Přejít na obsah

Podvozek

Spooky1

Doporučené příspěvky

Po prezuti na letne som sa rozhodol pre riesenie, ktore prezentoval chip. Idem do pruzin 30/30, aj ked som vycital z netu, ze pre RS-o plati cca 20/20 - pravda?

Zatial som nasiel toto, aj ked za pruziny sa mi to zda byt dost, ci?

http://www.tuning4you.sk/kategoria/podvozky-tlmice-a-pruziny/ap/pruziny/sportove-pruziny-211406440/

http://www.tuningzone.sk/tuningzone-sk/eshop/2-1-PODVOZOK/0/5/1424-Sportove-pruziny-Skoda-Octavia-1Z-Limousine-Sedan-20-mm

Odkaz ke komentáři

Ahoj, nedokázali byste mi poradit rozdíl mezi podvozkem O1 kombi 81kw a O1 96kw (sedan i kombi) ? Koupil jsem 81kw O1 a je mnohem tvrdší (kostitřas) než ta firemní O1 96kw (už je pryč) a taxikářské 96, v kterých jsem se vezl.. Už to řeším asi 2 týdny, ve Škodovce mi tvrdí, že 96ka má stejné tlumiče, ale má jiné pružiny, ale potřebují VIN 96ky, aby to mohli porovnat. Já mám tlumiče SACHS Super Touring a Pružiny s 2x modrými a 2x zelenými tečkami.

Díky za radu.. nebo kontakt na někoho, kdo má v 96kw O1 originál měkký podvozek..

Odkaz ke komentáři

Ahoj, nedokázali byste mi poradit rozdíl mezi podvozkem O1 kombi 81kw a O1 96kw (sedan i kombi) ? Koupil jsem 81kw O1 a je mnohem tvrdší (kostitřas) než ta firemní O1 96kw (už je pryč) a taxikářské 96, v kterých jsem se vezl.. Už to řeším asi 2 týdny, ve Škodovce mi tvrdí, že 96ka má stejné tlumiče, ale má jiné pružiny, ale potřebují VIN 96ky, aby to mohli porovnat. Já mám tlumiče SACHS Super Touring a Pružiny s 2x modrými a 2x zelenými tečkami.

Díky za radu.. nebo kontakt na někoho, kdo má v 96kw O1 originál měkký podvozek..

Tak se omlouvám, trochu jsem se spletl, mám tlumiče SACHS ADVANTAGE.. což jsou polosportovní plynokapalinové (Dnes jsem to prověřoval na parkingu ,-), takže to bude asi ten důvod. Ale kdybyste mě dokázali navést na to, co znamenají

na pružinách barevné tečky, byl bych vděčen. Ve předu tam jsou tedy 2x modré a 2x zelené na pružině a vzadu 3x zelené a 2x bílé tečky..

Díky za radu..

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Ahoj lidi chtěl bych poradit jestli nedělám chybu s koupí stavitelného podvozku od AP,jsou cenově dostupné,protože do levnějších jít nechci a na dražší fakt nemám například KW za 30000 :D nebo znáte nějakou jinou značku kterou mužete doporučit abych pak nelitoval a zbytečně nevyhodil penize...jinak scháním něco co nebude moc tvrdého,spíše komfortnější,díky za rady

Odkaz ke komentáři

Ja mam lowtec a nemuzu si stezovat :palec: Budou na prodej protoze chci stavitelny podvozek a taky od lowtecu street a pruziny mam taky street :palec:

Nejsou takove tvrde a dobre drzi :palec: jsou fakt komforti i kdyz mam 19tky kola ale uvidim jak to bude s podvozkem ale chci taky street bo jezdim do prace 35 km takze sport nepotrebuji :pivo:

CHIPMAN myslel jsem tvrdsi vs lowtec Martin ma to same snizeni a ma HaR a ja Lowtec a je o neco tvrdsi nez lowtec srovnavam to s jeho a mim podvozkem respek. pruzinama se stejnym snizenim :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...