Jump to content

Podvozek

Spooky1

Recommended Posts

Po prezuti na letne som sa rozhodol pre riesenie, ktore prezentoval chip. Idem do pruzin 30/30, aj ked som vycital z netu, ze pre RS-o plati cca 20/20 - pravda?

Zatial som nasiel toto, aj ked za pruziny sa mi to zda byt dost, ci?

http://www.tuning4you.sk/kategoria/podvozky-tlmice-a-pruziny/ap/pruziny/sportove-pruziny-211406440/

http://www.tuningzone.sk/tuningzone-sk/eshop/2-1-PODVOZOK/0/5/1424-Sportove-pruziny-Skoda-Octavia-1Z-Limousine-Sedan-20-mm

Guest Mike01

Ahoj, nedokázali byste mi poradit rozdíl mezi podvozkem O1 kombi 81kw a O1 96kw (sedan i kombi) ? Koupil jsem 81kw O1 a je mnohem tvrdší (kostitřas) než ta firemní O1 96kw (už je pryč) a taxikářské 96, v kterých jsem se vezl.. Už to řeším asi 2 týdny, ve Škodovce mi tvrdí, že 96ka má stejné tlumiče, ale má jiné pružiny, ale potřebují VIN 96ky, aby to mohli porovnat. Já mám tlumiče SACHS Super Touring a Pružiny s 2x modrými a 2x zelenými tečkami.

Díky za radu.. nebo kontakt na někoho, kdo má v 96kw O1 originál měkký podvozek..

Guest Mike01

Ahoj, nedokázali byste mi poradit rozdíl mezi podvozkem O1 kombi 81kw a O1 96kw (sedan i kombi) ? Koupil jsem 81kw O1 a je mnohem tvrdší (kostitřas) než ta firemní O1 96kw (už je pryč) a taxikářské 96, v kterých jsem se vezl.. Už to řeším asi 2 týdny, ve Škodovce mi tvrdí, že 96ka má stejné tlumiče, ale má jiné pružiny, ale potřebují VIN 96ky, aby to mohli porovnat. Já mám tlumiče SACHS Super Touring a Pružiny s 2x modrými a 2x zelenými tečkami.

Díky za radu.. nebo kontakt na někoho, kdo má v 96kw O1 originál měkký podvozek..

Tak se omlouvám, trochu jsem se spletl, mám tlumiče SACHS ADVANTAGE.. což jsou polosportovní plynokapalinové (Dnes jsem to prověřoval na parkingu ,-), takže to bude asi ten důvod. Ale kdybyste mě dokázali navést na to, co znamenají

na pružinách barevné tečky, byl bych vděčen. Ve předu tam jsou tedy 2x modré a 2x zelené na pružině a vzadu 3x zelené a 2x bílé tečky..

Díky za radu..

• 5 weeks later...

Ahoj lidi chtěl bych poradit jestli nedělám chybu s koupí stavitelného podvozku od AP,jsou cenově dostupné,protože do levnějších jít nechci a na dražší fakt nemám například KW za 30000 :D nebo znáte nějakou jinou značku kterou mužete doporučit abych pak nelitoval a zbytečně nevyhodil penize...jinak scháním něco co nebude moc tvrdého,spíše komfortnější,díky za rady

Ja mam lowtec a nemuzu si stezovat :palec: Budou na prodej protoze chci stavitelny podvozek a taky od lowtecu street a pruziny mam taky street :palec:

Nejsou takove tvrde a dobre drzi :palec: jsou fakt komforti i kdyz mam 19tky kola ale uvidim jak to bude s podvozkem ale chci taky street bo jezdim do prace 35 km takze sport nepotrebuji :pivo:

CHIPMAN myslel jsem tvrdsi vs lowtec Martin ma to same snizeni a ma HaR a ja Lowtec a je o neco tvrdsi nez lowtec srovnavam to s jeho a mim podvozkem respek. pruzinama se stejnym snizenim :palec:

• 1 month later...
Guest OctaviaMartin TDI

Chlapy co vy na tentopodvozek Máte přímo s tímto nějaké zkušenosti? Je to na o1 1.9 tdi 81 kW. Nebo jestli máte někdo jinej nápad na lepší podvozek za cca 10 tisíc?

Guest OctaviaMartin TDI

Jako štelovák bych uvítal radši, ale zase jak je oproti pevnému weitecovi kvalitní ? To radši koupím pevnej za ty prachy, ale kvalitní a funkční.