Miraas Odesláno Prosinec 22, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 Ahoj chlapi, před asi cca 14 dny jsem nechal znovu pokovovat znovu paraboly ... vyměnil i nové výbojky (osram xenarc) ,ale pořád mám problém že na silnici není skoro žádné světlo. Koukal jsem jestli jsem něco nepřehodil nebo tak ale na nic jsem nepřišel , tak mě napadlo že vezmu silnou led svítilnu a zkusím to prosvítit ( měla by mít stejnou svítivost jako xenon. výbojka) výsledek je na fotce. Už nevím co by mohlo být v pytli. :wacko: Díky za rady a tipy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Prosinec 25, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2016 A čím ti ty paraboly pokovovali (technologie a typ kovu)? Je to už dost dlouho, kdy jsem svoje nechával pokovovat a už si to pořádně nepamatuju. Vím, že jsem mluvil o pochromování a tam mi ukázali, jak by to bylo šedý, tak jsme vybrali něco jinýho, ale už si nepamatuju přesně co. Ta vrstva musí být lesklá skoro jako zrcadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 25, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2016 http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=150473&highlight= tady sou dobré reference 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Leden 12, 2017 Sdílet Odesláno Leden 12, 2017 Miraas: a výbojky máš správně typ D2S? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.