Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

tak z pegasusove elegance se dnes opet stala LUNArni elegance (pro nektere lunasusy), dale dostala zpet tkane koberecky hnusne zimni jsem zatim schoval ale asi je zahodim a taky nove sterace. Nano vrstva zatim na kolech drzi tak jsem to nehrotil. Pres pristi tyden dostane nove tlumice

nejaka fotodokumentace musi byt

pred splachnutim wapkou

IMAGE_003_1_.jpg

po wapce

IMAGE_005_1_.jpg

notoricky zname utopene zadni kolo

IMAGE_007_1_.jpg

Odkaz ke komentáři

jese porad cekam na plasty a mlhovky do narazniku, abych to mohl plne osadit a overit ze to vse sedi nez to poslu do lakovny

Dotaz na ty kteri maji 18" (nejlip RS TDI ale TFSI to bude mit asi stejne) kolik mate predepsane nahusteni pneu na 18" ?

ja dal predek 2.15 a zadek 2.5 ale zadek uz je mozna moc loni jsem mel asi 2.3 nebo 2.2 podle toho co jsem nameril v gume po zime

Odkaz ke komentáři
vcera jsem videl na krizovatce SII s kolama bud z Pasika CC nebo spis RIAL LUGANO striknute komplet do stribrne a pecka teda

Ty kola nabízí za slušnou cenu Cosboš :D

Jinak je Ondro fakt skvělá pecka, oproti těm laminátovým nárazníkům, co někdo vystřihnul z pramičky je to fakt COOOOOOOL !!!!!!

Trochu teď Lunárka vypadýá jako kladivoun :)

Co se týče RZ-ky, možná bych šel pro novou značku TYP 116

Více TADY

Odkaz ke komentáři

Malenovice jsme plati zalohu hodlam tam jet, stejne tak jako velke OC sraz, jestli se fakt pojede fashion cars nebo jestli misto toho nebudu delat na byte pripadne na narazniku to se uvidi. Srazu urcite pribude, premejslim o machaci a tak. V Malenovicich by mohl bejt minimalne predek komplet (i kdyz nevim co maska) zadek nevim jestli budou penizky a cas.

Odkaz ke komentáři

tak test nedopadl moc dobre, tak trochu jsem to nepobral, zitra snad druhe kolo po telefonatu s rolbarem a badysem. Dost by mi pomohlo kdyby nekdo mel fotku osazeneho FL RS narazniku ze zadu jakoby z motoroveho prostoru aby bylo videt na cem jsou zavesene ostriky svetel. V Nejhorsim pripade mozna budu muset implementovat do narazniku FL drzak mlhovek respektive dennich LED uriznutej aby nezavazel pred FL drazku mlhovek ze kteryho budmu muset uriznout cast ktera drzi mlhovky a zustane mi cast ktera drzi ostrik.

Jestli nekdo mate dilenskou prirucku na RS nebo jeste lip i na FL RS moc bych ji potreboval.

Odkaz ke komentáři

"jakoby z motoroveho prostoru aby bylo videt na cem jsou zavesene ostriky svetel "

vždyť to je přesně na těch fotkách vidět že jsou ostřiky zasunuté do šedého platu, jsou v nich zacvaknuté... líp to nafotit snad nejde to místo ostřiku :palec:

Odkaz ke komentáři

tak jsem byl zkouset zase ty drzaky a uz to vypada lip, definitivni rozhodnuti jestli budu drzaky jen pilovat nebo i rezat padne az budou k dispozici LED svetla. Urcite budu muset rezat tu horni cast drzaku pac zasahuje do mista kde naraznik bude drzet na aute ale to je par mm. Bohuzel jsem neprisel na to jak se rozdelavaji ostriky aby je vpravil do drzaku a odzkousel vzdalenost od plastu. Musim taky nekde zjistit jake srouby pouzit pro pridelani drzaku k narazniku, takze dennich svetel a mlhovek

22042010519.jpg

22042010520.jpg

22042010521.jpg

22042010522.jpg

22042010523.jpg

22042010525.jpg

22042010526.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...