Guest Tomas_ek Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 nezbylo vám něco u skládání? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Ja jsem nic nemenil, delal to mechanik mozna to namontoval nak opacne po montovani stelovaku je vsechno ok, to se stalo gdyz my menil misku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 to horne ulozenie podla mna nie je spravne,nieco je tam zle vyskladane,to by nemalo byt takto vysoko,z coho aj usudzujem ze je tlmic zvislejsie a tym padom dre srob o disk,keby bol hore nizsie,bol by viacej sikmo,pri takto zdvyhnutej miske je to mozno rozdiel 2cm,no urcite by som si nasiel ineho mechanika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Jaký máte názor na pevnej podvozek H&R varianta komfort, snížení 35/35? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 dobry podvozok vyssej triedy,ale v tejto cene by som isiel skor do KW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 A neví někdo číslo toho KW pro O1 2001 1.8T Combi? Snížení 35/35. na každý stránce je to jiný - na jedný si vyhlídnu KW pro tenhle motor a na druhý je pro TDi... tak nevim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 ak je to 110 kw a prednokolka tak: 20082006 ,unas stoji 449€,nejaka zlava by sa dala pre clena klubu aj riesit este mozno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidrs Odesláno Únor 10, 2012 Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 Ahoj, mám možnost koupit stavitelnej podvozek Eibach Pro street-S koupenej na podzim 2011 najeto asi 5000km za 12000kč. Novej v Elitu stojí 25tis.. Mám do toho jít? Máte někdo zkušenosti s timhle podvozkem? Chci ho na OI combi TDI.. Díky za rady. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
redO1 Odesláno Únor 10, 2012 Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 Jaký máte názor na pevnej podvozek H&R varianta komfort, snížení 35/35? Ahoj tento podvozek mám a jsem s ním plně spokojený není ani tvrdý ani moc měký. Jestli chceš něco na normální ježdění tak super. Já měl předtím stavitelné KW a to byla koza :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 davidrs - dobra cena,dobry podvozok,ale ja osobne by som do jazdenych veci nikdy nesiel pokial ju nepoznam od nova :-) redO1 - ako mozes porovnavat pevny podvozok so stavitelnym????? a to KW stavitelne by som chcel vediet ktore si mal kedze KW je komfortne na tom tak isto ako H&R,kvalitou tak isto,len je lacnejsie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fox360 Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Pro Vladan: Z tech fotek to vypada jako kdyby tam vubec nebylo axialni lozisko, to je cca vysoky 1,5cm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Únor 14, 2012 Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 Zdravím Oktáváci :) Jsem poměrně čerstvý majitel Octávky 1.6i 75kW (vlastním jí 4 měsíc)a mám podobný dotaz jako většina lidí v tomhle vláknu,tj. : jaký koupit podvozek? Na Oktě mám tlumiče už značně "vykloktaný" a tak plánuju na jaro výměnu. Nechce se mi jít do originálu a tak sem si podstivě přečetl celou tuto diskuzi a vyšli mě dva dobrý podvozky po kterých koukám. Pevný komplet od KW a Weitecu. Jen nevím jak s tím snížením...který znich bude nejlepší 35/35 , 55/35 nebo 55/55 ?..nechci aby to bylo vpředu vejš než vzadu.. Do podvozků nevidím a tak chci poprosit o radu zkušenější.. Taky plánuju do budoucna 18" ráfky tak aby to nebyl problém až je budu měnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Únor 17, 2012 Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Weitec nedoporucujem! ak tak skor KW,najlepsie znizenie je to najnizsie :-) 18" neni problem ked ich kupis v spravnom rozmere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 tak naposledy, pak už prostě něco objednám :lool: co řikáte na AP sportfahrwerke štelovák?? četl jsem že je to docela kvalitní podvozek (made in germany). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 AP je komercna nizsia trieda KW! je dost tvrdy,u nas cena na octaviu 1U prednokolku 440€ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bzzcek Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Mam takovej dotaz existuje něco jako delši zadni pružina?včera jsem musel vytahnout sportovni podvozek a daval jsem tam original a předek se dost zvednul ale zadek mi pořad nějak leži u země a to tam je jak nova pružina tak i tlumič(monroe)...a chtěl bych ten zadek nějak přizvednou?nevite někdo o něčem?dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 tu tie zvysovacie kruzky od Weitecu,ine rozumne riesenie nevidim,ale nechapem preco ti to ostalo tak ako si napisal,aku mas motorizaciu a ake struny si daval dopredu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bzzcek Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 1.9 Tdi (66kw) a předek mam Bilstein(tlumič) a Monroe(Pružina) ještě mě napadlo pod zadni přužinu narvat štelovaky co mi zustaly po sportovnim podvozku ale nevleze se to do origo pružiny jedině ji trochu nahřat a roztahnout na konci ale to nevim co uděla s kvalitou material i když jde vlastně jen o kaleny drat....Potřebuju to zvednout hlavně na leto jak mam 17´ kola a jak mi sednou dva lidi do zadu tak dřu o podběh hranou pneu...a kde to najdu kroužky? dik :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 mne zbyly silikonovy podlozky pod zadni pruziny cca 20 mm vysoky. mel jsem je, kdyz jsem koupil pruziny a kdyby se mi to zdalo moc nizko, ale nakonec jsem je nedaval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bzzcek Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 Dneska jsem někde našel napir na jejich vyrobu tak asi zkusim udělat jak bude v praci volna chvile a nebo na sustruhu přebrousim ty štelovaky a bude jelikož jsem žadne ty capiny od weitecu na netu nenašel.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 Spis bych hledal chybu jinde, mas urcite nekde neco spatne. Tady vidis +/- normalni vysku zadku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 podla mna si urobil tiez niekde chybu,ale to by sa chcelo viacej rozpisat,aku mas motorizaciu,ake si kupil tlmice,struny,ale presne! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bzzcek Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 No ja to mam tak polovinu toho co je na fotce a špatně poskladane nevim co bylo to normalně v servise dneska hodim foto no jestli se mi to jen zda nebo to je fakt hodně nizko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bzzcek Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Nevim teda jak vam ale mě to teda přijde nějake čaple ten zadek na to že tam je novej tlumič i pružina a to mam prazdnej kufr i nádrž :D a ten předek je tež nějak moc hore podle mě nevim možna to je jen zvyk protože předtim tam byl štelovaci podvozek FKautomotive.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 je to nejaky divny. zmer si vzdalenost zadniho lemu od zeme. ja mam na 195/65/15 pri snizeni cca 50mm od zeme po lem 63.5 cm... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 ty mas zle predky,zadok je podla mna OK,ale predky mas uplne mimo,aky mas motor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bzzcek Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 tak lem mam 65,5 a pneu mam stejne...tomor je Tdi 66kw a na ten predek mi bylo receno ze je vse namontovane spravne ale taky se mi to nezda asi vymemim mechanika... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 nedali ste tam zle struny? a tlmic? mne to pripada ako podvozok pre zle cesty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bzzcek Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Jo to nevim v mototechně jsem řekl že chci prostě předni tlumič a pružinu na OCT I Tdi a dali mi tohle no a pak mi to kamoš v praci montoval takže je to možne ale nevim jistě no přišti vikend se to bude zvedat a podivam se na to pořadně... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaviD79 Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Ahoj lidičky, prosím o radu. Koupil jsem si Octavii 1,9TDI 66kW krátkou. Vždycky jsem si ji přál s tím, že si ji dám trošku do kupy. Koupil jsem si na ni Alu kola 17" s pneu 225/45,na páté dveře jsem si pořídil WRC křídlo,samozřejmě přední nárazník RS. Ten tam už byl.Auto vypadá super,alespoň z mého pohledu rally fanouška.Na autě předchozí majitel udělal úpravu podvozku a to, že zvedl výšku podvozku. Z důvodu horšího nájezdu k domu. Já však řeším takový můj vjem a to, že se v aktuálním stavu auto chová na cestě nervozně..jakoby plavalo..,nedělá to vždy. Co jsem tady na foru četl ohledně pneu, tak každý kdo hodnotil obutí jako mám já neupozorňoval na problém,který mám já. Taky nevím jestli to nemůže dělat to zvýšení podvozku. Prosím o radu. Díky, David. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.