pointfrost Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Čau, už jste někdo vyměňovali bovden v dveřích od kličky k zámku ? (otvírání dveří) podle mě je potřeba vyhodit ven celý zámek, ovšem nevím jaký je tam klíč, je tam hvězdička ale ani jedna tam nepasuje :) Neví někdo přesně ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Hvězdice (12ti hranný) tuším číslo 8, možná 10. Pozor, ne TORX. Máš pravdu, zámek bude muset ven 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Zámak ven nemusí jde to do něj zaháknout dělal jsem to takhle kamarádovi neměl jsem potřebnou velikost tisícihranu tak jsem zámek nesundaval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 To bude chtít ale hodně trpělivosti... držím palce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 měto trvalo 15min. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Březen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Zámak ven nemusí jde to do něj zaháknout dělal jsem to takhle kamarádovi neměl jsem potřebnou velikost tisícihranu tak jsem zámek nesundaval No chlape to jsem zkoušel ... lanko ale vždycky zase vylítlo ven ... pak už jsem to vzdal Prostě si ho tam strčil po dráze jak má vést a poslepu zahákl a bylo to jo ? Kde bydliš ?!!! Udělaš mi to? :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 No chlape to jsem zkoušel ... lanko ale vždycky zase vylítlo ven ... pak už jsem to vzdal Prostě si ho tam strčil po dráze jak má vést a poslepu zahákl a bylo to jo ? Kde bydliš ?!!! Udělaš mi to? :palec: no je tam přeci vidět musíš ho jen zaháknout chce to trošku trpělivosti ,ale klidně přijeď udělám ti to jsem s Teplic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 No chlape to jsem zkoušel ... lanko ale vždycky zase vylítlo ven ... pak už jsem to vzdal :D Prostě si ho tam strčil po dráze jak má vést a poslepu zahákl a bylo to jo ? Kde bydliš ?!!! Udělaš mi to? :D :) Bydlím v Prostějově Udělám ti to Před 14dny jsem měnil na naší O1 Ale zámek jsem nakonec vytáhl Když víš jak na to a máš výbavení tak je to snadné. Taky jsem se to snažil jen provléct bez demontáže zámku,ale lanko se mi tam vzpříčilo a nešlo v tom pravoúhlém zámku pootočit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Bydlím v Prostějově Udělám ti to Před 14dny jsem měnil na naší O1 Ale zámek jsem nakonec vytáhl Když víš jak na to a máš výbavení tak je to snadné.Taky jsem se to snažil jen provléct bez demontáže zámku,ale lanko se mi tam vzpříčilo a nešlo v tom pravoúhlém zámku pootočit. NJn che to cvik pánové :D :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Duben 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 (upraveno) kdyby sem aspon hodil někdo fotku té DÍRKY kam to mám ZASUNOUT !! Já ho tam vždycky strčím a on stejně vždycky vyskočí, když za něj zatáhnu 10x, tak po 11x vyskočí Upraveno Duben 4, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Stokrát je snadnější ten zámek vyndat a už by jsi to měl. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysko Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 zamek nemusi ist von,staci ho len posunut na oci,takz epohodicka...len odmontovat 2 sroby a posunut si to von. dnes malina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 hej tak sem ho tam nějak zasunul a kupodivu se chytl nějak dobře a držel - a tak jsem nahodil taperec a používám to zatím a bez problému. Takže to asi jde bez zasahu do zamku ... ale tak možna můžu v blízké budoucnosti čekat že to zas vyskočí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ppfox Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 zdravím, dneska jsem se s tím s..l snad 2 hodiny a když už se zdálo, že to tam zaklaplo - tak jsem zatáhnul 1 - 2x...a bylo to zase venku - není k tomu přístup a není na to vidět = je to na p... ;) zítra zkusím někde sehnat ten 12-ti hran (nebo co to je) na povolení zámku a snad to dám pak dohromady :P jinak lanko origo 320 Kč (díky za optání ve škodovce :D ) a koupená replika celých 47,-Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 taky jsem to měnil a zámek jsem nevyndával,nejdřív jsem nevěděl jak je tam ta dirka a místa málo. Pak jsem lehce vyhnul ten plechveří abych se kouknul jak tam je a po vyhnutí jsem to dal zpátky. Na dveřích není nic poznat když se to dělá s citem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 to jsou prasivci, za 10cm lanko chteji 320kc-sulci jedni. PPFox - kde jsi kupoval tu nahradu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Taky to budu muset pořešit . Náhrada je z Číny, asi to taky koupím a radši hnedka 2ks. Za tu cenu se to vyplatí. (SNAD)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Jak tady čtu třeba to vyhnutí plechu no tak to je masakr a přitom je to tak jednoduché.Můj postup je takový-Koupil jsem or.lanko ve škodě za 240(sleva při předložení karty člena clubu) Do činy bych nešel záleží hodně na délce lanka neboť se nedá štelovat -potom stačí povytáhnout zámek(klíč je spešl hvězdicový ne torx mají ho ve škodě) tak aby šlo vidět na dírku pro lanko-je ve tvaru obdélníku a proto je dobré si vzít pean nebo pinzetu a nasadit pak jen zaháknout v tapecu za kličku a je pokoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Klasická závada nic hrozného stává se to když okta už má více najeto klasika......čínu nekupovat .....tyto věci jen origo.....a i cena ve škodě neni hrozná protože si vemte kolikrát to budete měnit že.....:-)))) nejlépe vyndat zámek ale jde to bez odehybání jak někdo psal a bez porušení také........toto mám stále v zásobě......dost to ted odchází na OI straších ročníků....atd..... M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.