Přejít na obsah

Bovden od kličky k zámku v dveřích

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Zámak ven nemusí jde to do něj zaháknout dělal jsem to takhle kamarádovi neměl jsem potřebnou velikost tisícihranu tak jsem zámek nesundaval :facka:

No chlape to jsem zkoušel ... lanko ale vždycky zase vylítlo ven ... pak už jsem to vzdal :palec:

Prostě si ho tam strčil po dráze jak má vést a poslepu zahákl a bylo to jo ? Kde bydliš ?!!! Udělaš mi to? :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
No chlape to jsem zkoušel ... lanko ale vždycky zase vylítlo ven ... pak už jsem to vzdal :facka:

Prostě si ho tam strčil po dráze jak má vést a poslepu zahákl a bylo to jo ? Kde bydliš ?!!! Udělaš mi to? :palec: :palec:

no je tam přeci vidět musíš ho jen zaháknout chce to trošku trpělivosti ,ale klidně přijeď udělám ti to jsem s Teplic :palec:

Odkaz ke komentáři
No chlape to jsem zkoušel ... lanko ale vždycky zase vylítlo ven ... pak už jsem to vzdal :D

Prostě si ho tam strčil po dráze jak má vést a poslepu zahákl a bylo to jo ? Kde bydliš ?!!! Udělaš mi to? :D :)

Bydlím v Prostějově Udělám ti to Před 14dny jsem měnil na naší O1 Ale zámek jsem nakonec vytáhl Když víš jak na to a máš výbavení tak je to snadné.

Taky jsem se to snažil jen provléct bez demontáže zámku,ale lanko se mi tam vzpříčilo a nešlo v tom pravoúhlém zámku pootočit.

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Bydlím v Prostějově Udělám ti to Před 14dny jsem měnil na naší O1 Ale zámek jsem nakonec vytáhl Když víš jak na to a máš výbavení tak je to snadné.

Taky jsem se to snažil jen provléct bez demontáže zámku,ale lanko se mi tam vzpříčilo a nešlo v tom pravoúhlém zámku pootočit.

NJn che to cvik pánové :D :D :)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 8 měsíců později...

zdravím, dneska jsem se s tím s..l snad 2 hodiny a když už se zdálo, že to tam zaklaplo - tak jsem zatáhnul 1 - 2x...a bylo to zase venku - není k tomu přístup a není na to vidět = je to na p... ;) zítra zkusím někde sehnat ten 12-ti hran (nebo co to je) na povolení zámku a snad to dám pak dohromady :P

jinak lanko origo 320 Kč (díky za optání ve škodovce :D ) a koupená replika celých 47,-Kč :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jak tady čtu třeba to vyhnutí plechu no tak to je masakr a přitom je to tak jednoduché.Můj postup je takový-Koupil jsem or.lanko ve škodě za 240(sleva při předložení karty člena clubu)

Do činy bych nešel záleží hodně na délce lanka neboť se nedá štelovat -potom stačí povytáhnout zámek(klíč je spešl hvězdicový ne torx mají ho ve škodě) tak aby šlo vidět na dírku pro lanko-je ve tvaru obdélníku a proto je dobré si vzít pean nebo pinzetu a nasadit pak jen zaháknout v tapecu za kličku a je pokoj.

Odkaz ke komentáři

Klasická závada nic hrozného stává se to když okta už má více najeto klasika......čínu nekupovat .....tyto věci jen origo.....a i cena ve škodě neni hrozná protože si vemte kolikrát to budete měnit že.....:-))))

nejlépe vyndat zámek ale jde to bez odehybání jak někdo psal a bez porušení také........toto mám stále v zásobě......dost to ted odchází na OI straších ročníků....atd.....

M.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...