Nosnx Odesláno Prosinec 8, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2016 Zdravím před pár dny jsme si všiml bíle hmoty na spodní straně olejového víčka. Hledal jsme informace na internetu a může to být od vysrážené vlhkosti z krátkých tras po prasklé těsnění pod hlavou. Má s tím někdo zkušenosti? Denně dělám krátké vzdálenosti do 8 km jedna cesta, takže se sotva ručka teploměre dostane na 90. A je pravda, že minulé týden byli zde teploty do 5 stupnů přes den (nežiji v ČR). Auto nekouří, chladící kapalinu jsem dolévat nemusel co to auto mám což je cca 7 měsíců. Má někdo s tímto problémem zkušenosti? Najeto mám kolem 213 000 km. Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Prosinec 9, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2016 Ahoj, loni jsem řešil stejnou věc. Pokud jezdíš takto krátké vzdálenosti, tak je to vysráženou vlhkostí. (já jezdím denně 11km). Pokud ti auto nijak nezlobí a kapaliny máš OK jak píšeš, tak bych se toho nebál. Kdybych teď mrknul k sobě, tak to budu mít stejné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 9, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2016 Normal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nosnx Odesláno Prosinec 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2016 Dík pánové za názory. Osobně si také myslím že je to venkovními teplotami a těmi krátkými vzdálenostmi. Olej v chladicí nádobce není, kapalina v ní při běžícím motoru nebublá a olejové měrka je také jen od oleje. Auto trošku kouří ale to přisuzuji vysrážené vlhkosti ve výfuku. Po delší jízdě bez kouře. Setkal jsem se s informaci, že by příčinou mohl být vadný termostat nebo odvětrání motoru. S tím termostatem nevím jestli je to možné. Auto se mi zahřeje stejně rychle jako v létě a nepřehřívá se, takže si myslím, že mam termostat v pořádku. Co se týče toho odvětrání, nejsem expert ale něčím takovím je BWA motor vybaven? Vím že to má nádobku s aktivním uhlím a PVC ventil ale to by na tu vlhkost nemělo mít vliv, pokud se nepletu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinku Odesláno Prosinec 9, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2016 normál, mám taky BWA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Prosinec 27, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2016 Ahoj, mám to úplně stejné na svém BWA = krátké trasy :unsure: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xtomasek Odesláno Březen 30, 2017 Sdílet Odesláno Březen 30, 2017 Taky mám.Neřešit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obrikk Odesláno Březen 31, 2017 Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 Tiez si myslim, ze nema zmysel to nejako riesit nie si sam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Není se čeho bát, jak začalo teplo zase tak emulze zmizela. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.