Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

je tam toho hafo, jdu ted nakoupit pak si posedim v aute sepisu vsechny parametry co tam jsou a pak se rozhodnu jak si je rozmistim na peti obrazovkach :lool: :lool: , takze pak jen kliknutim na prave pacce mam pristup k 30 ti informacim, ani nevim jestli je jich tam tolik. Zkusim nastavit i to zklopeni pravyho zrcatka pri zarazeni zpatecky.

Odkaz ke komentáři

.... těch údajů, které jdou zobrazit jsem napočítal 31, ale některé vůbec nechápu :(

a na zobrazení litrů v nádrži musíš mít plnou nádrž a pak to nastavit a pak se to bude zobrazovat. Seděl jsem hodinu v autě pořád jsem si s tím hrál. A u sklopení toho zrcátka při parkování jsem zjistil, že jde nastavit sklopení dolů i do boku :palec:

Odkaz ke komentáři

Hezky pěkně:) Taky bych do toho šel, bejt nějakej group buy, aby to bylo levnější....

Jj, při hromadném nákupu se dá ušetřit kolem 50€, což je pětina ceny.

Vsak se o tom bavy uz asi 2 roky...

Jj, dva roky se o tom jen plkalo. :wallbash:

Moje aktuální nabídka byla v Hospodě asi před dvěma měsíci, ale objedávny ve stylu "když si to vezme Karel, vzal bych si to taky" jsou k ničemu, takže každý na svoje tričko :prcprc:

.... těch údajů, které jdou zobrazit jsem napočítal 31, ale některé vůbec nechápu :(

a na zobrazení litrů v nádrži musíš mít plnou nádrž a pak to nastavit a pak se to bude zobrazovat. Seděl jsem hodinu v autě pořád jsem si s tím hrál. A u sklopení toho zrcátka při parkování jsem zjistil, že jde nastavit sklopení dolů i do boku :palec:

Já jsem třeba nádrž vůbec nekalibroval a ukazuje správně.

Co se zrcátka týká, bude se Ti naklánět tam, kam si nastavíš - nejdřív zapneš mód (manuální je pro automatické sklápění když je ovladač zrcátek v poloze R a zařadíš zpátečku; u automatického se musí navíc přidat blikač), pak nastavíš jízdní a parkovací polohu a uložíš. Nic víc.

Ondro a kde se to vubec montuje ?

Jednotka se obvykle přidělává nad pedál plynu, jde tam dobře uchytit na jeho držák.

Ale můžeš jí dát i jinam, limitem je jen délka kabelových svazků.

PB105421.JPG

PB105424.JPG

Odkaz ke komentáři

Já jsem třeba nádrž vůbec nekalibroval a ukazuje správně.

mne napísalo 51 pri cca štvrť nádrži.. :( takže budem musieť kalibrovať..

Co se zrcátka týká, bude se Ti naklánět tam, kam si nastavíš - nejdřív zapneš mód (manuální je pro automatické sklápění když je ovladač zrcátek v poloze R a zařadíš zpátečku; u automatického se musí navíc přidat blikač), pak nastavíš jízdní a parkovací polohu a uložíš. Nic víc.

toto je dobrá info, rozmýšlali sme nad tým čo sa tým myslí.. :D

Odkaz ke komentáři

mne napísalo 51 pri cca štvrť nádrži.. :( takže budem musieť kalibrovať..

Hm, vím, že někteří s tím mívají problémy, třeba i s údajně rychlým úbytkem paliva, ale mě to sedělo hned od začátku.

toto je dobrá info, rozmýšlali sme nad tým čo sa tým myslí.. :D

Jj, mám Polar už pár měsíců a taky některé věci objevuji teprve postupně.

Dost info je na jejich fóru, ale ucelený manuál zatím chybí.

Odkaz ke komentáři

lubinob: mě ty litry v nádrži zhruba odpovídají, ale přesto pak udělám kalibraci až natankuji plnou

Jj, při hromadném nákupu se dá ušetřit kolem 50€, což je pětina ceny.

Jj, dva roky se o tom jen plkalo. :wallbash:

jenže jak sám víš tolik lidí se dohromady nikdy nedá, aby se dosáhlo na tak velkou slevu .....

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...