Vláďa.Macura Odesláno Listopad 13, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 Zdravím, když s autem jedu rychlostí 90 a víc, tak při mírném zatočení mi jakoby začne hučet řízení, ale při jízdě rovně se nic neděje. Při menších rychlostech, nebo úplně zastaveném vozidle nic nehučí. Nesetkal se s tím někdo a neví co by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 13, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 Pokud to dela jen za jizdy, tak to bude nejspis delat lozisko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vláďa.Macura Odesláno Listopad 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 A nedělalo by to i při jízdě rovně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Listopad 13, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 Ne. Dělá to jen na jednu stranu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vláďa.Macura Odesláno Listopad 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 Ne. Dělá to jen na jednu stranu? Dělá to právě na obě strany. Teď jsem to měl zdvižený na heveru a na levým kole tam něco cinká. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZdenaH Odesláno Listopad 13, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 Cinka pri jakem pohybu? Ale zkontroloval bych brzdy, jestli nevypadl plisek, co vodi desky, taky zaseknuty kaminek dela docela bordel. Jeste me napada blbe vyvazene kolo. A jinak lozisko huci i pri jizde rovne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vláďa.Macura Odesláno Listopad 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 Cinka pri jakem pohybu? Ale zkontroloval bych brzdy, jestli nevypadl plisek, co vodi desky, taky zaseknuty kaminek dela docela bordel. Jeste me napada blbe vyvazene kolo. A jinak lozisko huci i pri jizde rovne. Cinká když točím kolem dopředu. Ono to hučení bych spíš přirovnal ke zvuku, když se vytočí kola do plnýho rejdu, tak takovej to dělá přibližně zvuk. No kola jsem vyvažoval asi před 2 tejdnama.Jinak zkoušel jsem brát za kola, ty jsou bez vůle a při točení kolama nic nehučí, jen na levým pravidelně cinká. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZdenaH Odesláno Listopad 13, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 Urcite bych sundal kolo a vsechno prohledl... Jestli je cinkani pravidelne, bude nekde neco vadit (drhnout). Otazka je jestli to pri jizde muze delat zvuk co slysis. Kdyz das kola do rejdu a popojizdis, homokinetak necvaka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vláďa.Macura Odesláno Listopad 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 Urcite bych sundal kolo a vsechno prohledl... Jestli je cinkani pravidelne, bude nekde neco vadit (drhnout). Otazka je jestli to pri jizde muze delat zvuk co slysis. Kdyz das kola do rejdu a popojizdis, homokinetak necvaka? Homokineťák je v pohodě, a auto má 200000, takže ne ten bych to asi netipoval. Každopádně si to vemu na dílnu, tady doma s tím nic nevymyslím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lifeb Odesláno Listopad 25, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2016 Olej v řízení máš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vláďa.Macura Odesláno Listopad 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2016 Kdybych neměl olej v řízení, tak to hučí i při zatočení na volnoběh ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZdenaH Odesláno Prosinec 1, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 Hlavne bys citil vetsi odpor pri toceni volantem nebo skubani volantu pri ostrejsim zataceni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vláďa.Macura Odesláno Prosinec 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2016 Vzal jsem si auto na dílnu a bude to tím ložiskem,už jsem si ho objednal, tak jen čekám až bude chvíli čas, abych si ho mohl vyměnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.