maros Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 Tak ja uz mam taky race a normal obrazovku. v cem se lisi ? mate nejakej link na obednavku? http://www.polarteam.net/en/65-polar-fis-advanced.html http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=4031 Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 v cem se lisi ? V zobrazenych udajich Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 Začíná se mi to čím dál více zamlouvat ta Polariska B) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Dva roky je tu vlákno o hromadnej objednávke aby to bolo lacnejšie.. :P až keď objednáme a namontujeme tak by to zrazu každý chcel.. Jj, přesně tak v cem se lisi ? Těch obrazovek tam jde pět a na každé až šest údajů v libovolné kombinaci. Já mám třeba na jedné výkon, kroutící moment, zatížení motoru, teplotu oleje a chladící kapaliny, na další napětí aku, hladinu oleje, na jiné různé další teploty na různých místech auta, atd. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Těch obrazovek tam jde pět a na každé až šest údajů v libovolné kombinaci. Dá sa meniť aj počet obrazoviek (to som ešte neskúšal) a počet údajov na obrazovke môže byť 4, 5 alebo 6.. ;) len pri piatich údajoch je ten vrchný samostatný vždy rýchlosť a nedá sa zmeniť.. :( Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 jj počet obrazovek se dá změnit já jich tam mám momentálně 6 ;) co se týče možnosti změny rychlosti v horním řádku v režimu 5ti údajů, tak prý už se pracuje na změně Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Samé dobré informácie... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 29, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2012 Dá sa meniť aj počet obrazoviek (to som ešte neskúšal) a počet údajov na obrazovke môže byť 4, 5 alebo 6.. ;) len pri piatich údajoch je ten vrchný samostatný vždy rýchlosť a nedá sa zmeniť.. :( jj počet obrazovek se dá změnit já jich tam mám momentálně 6 ;) co se týče možnosti změny rychlosti v horním řádku v režimu 5ti údajů, tak prý už se pracuje na změně Tohle jsem třeba vůbec netušil - že se dá měnit počet údajů vím, ale počet obrazovek jsem bral jako konstantní. Btw bude majitel tématu souhlasit, aby tech. info o Polar Fis byly přesunuty do příslušného tématu v sekci Elektrika? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 tak dneska dalsi cast a vlastne predposledni pripravy na zimu jinak lunarka dostala novej palivovej filtr, vzduchovej a kabinovej. Peknej humac z toho filtru vytekl a filtr cernej jak bota po 45 000 km. Menim co 30tkm ale nechal jsem ho tam dyl abych daval na zimu novej. Olejovej a olej az pozdeji protoze zatim nedorazil olej. A diky PolarFisu uz jede zobrazovani predFL climatronicu na FL radiu. Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Oli pěkná práce ten climatronik Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 ses nepochlubil ... tak to bylo tou aktualizaci??? Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 tak dneska dalsi cast a vlastne predposledni pripravy na zimu jinak lunarka dostala novej palivovej filtr, vzduchovej a kabinovej. Peknej humac z toho filtru vytekl a filtr cernej jak bota po 45 000 km. Menim co 30tkm ale nechal jsem ho tam dyl abych daval na zimu novej. Olejovej a olej az pozdeji protoze zatim nedorazil olej. A diky PolarFisu uz jede zobrazovani predFL climatronicu na FL radiu. Myslis ze s tim by sel predFL climatros i na Columbovi ? Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Myslim ze jo ale definitivne ti to rekne Ondra... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Myslis ze s tim by sel predFL climatros i na Columbovi ? Myslím, že ano :-D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 tak zimni oddroad setup uz je na svete, jeste teda chybi jeden drobnej detail, ale ten nez dodelam tak to bude zase spinavy jak jetel tak davam fotku ted Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Pekne Ondro tie kola su lakovane alebo si to striekal plasti dipom ?? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Konkurecni produkt plastidipu, Vojta tim mel udelany kola na srazu. Foliatec Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Zdalo sa mi že si ten sport paket dáávno predal... Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 jo tak a ako to drzi je to fajn vojtove som videl len na foto Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Drží to dost dobře, ani sloupnout dolů to nejde :D Foliatec vyjde levněji než Plastidip? Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 ani ne ale lip drzi... a maji vice barev.. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Tak tak i zimni provoz to zvlada v pohode, sul, zima, voda na wapce zadnej problem. Nevyjde, lip, lepe kreje, na 4ks 17" mi stacil jeden sprej ze sady dal jsem 4 vrstvy ale sada stoji 1200 a jeden plastidip 500. Foliatec jsem vzal protoze mel cernou antracitovou. ani ne ale lip drzi... a maji vice barev.. Ja bych prave rekl, ze plastidip ma vic barev, ale foliatec nabizi proste jine odstiny. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 A na 19" na ty středy si spotřeboval kolik Plastidipu? Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Už sa teším na stredu, som zvedavý ako tá antracitová vyzerá naživo.. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Dakie tezko soudit ty 19" jsou vetsi, vic paprsku vic bocnich ploch a nanaseni nebylo tim padem tak efektivni. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Vím, nesrovnávám s Lunama :) Jen mě zajímá, kolik sprejů si potřeboval? :) Vím, že se to těžko srovnává s Lunama, jen mě zajímá, kolik si spotřeboval PlastiDipu na 19" :) 2 spreje? Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Ano 2 spraye.... jestli si to dobre pamatuji... Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Ondro a kde si objednaval ten foliatec ?? u vas v CZ alebo z DE ?? Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Escape6 je cz distributor Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky