Ol@f Odesláno Květen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Jdete do prd*le oba pokud ovšem není nabídka v eurech. Jinak už mám i diagnózu pro mrdku s vrtulí ve znaku, po 150000km v Prdeli dva vstriky. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Tak pak dej vedet, na kolik te ta sranda vyjde, at mam predstavu, jak moc bych se mel bat. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 raym0n: jedná se o BMW, ne o OII Ondro, nerozčiluj se hned Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Rozčiluju se ted jsem měl byt s Jardou v Hradci, BMW mobility na picu nezlobte se nemáme tu zadne náhradní vozidlo. Kurwa tady je najednou lidi :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 to nějak dopadne, alespoň si Zika nebude tak jistej :D , jen ten oběd asi nestihneme, jsem měl pro tebe dojet, jinak Brno-HK s HTP je taky zážitek :D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Tak nech ti dajú nejakú predvádzačku... :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Lubo jak se divám na přístup v tomhle servise tak i za tu předváděcku bych musel platit i když mi BMW mobility má poskytnout auto na 3 dny. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 ...už mám i diagnózu pro mrdku s vrtulí ve znaku, po 150000km v Prdeli dva vstriky. raym0n: jedná se o BMW, ne o OII trosku jsem se prehlidl, ostuda Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Tak tomu říkam super služby... Ať seženou jakýkoliv auto v podobný kategorii.. Nashledanou.. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 nejak nechapu ci je ta brambora a co si s ni provedl zase :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 on nic on jenom neodjel :D, takže jí ani nestihnul nic udělat , brambora je rodinná Tak tomu říkam super služby... Ať seženou jakýkoliv auto v podobný kategorii.. Nashledanou.. Opravdu hnus na úrovni prémiové značky, neskutečný, tak na co jsou ty záruky mobility? Pro lepší náladu, špinavá Canyon Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 tata wagen nicht im betrieb teda jo :) pekny pekny este ze bramboranaseho taty zatim drzi :) na podzim ji vymeni za OIII Combi s klikou, tak jsem zvedaf :D ad jarda : ta barva je proste nuda :( Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Hele u Grále v Ústí n./L. a u Bychla ve Vestci funguje mobilita dokonale... Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 a jedna internetová ad jarda : ta barva je proste nuda :( no nejhorší na Turkovi je kupodivu vybrat barvu, nuda jsou všechny krom hnědý, která má zase podle mě omezenou oblíbenost Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Nic moc barva :( Opravdu hnus na úrovni prémiové značky, neskutečný, tak na co jsou ty záruky mobility? Pro lepší náladu, špinavá Canyon No právě, připlácíš si za to x tisíc a pak z toho nic nemáš Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 njn u nafty se musí počítat s investicema, být to 3,0 SI tak tam nic neřešíš, ale jezdíš dráž Takže bud tak nebo tak. Jinak tu E70ku chci do budoucna. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 jedine bila na turkovi, a slozit ho na zem do nesmyslu :) jinak 12 lidi online u pana olafa v tematu je drsny :D Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Na turkovi se mi libi bila edit: vitto me predbehl :D Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Docela narez, tady to zije :D Pripojuji se, bila docela bez konkurence doma ji mame taky na velky krave ;) Jinak Ondro, smula, kdyz se to sere tak ale poradne :( Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Bílá, bílá, bílá, komu by se nelíbila :)))) Hnědá Graciosa jednoznačně Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 hneda je jak hovinko :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Ale prd, ty seš hovínko Tahle barva je hezčí jak na Yetim, takže je hezčí, než co jsem měl na Golfu Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Jestli půjde octa do světa, chci ten nárazník :D :D :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Bílá je pěkná, ale pak je údržba tohoto auta pro každodenní používání sebevražda ....... Hnědá ano, ale přijde mi, zase jako moderní barva, která rychle odezní ..... Bohužel, ač na jiné modely VW lze za příplatek spešl lakování, tak na Touarega nejde a bohužel něco jako modrá race barva skončila s první generací a jeho FL hneda je jak hovinko :D a k hovínku pak musíš vzít hovínkové sedačky, aby to k něčemu vypadalo :D Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 (upraveno) Jestli půjde octa do světa, chci ten nárazník :D :D :D :lool: :lool: :lool: v tom autě je snad půl míče ne? To bych v životě neprodal :D Upraveno Květen 22, 2013 uživatelem romariooo Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Služby náhradného vozidla made in Czech republic :) je mi ťa ľúto no. Ja osobne by som do úprav na aute pri toľkých km(a možno žiadnych) nevrážal do toho prachy...už si mohol mať druhú Octu, prípadne niečo lepšie. Držím palce nech to spojazdníš (jedno aj druhé) Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Sakra Ondro to je smolík. Měl jsi brnknou a mohl jsem ti půjčit grafitku. Stála celej den doma .... Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 (upraveno) Všechno špatný pro něco dobrý nakonec, ...... B), když už škodovka má OFF, brambora OFF, tak to nakonec zachrání auto, které má ON-OFF v základní výbavě a pasuje k tedy k digitálnímu řidič Ondrovi, dokonce to mají i v katalogu :), Ondro gratulace k dnešnímu dni , dostali jsme ho :D, Upraveno Květen 22, 2013 uživatelem jar_da Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 takze neco koupeno??? Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 a mě se smějete, že jsem vloni zlikvidoval tři auta, Ondra dvě za pár dní :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky