Martin_TDi Odesláno Září 29, 2016 Sdílet Odesláno Září 29, 2016 Nemáš těch háků nejak moc? :-) Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 1, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 Máš to voňavku, která si užívá zimu v garáži ! To máš dobré, moje auto musí holt denně sloužit.... :) Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 1, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 No to nemám, ale mám opačný problém - jezdím ostřeji do zatáček a mám ohoblované vnitřní i vnější kraje gum a na středech ještě 3,5mm vzorku. Budu se muset krotit, ale já to mám tak rád . Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Listopad 2, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Vesiaciky užitočné :) Odkaz ke komentáři
neptun1 Odesláno Listopad 2, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 baterka od 2008? veď to môžeš byť rád, že ešte vôbec fakčí ako tak, osem rokov je podľa mňa tak akurát na to aby vypovedala :-D kamarát teraz menil po desiatich rokoch, sa čudoval, že jak vydržala dlho Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Listopad 5, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2016 Vraj nebude leštenka..... . Pekný kúsok. Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 4, 2017 Sdílet Odesláno Leden 4, 2017 Tak to je moc dobře že drží a fungují ! :palec: Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Leden 4, 2017 Sdílet Odesláno Leden 4, 2017 Mal som úmysel ich objednať, ale pravdu poviem, mal som obavy z celoročných. Aj ohlasov na ne bolo pomenej, možno o 2 roky ak tieto doderiem, objednám tieto. Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Leden 4, 2017 Sdílet Odesláno Leden 4, 2017 V posledné roky tu tiež menej, ale stane sa, že sa ho nasere dosť. Chodím skoro každý druhý deň. Som zvedavý na kilometrovú výdrž. Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 Je dobře, že jsi s pneu spokojenej, aspoň víš, že jsi zvolil dobře a na tvé účely jsou opravdu dostačující :palec: . Jinak když se s autem moc nejezdí, tak se může stát, že v mrazu naskočí, ale zdechne... Mě se to stalo jen jednou (asi před 5 roky), to jsem byl v práci a venku bylo -34°C. Po práci jsem sedl do auta (to se mi tím mrazem normálně lepily roce k volantu), na první start neochotně naskočila a asi po vteřině zdechla a na druhý pokus už dobrý, ale v takovém mrazu se nebylo co divit, hlavně že jsem odjel :D Jinak teď bylo u nás -18°C a v garáži jsem měl +7°C, tak to se startuje o dost líp než na mrazu... ;) Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 Kolik máš v garáži stupňů? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky