Honza 84 Odesláno Září 23, 2016 Sdílet Odesláno Září 23, 2016 Čau všem moc prosím o rady :) Mám po předchozím majiteli vybraný DPF u Octavie II 2,0tdi RS r.v 07 najeto 190tis když jsem jí koupil hulilo to až brutálně takže jsem si nechal upravit ř.j pomohlo to ale stále je to dost nápadné když podřadím hulí stále dost. Vím že mě čeká DPF dát zpátky ale do té doby prosím je nějaká možnost abych nehulil a nesmrděl jak stará IFA??? DÍKY MOC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Září 23, 2016 Sdílet Odesláno Září 23, 2016 Vypadá to na zanesené vstřikovače, máš je vyměněné na svolávačku? jinak vyndat a nechat vyčistit ultrazvukem, smrdět to ale bude pořád, protože tam nemáš DPF, leda že bys tam dal kat. Ale to bych už raději tam dal zpět DPF.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza 84 Odesláno Září 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2016 Díky. Jak nákladné je nechat vyčistit vstřikovače? Jestli to bylo na svolávačce to asi nebylo v ser.knížce nic takového není a minulý majitel už mi k tomu těžko něco řekne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Září 23, 2016 Sdílet Odesláno Září 23, 2016 to lze poznat podle toho jaké mají označení pokud mají v čísle dílu na konci M tak se mění za T/TX pokud máš ještě M tak ti je zdarma ve škodovce vymění pokud je již máš vyměněné, tak počítej se zakoupením nových okroužků a šroubů nutno měnit! (doporučuji originál) sada na jeden vstřikovač cca 700,- bez DPH práce záleží na daném servise 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza 84 Odesláno Září 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2016 Tak to by bylo skvělý pokud by mi je vyměnily to jsem netušil že to ještě jde. Díky. Zjistím si co tam vůbec mám tedy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomyzima Odesláno Březen 16, 2017 Sdílet Odesláno Březen 16, 2017 Ahoj,mám dotaz. Sehnal jsem si jetej origo filtr DPF na BMN motor. Po prodávajícím jsem chtěl vědět hodnotu zanešení a tlaky na začátku a nakonci. Bohužel prodávající neví, na jakém kanálu tyto hodnoty hledat. Jelikož nemám diagnostiku, tak bych se Vás chtěl zeptat, na jakých kanálech má tyto informace hledat.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gewan Odesláno Listopad 13, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2017 Kanál 67,68. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomyzima Odesláno Listopad 13, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2017 Díky za odpověď. Už jsem to vyřešil novým DPF:) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 19, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2017 Daval jsi origo nebo nejakou nahradu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomyzima Odesláno Listopad 19, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2017 Sehnal jsem jetej origo. Najeto cca 120000km. Až se odporoučí, pořídím pak ze Škodovky origo. V tuhle chvíli vyjde čištění téměř za stejný peníze jako verze Eco u Skodovky. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Prosinec 4, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2017 Po vyčištění už filtr stejně nemá takovou schopnost regenerace jako dřív, takže když máš za podobnou cenu eco díl jako čištění je lepší nový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.