Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Jj zazracna pasta, taky jsem ji vcera pouzival, a jak voniiiii :P

Super ze ji nekdo zna a pouziva na kola, prosim te na webu pisou ze by mela vytvaret ochranou vrstu zabranujici oxidaci apod. Pozorujes to ? Jak dlouho asi vydrzi ?

Ono udelat ty dve kola zabralo dost casu a u toho jednoho jsem se docela vztekal porad tam vidim nekde nejaky tecky nebo smouhy a tak si rikam jestli by z pohledu usetreni casu nebylo vhodnejsi to nechat laknout bezbarvym lakem, kterej treba vydrzi hezkej dva tri roky a pak znova. Co si myslis ?

karle: puvodne jsem si rikal, ze me upozornujes na tu R36 pred nama, pak mi doslo ze jsi to ty. Ten tvuj predek je taky pekne poznatenej, dekuju za pochvalu.

Peto: diky, zase jsem se ale u toho dneska vztekal

Ataner: na obou fotkach je leve kolo po akci

Bazy: uz se tesim ale jeste to bude chvili trvat no

Odkaz ke komentáři

No ze by to vytvarelo ochranny povlak jsem si fakt nevsiml :) mozna tak u kol ktery nejezdi v desti to pak mozna jo. Ale moje zkusenost je ze kdyz jedu v desti a behem 1-2 dnu je pak neumeju tak to trochu zoxiduje. A to me nebavi je hned po desti mejt takze to jednou za cca mesic prelestim a jsou zase ok. Pry je dobry to myt destilovanou vodou, ze nezanechava kapky a smouhy.

Nicemene rucne to podle me nikdy nevylestis tak aby tam nebyly drobny ryhy ;)

Odkaz ke komentáři

A to me nebavi je hned po desti mejt takze to jednou za cca mesic prelestim a jsou zase ok.

Prelestis tou all metal polysh nebo necim jinym ? A rucne nebo mas ten Meguiars nastavec na vrtacku ?

Nicemene rucne to podle me nikdy nevylestis tak aby tam nebyly drobny ryhy

Ryhy neresim ale to jsou zbytky oxidace a pak samozrejme ten prostor mezi chromovejma paprskama a lestenim limcem. Mam 100 chuti to kolo rozpulit a vylestit to poradne ne li to nechat strojne vylestit a lakovat.

Odkaz ke komentáři

jednou za měsic to vezmu tim MEguiars all metal a dělám to ručně. U mě se to dělá taky dost na pytel jak mám jen tu hranku leštěnou, co bych dal za tvůj límec :D

Když to zalakuješ nebude to takovej lesk... na to bych se vykašlal. JEdnou za měsíc to přejeĎ tou pastou a hotovo. KDyž je rozebereš a necháš strojně tak se to bude chvíli super, ale stejně to musíš udržovat pořád stejně. :palec:

Odkaz ke komentáři

tak jsem na kousek kola dali simoniz GT WAX a dobry nezoxidovalo to podtim, ten vosk od chemical guys zaroven ma i cistit a obaval bych se ze ta cistici slozka zpusobi oxidaci, cistej vosk zatim nic neudelal. Napadla me jeste nejaka nano vrstva.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...