Maras Odesláno Červen 10, 2016 Sdílet Odesláno Červen 10, 2016 Zdravím, před nedávnou dobou jsem si na svou Octu koupil tažné zařízení - originál Škoda. Samozřejmě jsem si ho sám namontoval i zapojil ( pevnostní šrouby samozřejmě ), tažné jsem odzkoušel několika jízdami :-) Když jsem se odhodlal jej zapsat do TP tak technik na stk nenašel na něm štítek, tudíž jsem mu ukázal kopii TP z předešlého vozidla na kterém bylo TZ umístěno + dokument o odmontování TZ z předešlého vozidla, ale toto nijak neakceptoval. Jsou dvě možnosti, buď budu mít štítek na TZ udělám STK a zajdu na magistrát a nebo druhá možnost, že budu mít typový list a zajedu na magistrát. Než abych si nechal vyrábět štítek, který nestojí stovku a pak zase platil stk, tak bych radši zjistil, kdo mi toto tažné resp. z jakým typem osvědčení mi může ten typ toho tažného ofiko namontovat. Ve Škodovce jsem nedokázal zjistit výrobce TZ. Info k TZ: obj.č.: EEA 092017 ( toto je jak na kouli tak na samotném tažném ) pak jsou tam uvedeny: 8L0803882A, 1J0803882. Prosil bych o radu jaké osvědčení resp. jaký typový list od jakého výrobce mám nechat vyplnit, abych jej poté mohl zapsat do TP. Děkuji :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červen 10, 2016 Sdílet Odesláno Červen 10, 2016 Origo tažná dodává firma Profsvar- http://www.profsvar.cz/cz/ ale jestli ti pomůžou nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Někdo na magistrátu ti musí udělat typový list a zapsat do TP když to jezdilo na stejném typu vozidla. Měl jsem tuto anabázi také ale na STK bezproblému zkontrolovali tažné a zásuvku,vystavili protokol a pak na DI. A tam to právě nechtěli zapsat i když jsem u nejdříve ze starého auta odhlásil a hned chtěl přihlásit ale to už nešlo. Ztropil jsem cirkus,že oni staré takto zapsali a na nové to nejde? Šlo to. Za 20min. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miraas Odesláno Srpen 24, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2016 Zdravím všechny, mám dotaz než začnu s montáží tažného zařízení na Octavii I. Náhodou nepůjde tažné z fabie na octavku? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Srpen 24, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2016 Ne, nepůjde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik Odesláno Srpen 29, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2016 Zdravim. Trocha pozde ale predsa. Ak to niekomu pomôže. Riešil som tiež na ťažnom ten štítok. Kúpil som tiež originál použité ťažné škoda od Profsvaru. Mal som k tomu aj typový list ale chýbal mi štítok. V škodovke mi s tým nevedeli pomôcť. Nakoniec som zavolal do profsvaru a oznámil čo sa stalo. Boli veľmi ústretový a nápomocný. Bol som milo prekvapený. Stačilo zaslať fotku ťažného aby vedeli o aký typ sa jedná. Nevedia však už vystaviť štítok k starému certifikátu ale vedia vystaviť bez problémov nový ale len s novým typovým listom. Stálo to dokopy pár eur. cca 10€. Tak keď máte podobný problém stačí sa obrátiť na profsvar. Teraz sa už asi premenovali na tazak.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.