Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Dva roky je tu vlákno o hromadnej objednávke aby to bolo lacnejšie.. :P až keď objednáme a namontujeme tak by to zrazu každý chcel.. :lol::wallbash:

Jj, přesně tak :wallbash:

v cem se lisi ?

Těch obrazovek tam jde pět a na každé až šest údajů v libovolné kombinaci.

Já mám třeba na jedné výkon, kroutící moment, zatížení motoru, teplotu oleje a chladící kapaliny, na další napětí aku, hladinu oleje, na jiné různé další teploty na různých místech auta, atd.

Odkaz ke komentáři

Těch obrazovek tam jde pět a na každé až šest údajů v libovolné kombinaci.

Dá sa meniť aj počet obrazoviek (to som ešte neskúšal) a počet údajov na obrazovke môže byť 4, 5 alebo 6.. ;) len pri piatich údajoch je ten vrchný samostatný vždy rýchlosť a nedá sa zmeniť.. :(

Odkaz ke komentáři

Dá sa meniť aj počet obrazoviek (to som ešte neskúšal) a počet údajov na obrazovke môže byť 4, 5 alebo 6.. ;) len pri piatich údajoch je ten vrchný samostatný vždy rýchlosť a nedá sa zmeniť.. :(

jj počet obrazovek se dá změnit já jich tam mám momentálně 6 ;)

co se týče možnosti změny rychlosti v horním řádku v režimu 5ti údajů, tak prý už se pracuje na změně :palec:

Tohle jsem třeba vůbec netušil - že se dá měnit počet údajů vím, ale počet obrazovek jsem bral jako konstantní.

Btw bude majitel tématu souhlasit, aby tech. info o Polar Fis byly přesunuty do příslušného tématu v sekci Elektrika?

Odkaz ke komentáři

tak dneska dalsi cast a vlastne predposledni pripravy na zimu

IMG-20130103-00570.jpg

jinak lunarka dostala novej palivovej filtr, vzduchovej a kabinovej. Peknej humac z toho filtru vytekl a filtr cernej jak bota po 45 000 km. Menim co 30tkm ale nechal jsem ho tam dyl abych daval na zimu novej. Olejovej a olej az pozdeji protoze zatim nedorazil olej.

IMG-20130103-00571.jpg

IMG-20130103-00572.jpg

A diky PolarFisu uz jede zobrazovani predFL climatronicu na FL radiu.

Capture.JPG

Odkaz ke komentáři

tak dneska dalsi cast a vlastne predposledni pripravy na zimu

post-23-0-85252000-1357229380_thumb.jpg

jinak lunarka dostala novej palivovej filtr, vzduchovej a kabinovej. Peknej humac z toho filtru vytekl a filtr cernej jak bota po 45 000 km. Menim co 30tkm ale nechal jsem ho tam dyl abych daval na zimu novej. Olejovej a olej az pozdeji protoze zatim nedorazil olej.

post-23-0-04738500-1357229899_thumb.jpg

post-23-0-74278900-1357229915_thumb.jpg

A diky PolarFisu uz jede zobrazovani predFL climatronicu na FL radiu.

post-23-0-10922200-1357229970_thumb.jpg

Myslis ze s tim by sel predFL climatros i na Columbovi ?

Odkaz ke komentáři

Tak tak i zimni provoz to zvlada v pohode, sul, zima, voda na wapce zadnej problem. Nevyjde, lip, lepe kreje, na 4ks 17" mi stacil jeden sprej ze sady dal jsem 4 vrstvy ale sada stoji 1200 a jeden plastidip 500. Foliatec jsem vzal protoze mel cernou antracitovou.

ani ne ale lip drzi... a maji vice barev..

Ja bych prave rekl, ze plastidip ma vic barev, ale foliatec nabizi proste jine odstiny.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...