Vasekk Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Nechat o pár mm utočit ty kola jedině, nebo horní uložení s nastavitelným odklonem, ale při tvém nájezdu by jsi měl gumy na sezonu. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 jedna z tech lepsich fotech Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Vypadá to mrdózně , ale kurnik jak to děláte lidičky v podzemních garážích, apod, nedrhneš předkem ? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 tohle tomu přesně chybělo Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 diky diky miles: do podzemek jako takovejch jsem jeste nejel, prejel jsem par pricnejch prahu dokonce i takovy z zamkovy dlazby a pohoda, ale misto kde by se to najednou svazovala dolu jako sjezd do dalsiho patra jsem jeste nejel. Neni to nijak extreme snizeny jen 50/55 tak doufam ze se s problemama tohoto typu moc nepotkam. Spis jsem v prdeli, kdyz bych musel vyskocit na nejakej vysokej obrubnik tak nevyjedu a kdyz jo tak s hromadou skody Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 nadhera Ondro !!! palec hore Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 vyzera to luxusne Ondro je bomba Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Pěkný Ondro a live je to ještě lepší a dokonce i svezení mě připadalo celkem pohodlný. Sice trochu motokára jak to kopíruje terén, ale nic co by se nedalo vydržet nebo co by působilo nepohodlně Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Neni co dodat..dechberouci..;) Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Pěkné pane, škoda že mám tu mojí kozu k dennímu prvozu, jinak by šla taky do kolen Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Ondro je to fakt parádní krásně teď vynikaj ty kolesa Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Ondra kozu uz nema a ma ji na deni jeszdeni... Sice casem ho budou brat plotynky a bude si muset priplatiti za zubare /((vypadane plomby ze zubu) ale za tu krasu to stoji... Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Hezké to je, ale já to mám všemy směry od baráku přes želez. přejezdy, to by během půl roku odešlo všechno. Ale káru má vymazlenou :) Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 já myslim, že každý tady má octu na denní ježdění Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 to asi ano, ale ne každý má na to měnit každých půl roku podvozek Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 To je trochu mimo. Mám najeto na podvozku a 19" cca 30tis km a zatim se začíná hlásit jen horní uložení občas. Jinak vše původní origo. Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Tak asi jezdíš po jiných cestách než já Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Moc pěkný, jaká je tvrdost a komfort v porovnání se sportovním škodováckým podvozkem co jsi měl? Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 jeste dej dolu to hrablo a bude z toho hezky auto :P pres leto stejne neni co odhrnovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 .... a jedna večerní Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Ty voe tak to je brutalni fotka!!!!! hmmm kde to je u nas nekde??? To je nadhera jak nekde u more co tam jsou ty vecernio obchody a hotely jaaaj hned bych jel! Mazec fotka!! To je uplme na plakat! Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Tak to je super foto, mnohokrát lepší než jsem se snažil já na tom samém místě :D :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Ta fotka je moc nádherná Alessi skoro se to jeví jako matná folie hmmm kde to je u nas nekde??? Pokud to poznávám, tak je to v Brně na Heršpické, jak je office park (vedle Hornbachu) Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Nadhera tahle nema chybu ...;) Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Aldo, fakt nádherná fotka, ano my Brňáci víme, kde to je. Ale Ondro co jsi zase dělal, že máš zohnutou koncvoku výfuku :D Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 dobra fotecka :) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 technikus - diky kamarade,nekdy az budu v Brne tak se tam zastavim udelat par fotek Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky