Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

jj zase si rikam ze kdyz uz by byla impregnace od colourlock tak bych mohl mit od nich i cistic. Co se tyka impregnace tak ten eshop si tak trosku odporuje u Swissvaxu uvadi ze alcantara se jen cisti a u Colourlocku uvadi ze alcantara se cisti a pak se da impregnovat aby nedoslo k jejime znecisteni treba vodou atd.

Vim ze texty prebiraji od vyrobcu tech produktu ale mohli by si to sjednotit aspon takhle teda.

Naprosto souhlasím, taky jsem měl objednanou impregnaci od Colourlock ale pak jsem to vyškrtl. Já bych koupil od Swissvaxu ale ta cena no. :(

Tak jsem mluvil s clovickem kam vozim lunarku na cisteni interieru a rikal ze nepouzivaji zadnou impregnaci na alcantru, jen cistic a ze s svetlejsi byva problem pri cisteni.

Odkaz ke komentáři

neni zac :palec: pokud chces kup si zrcatka fl nebo nech co mas a kdyz chces tak je sklop rukou,taky to tak delam puvodne jsem chtel sklapeci ale zase 5tis za jednotku dveri 5tis za elek.sklapeci zrcatka tak jsem se vysral!Koupil za 2500 v barve elektricke s osvetlenim nast.prostoru a parada :palec:

Odkaz ke komentáři

tak a mame tu dalsi mensi vyroci

IMG-20120309-00129.jpg

pri tomto vyroci se podarilo konecne odstranit dve neduhy ktere Lunarku posledni dobou trapili.

- zatuhle klouby pro ovladani naklonu xenonu na obou napravach, zadni sel hodne ztuha a predni byl dokonce zatuhlej tak ze se kloub utrhl z konzole, kterou je pripevnen k naprave.

Doporucuju vsem co maji xeny tak jak maji byt (ne na kolecko) zkontrolovat pripadne demontovat, vycistit a namazat.

zadni naprava

IMG-20120309-00116.jpg

predni naprava je tam videt i misto svaru bohuzel jsou to mobilovky no

IMG-20120309-00117.jpg

- vadny snimac otacek na klice, maxik psal motor do dilny, blikajici spirala zhaveni, pozdeji emise do dilny a neslo nastartovat za tepla pokud to chciplo, jako ze to melo tendence chcipnout pokud clovek jel delsi dobu a nebylo to pod plynem. Vasa provedl kontrolu elektro-instalace, ta byla v poradku takze nezbyvalo nez vymenit snimac. Uz chapu proc rikal ze je to jak prace Gynekologa a, ze se mu snad podari odpojit kabelaz pomoci dvou sroubovaku po 30-ti minutach. Za tohle umisteni snimace maji u me panove z VW teda palec dolu, protoze nakonec presne podle DP pro BKD musel dolu chladic oleje a drzak olejoveho filtru. Viz fotky

IMG-20120309-00123.jpg IMG-20120309-00125.jpg

Ze oprava byla provedena na jednicku a ze Lunarce chutna dokazuji fotky z vyletu na "zapad"

IMG-20120311-00142.jpg

IMG-20120311-00143.jpg

IMG-20120311-00147.jpg

Litame jak najmuti za poslednich 10 tydnu 8000 km

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...