: - vymena chladici kapaliny, podarilo se nam vylejt tak max 4l nahrazeno 3l koncentratu a 1l destilky - objednany zadni 260mm brembo kotouce a desky - "tunning" plastoveho krytu motoru tavnou pistoli a tycinkou, uz ten kryt tak nerezonuje :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Dobre ty taky mam bremba na celam aute Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Pripravy na cestu do Worthu jo? :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 cece na Worthu to necham stat u hotelu a pojedu s tebou :lool: kdyz vsechno pujde jak ma tak od Stredy vecer dal si vozim prdel ve vyhrivanejch L&K :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Ol@fe vypada to luxusně!!! palec doufám že se na Wörthersee potkáme!!!! Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 cece na Worthu to necham stat u hotelu a pojedu s tebou :lool: kdyz vsechno pujde jak ma tak od Stredy vecer dal si vozim prdel ve vyhrivanejch L&K :lool: :lool: :lool: a vzadu budeš jezdit taky? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Cece kdo vi co vsechno me ceka polk :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 No myslim ze obsazeni Olafova vozidla bude... Ridic.- zena, spolujezdci-3x dogs, Olaf na zadnich vyhrivanych sedackach... Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 cece na Worthu to necham stat u hotelu a pojedu s tebou :lool: kdyz vsechno pujde jak ma tak od Stredy vecer dal si vozim prdel ve vyhrivanejch L&K :lool: :lool: :lool: to víš že jo a začne mi zase vrzat předek :lol: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 on jako po tom poslednim testu zacal ? Olaf na zadnich vyhrivanych sedackach... na Lorda tak to mam rad Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 jj po rozkoši začal, ale zjistil jsem čím to bylo. Zarazil se přední doraz úplně nahoru do uložení a tam už neklouzal po pístnici ale vrzal v jednom místě. Tak jsem ho stáhl pak dolu a bylo to ok. Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 No myslim ze obsazeni Olafova vozidla bude... Ridic.- zena, spolujezdci-3x dogs, Olaf na zadnich vyhrivanych sedackach... malinko bych upravil - Olaf na zadních vyhřívaných sedačkách a po něm skákají 3 psy a drábky mu dělají sedačky se škrábanou kůží :D Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Alcantara na zadnich sedackach uplne vsude... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky