Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

prohluben / odskok na RZ bych delal jen v pripade ze tam s tim naraznikem pojedu nazpet ze neco nesedi. Lepena RZ zkusim zavolat na magistrat, jinak bych dal plechovou na patefix nekolik vrstev na sebe aby to neposkrabalo naraznik ma smysl, nebo nechat zadni zahnute hrany te RZ pogumovat pripadne tu folii na ochranu laku co bych tam rad dal zatahnout kousek za RZ

jo a jeste se tam objevi cidla FL parkovaku, i kdyz by se mi libilo dat to do mrizek jako to maji nektere bmw aby to nebylo v narazniku ale ty cidla jsou docela maly, tak to nebude takovej horor

Odkaz ke komentáři
Lepena RZ zkusim zavolat na magistrat

uvidíš jak dopadneš, ale pokud vím, tak je problém ji dostat i na sportovní auta, alespoň tady u nás, kámoš musel dokládat, že nelze přišroubovat tu klasickou, dej pak vědět

p.s. tady je o tom diskuze právě v klubu, kde je kámoš, kupoval auto tady, tak si vyběhal papír,

http://www.corvetteclub.cz/www_corvetteclu...x_fls/index.htm

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

co já vím tak lepící značku nikdo u nás oficiálně nevydává a na STK by tě s tím poslali víš kam...

mě ta plocha přijde taky dost velká ten původní výstupek by možná nebyl od věci ale když už je to zahlazený tak bych to nechal... a rozhodně ji umísti jako na RS FL trošičku níž než je horní hrana mřížky ;)

Odkaz ke komentáři

Já mám pocit, že je to s tou RZ někde mezi. Určitě se to běžně nevydává a pokud si to necháš udělat (což není problém), tak to jednak není schválený, čili nemáš regulerní RZ a navíc se to za jistých okolností dá klasifikovat jako falšování RZ a kdyby to někdo chtěl hodně řešit (jakože nebude), tak...

Údajně se to dá vyžádat pouze v individuálních případech, kdy magistrát udělají výjimku, například na sportovních (zahraničních) autech, kde není možné upevnit klasickou RZ například z důvodu, že na ní vpředu není vůbec místo, případně se to vydává pro rally auta, jelikož tam z pochopitelných důvodu to místo jednak nebude a navíc by jich těch značek musil vylisovat aspoň padesát, aby jim to vystačilo do konce sezóny, když každou chvílu někde urvou nárazník :) ...Ale pochybuju, že to někdo vydá "jen tak" na oktávku :palec:

Odkaz ke komentáři

Magistrát ve velkých městech je totéž jako městský úřad v malých, ale divil bych se, kdyby to byly stanice technické kontroly.

A podle mě má pravdu Skaja, ve vyjímečných a odůvodněných případech možná, ale spíš bych řekl, že vydají dvouřádkovou plechovou než nalepovací.

Odkaz ke komentáři
Já mám pocit, že je to s tou RZ někde mezi. Určitě se to běžně nevydává a pokud si to necháš udělat (což není problém), tak to jednak není schválený, čili nemáš regulerní RZ a navíc se to za jistých okolností dá klasifikovat jako falšování RZ a kdyby to někdo chtěl hodně řešit (jakože nebude), tak...

Údajně se to dá vyžádat pouze v individuálních případech, kdy magistrát udělají výjimku, například na sportovních (zahraničních) autech, kde není možné upevnit klasickou RZ například z důvodu, že na ní vpředu není vůbec místo, případně se to vydává pro rally auta, jelikož tam z pochopitelných důvodu to místo jednak nebude a navíc by jich těch značek musil vylisovat aspoň padesát, aby jim to vystačilo do konce sezóny, když každou chvílu někde urvou nárazník :) ...Ale pochybuju, že to někdo vydá "jen tak" na oktávku :palec:

přesně tak, musí se to vyběhat a musí se prokázat, že to jinak nejde, konkrétně ten kámoš má corvettu a tam se to dalo zařídit, ale nebýt toho, že to kupoval funglovku ofiko u Charouze, tak by to asi nevyšlo, jinak většina sportovních aut z Evropy na RZ místo má, ameriky jsou problém

Odkaz ke komentáři

Je to lepšie ako originál,nakoľko ostali zachovalé tie plochy pod svetlami,len sa pridal agresívny spodok a nenegujú ho usmiate svetlá.Čéče,asi by si mal ísť dať pánom do bolky školenie na tému "Ako sa robí facelift",fakt pekné :palec:

Som zvedavý na fotku z boku

Odkaz ke komentáři

diky Nikita a CooCo. Z boku pohled jako uplne profil nebo tak aby byl videt jak predek tak bocni linie. Az tohle dorazim pocitam ze budu muset delat jeste FL RS zadek pac predek bude z profilu nize.

Mozna se v tydnu dostanu k testovacimu nasazeni toho narazniku tak udelam foto z profilu pokud to bude mozne, zalezi to na tom jestli sezenu vsechny mrizky atak.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...