Ataner Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 renco.... rozdil to urcite je... Já neřikám že není ale lesknou se jak kráva..takže jsem čekal fotku před.. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Jj zazracna pasta, taky jsem ji vcera pouzival, a jak voniiiii :P Super ze ji nekdo zna a pouziva na kola, prosim te na webu pisou ze by mela vytvaret ochranou vrstu zabranujici oxidaci apod. Pozorujes to ? Jak dlouho asi vydrzi ? Ono udelat ty dve kola zabralo dost casu a u toho jednoho jsem se docela vztekal porad tam vidim nekde nejaky tecky nebo smouhy a tak si rikam jestli by z pohledu usetreni casu nebylo vhodnejsi to nechat laknout bezbarvym lakem, kterej treba vydrzi hezkej dva tri roky a pak znova. Co si myslis ? karle: puvodne jsem si rikal, ze me upozornujes na tu R36 pred nama, pak mi doslo ze jsi to ty. Ten tvuj predek je taky pekne poznatenej, dekuju za pochvalu. Peto: diky, zase jsem se ale u toho dneska vztekal Ataner: na obou fotkach je leve kolo po akci Bazy: uz se tesim ale jeste to bude chvili trvat no Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 No ze by to vytvarelo ochranny povlak jsem si fakt nevsiml :) mozna tak u kol ktery nejezdi v desti to pak mozna jo. Ale moje zkusenost je ze kdyz jedu v desti a behem 1-2 dnu je pak neumeju tak to trochu zoxiduje. A to me nebavi je hned po desti mejt takze to jednou za cca mesic prelestim a jsou zase ok. Pry je dobry to myt destilovanou vodou, ze nezanechava kapky a smouhy. Nicemene rucne to podle me nikdy nevylestis tak aby tam nebyly drobny ryhy ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 A to me nebavi je hned po desti mejt takze to jednou za cca mesic prelestim a jsou zase ok. Prelestis tou all metal polysh nebo necim jinym ? A rucne nebo mas ten Meguiars nastavec na vrtacku ? Nicemene rucne to podle me nikdy nevylestis tak aby tam nebyly drobny ryhy Ryhy neresim ale to jsou zbytky oxidace a pak samozrejme ten prostor mezi chromovejma paprskama a lestenim limcem. Mam 100 chuti to kolo rozpulit a vylestit to poradne ne li to nechat strojne vylestit a lakovat. Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 jednou za měsic to vezmu tim MEguiars all metal a dělám to ručně. U mě se to dělá taky dost na pytel jak mám jen tu hranku leštěnou, co bych dal za tvůj límec :D Když to zalakuješ nebude to takovej lesk... na to bych se vykašlal. JEdnou za měsíc to přejeĎ tou pastou a hotovo. KDyž je rozebereš a necháš strojně tak se to bude chvíli super, ale stejně to musíš udržovat pořád stejně. Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Co ty kola zkusit natáhnout voskem na kola? Např Chemical Guys Wheel Guard ? Mám a spokojenost, samo nemám leštěný kola, ale i tak umí ochránit od bordelu atd. Pak by to nemuselo oxidovat tak rychle, ne? Stejně je dáš nakonec Tomáškovi na Supa Ondro :D ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 O vosku jsem taky premyslel otazka jestli ten nelakovanej povrch na vosk nezareguje stejne jako na cistici chemii. Tedy hned zmatni. Pokud pred to das dame jeste pro tak by se o tom dalo jeste uvazovat. Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Tak jedině to zkusit a případně ten kousek znova vyleštit... On by Tom ty kola asi neuzvedl a nedal na auto :) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 to mě na nich překvapilo, jsou dost lehká .... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 tak jsem na kousek kola dali simoniz GT WAX a dobry nezoxidovalo to podtim, ten vosk od chemical guys zaroven ma i cistit a obaval bych se ze ta cistici slozka zpusobi oxidaci, cistej vosk zatim nic neudelal. Napadla me jeste nejaka nano vrstva. Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Určitě bude něco přímo na leštěný kola, jen pohledat. Jardo, kola lehký jo, ale s gumama už to bude jiný asi :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 tak abych nedelal po nedeli na Worthu ostudu tak jsem dneska objednal gumy :lool: :lool: :lool:, Ctvrtek na auto Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Aké si kúpil? Dík za recenziu :D , zatiaľ spokojnosť s Pilot Sport 3...hlavne sú tiché Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Supeeer ;) A rozmer? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 no cece doufam ze jsem se nakonec rozhodl spravne 235/35 i kvuli cene a dostupnosti gumy, vyssi bocnice me tak nenak laka a kdyz se tam veslo 225/45 tak 235/35 bude OK Ted poresit jak nastavit geo Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Stejně je dáš nakonec Tomáškovi na Supa Ondro :D ;) jsem rád, že na mě myslíš :D Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 no cece doufam ze jsem se nakonec rozhodl spravne 235/35 i kvuli cene a dostupnosti gumy, vyssi bocnice me tak nenak laka a kdyz se tam veslo 225/45 tak 235/35 bude OK Ted poresit jak nastavit geo No to jsem teda zvedav pane... Myslim ze to bude tip top... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 no to ja taky ale kdyz se tam veslo 225/45 tak 235/35 proste musi. Dojedes v Nedeli ke me a v pondeli rano pojedeme z Brna ? Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 No bude to tip top. Nejde o obvod kola, ale jak ti to vyjde k hraně blatníku. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 ja chapu ze jde o to jak to vyjde k hrane blatniku ale guma je sirsi jen o 5mm na kazdou stranu, navic bude nizsi o 19mm nez ta zkusebni 225/45 a tim padem i "nasprcnutejsi" Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Zitra ti zavolam a dohodneme to ;) ale pocitam s noclehem u tebe ;) Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 ja chapu ze jde o to jak to vyjde k hrane blatniku ale guma je sirsi jen o 5mm na kazdou stranu, navic bude nizsi o 19mm nez ta zkusebni 225/45 a tim padem i "nasprcnutejsi" predtym si pisal, ze to boli 225/40 R19... Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Akorát tohle jsou 18" http://auto.bazos.cz/inzerat/15247829/Pneu-R19-2353519-Continental-SportContact-3.php Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Krasna kola ale jeste krasnejsi holcina... Ondra na foceni uz taky neco sehnal... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Vsechny kola navoskovany tak uvidime. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Ondra na foceni uz taky neco sehnal... tak supr, nakonec ses rozhodl ze mi zapozujes ? Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 .... a nafotil bych to v tomhle stylu Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky