Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

vsechno v cajku, nepredjizdel jsem ale ze jsem mel cukani. Cece jak me cestou nahoru a vlastne i dolu sralo ze nemam AWD bych si to uzil tak o 1000% vic. Priste pojedu dolu az po tme nebo si to pujdu jen tak vecer projet a zapojit do toho rukav.

Kdyz jsem to jel v lete tak Petr kterej jel za mnou v aute a vezl ted uz manzelku a dite tak rikal, ze kdyz me nahodou na chvilku zahlidl tak bylo videt jak si to uzivam.

Odkaz ke komentáři

mám o tebe strach kamaráde, chce to nový auto a novou babu, nezabiješ se v autě a budeš mít dobrou životosprávu a pravidelnou stolici biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif, pivo.gifpalec.gif, kurňa to budou debaty koncem ledna lol.gif, už posiluju břišní svalstvo, těším se a asi mám v plánu se ožrat,

resp. provést cílený restart organizmu

Odkaz ke komentáři

no poslední cílený restart jsem absolvoval dva roky zpět a málem jsem umřel, v Jizerkách, kdy po pařbě celou noc následovala cyklistická etapa po Jizerkách .... jsem se nechal vyhecovat, že to nedám biggrin.gif .... dal jsem to

@Petr,

hele to bude špatným operačním systémem, vykašli se na Okna a přeinstaluj na Linux, Ondra tě zmákne biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

no kdyz ja si nejsem uplne jistej, jestli to se mnou myslite az tak dobre chlapci. :lool: :lool: :lool: Protoze, ja si rozhodne nemam na co stezovat, mam se jak nikdy a s tou zivotospravou to je fakt, ale chtelo by to zacit spis omezit chlastani, ale to bych se musel odstehovat ...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...