shikaree Odesláno Leden 22, 2017 Sdílet Odesláno Leden 22, 2017 Já si chci RS nechat dlouho, proto ho přes zimu šetřím, proto jsem nechal ošetřit celý spodek a dutiny a jezdit jen, když nebude po cestách sůl. Proto mám ještě TDi, které splňuje vše, co od toho vyžaduji. V zimě s ní jezdím já, přes rok žena, takže TDi jezdí pořád, RS od konce března do listopadu. Ale už mám z toho depku, ta zimě je letos nějaká dlouhá :wallbash: Daniel20: na 9km je ideál nějaká 1.4 nebo 1.6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Leden 22, 2017 Sdílet Odesláno Leden 22, 2017 Asi koupím saxo nebo pežota, nějaký litrový motůrek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Leden 22, 2017 Sdílet Odesláno Leden 22, 2017 To bude hodně tvrdý skok ze Saxa do RS. Radši bych koupil třeba Fabii 1.4MPi nebo Polo. Ty aspoň vypadají jako auta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Leden 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2017 (upraveno) Tak brzdič už je natřený a zítra půjde snad na auto. Upraveno Leden 24, 2017 uživatelem Laetry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 24, 2017 Sdílet Odesláno Leden 24, 2017 To máš novej? A proč jsi ho natíral, origo by měli být zelené přímo z výroby ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 24, 2017 Sdílet Odesláno Leden 24, 2017 Tak muze byt treba z GTI nebo Cupry ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Leden 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2017 Je novej, ale přišel nenatřenej no. Tak jsem koupil plechovku barvy a až bude normální počasí, tak udělám i ostatní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Únor 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2017 Tak oprava brzd je už delší dobu za námi. Měnil se pravý zadní brzdič, zadní kotouče, desky a vyměnila se i brzdová kapalina. Z opravy mám jen jednu fotku, protože mi stávkoval telefon. No a od kámoše, u kterého jsem si to dělal na dílně, jsem dostal, za děkuju, první vizuální úpravu, původem z leona cupry. :-) Další v plánu jsou kola do bílé barvy, dvě kulaté koncovky výfuku a určitě se ještě něco najde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Září 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2017 Po dlouhé době taková drobnost z Číny. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 12, 2017 Sdílet Odesláno Září 12, 2017 Hezka drobnost ;) si objednal celej ovladac nebo jen krytky??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Září 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2017 Celý ovladač. Podsvícení je červené, tak jsem zkoušel přehodit jen krytky, ale nějak neseděly na původní ovladač. Stejně mě čeká změna podsvícení celého auta, tak až to bude aktuální, tak stejně předělám i tenhle. Objednal jsem ještě chromový ovladač světel, ale ten je nějakej nekvalitní, tak zkusím ještě jiného prodejce nebo koupím ten origo díl. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Září 12, 2017 Sdílet Odesláno Září 12, 2017 Koukám, že jsem si dnes montoval stejnou drobnost z číny :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.