raym0n Odesláno Březen 13, 2017 Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 Tak jo, byrokracie poladena a dopadlo to celkem dobre :) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=6493&p=1669513 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 13, 2017 Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 :-) takze jsi nakonec musel jit pres ztratu... Ja premyslim, jestli si nezmenit SPZ - sef byl evidentne oblibeny, neo nekoho tim mondeem stvu (ale to si nemyslim) a nebo nekoho stvu ja - a tim padem by mi to nepomohlo... Ale v tydnu mi nejaky .... poskrabal sklo u spolujezdce a C sloupek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 13, 2017 Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 Sklo a C-sloupek, aby se nekomu ublizilo? To by spis bylo neco v laku atp a poskrabat sklo da celkem praci. A jo, normalne jsem o predni spz prisel... ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 13, 2017 Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 Vsak v tom C sloupku je to v laku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 13, 2017 Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 jo takhle... no, asi nejakemu 'vsechno je na hovno u piva v hospode'-zavistivci z okoli ohrivas v tele zluc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 13, 2017 Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 1BR pěkný, konečně si tě můžu na silnici všímat, s Áčkem jsem tě musel ignorovat :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 13, 2017 Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 Jeste musim neco nenapadneho dodelat, at lidi, co me znaji, tak at poznaji a zbystri a ostatnim, at to netrka do oci, neco ve stylu... ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 13, 2017 Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 :-)) Tak to by byla stylovka ;-) A asi neco jak rikas... nebo nejaky sympatak, kteremu jsem nepridal tolik, kolik by si predstavoval, ze si zaslouzi... Lak se rozbrousi a rozlesti, ale to okno me stve.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Březen 14, 2017 Sdílet Odesláno Březen 14, 2017 Když jsem řešil výměnu RZ já, tak určitě se doporučuje ztráta. Tam jde o to, že nevíš o žádném úmyslu ani nic podobného. Při krádeži vlastně někdo odcizil majetek státu a tam občas chtějí potvrzení o nahlášení na PČR. Ztráta je v pohodě :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 15, 2017 Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 Jakou cestou byste sli a proc - srouby na SPZ, nebo suchy zip od 3M na SPZ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 15, 2017 Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 U šroubů mi je škoda děravého nárazníku a značky, zase to tam drží fest proti nějakým nenechavcům na sídlišti. Suchý zip je jednodušší pro každou příležitost - např. při mytí vozu okolo a pod značkou apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 15, 2017 Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 Naraznik uz je stejne deravy od sroubku, co drzi ramecek SPZ. Sundat SPZ sroubovanim vs ji jen odloupnout pri myti je super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 30, 2017 Sdílet Odesláno Březen 30, 2017 Tak dneska proběhlo druhé stání v kauze 1.2 TSI a pořád nebyl soud zahájen, soudkyně se pořád snaží o nějakou dohodu, přestože o to ani jedna strana nestojí :D Už se nedivím, že jsou soudy tak zavalený a nic nestíhají, když si soudkyně hrají na paní učitelky v mateřské škole a snaží se přimět děti, abych se dohodli, kdo komu rozkopal bábovičku. Kdyby místo toho radši soudili, tak mají o polovinu méně práce :pest: Takže opět posun na 18.4. a tentokrát už snad konečně na ostro, pokud mezi tím nezařadí ještě mediátora, kterým strašila :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 30, 2017 Sdílet Odesláno Březen 30, 2017 to dělají proto, že tomu nerozumí a nemají nic v ruce ..... my jsme s ČOI skončily u nejvyššího 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 30, 2017 Sdílet Odesláno Březen 30, 2017 Jasný, chápu, že tomu ženská nerozumí. Ale to není její starost, od toho má soudní znalce a znalecký posudky, který má brát jako odborné stanovisko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Březen 30, 2017 Sdílet Odesláno Březen 30, 2017 Tímhle stylem si ale dělá hodně pěknou reklamu i VW. Celkem se i divím, že se koncernu nevyplatí vyřešit tyhle problémy mimosoudně a v tichosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 30, 2017 Sdílet Odesláno Březen 30, 2017 Lidi tohle moc neřeší. Kolem dieselgate byl taky humbuk a stejně jim prodeje rostou. Evropský zákazník je v tomhle ovce a když jednoho ztratí, další tři získají. Takže asi no stress :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Březen 31, 2017 Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 V tomhle jsou možná Američané lepší. Jako třeba dieselgate já chápu. Málo koho v době koupě auta zajímalo, zda-li má skutečně emise CO2 90 nebo 110 mg. Normálně jsme si zjistili spotřebu a výkon - tohle lidi řeší. Ale když jim takto zásadně kolabuje nový motor, to by (aspoň podle mě) lidi mohlo zajímat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Panove, nechcete trosku pece?https://www.detailingshop.cz/ochrana-laku--vosky-a-sealanty/gyeon-q2m-wetcoat-500ml-kremicity-sealant/ mam chut objednat kanystr a na hlavu na 500ml by to vychazelo i s dopravou 210czk, tak kdo se prida? Fido, Jim, Ondra? dalsi? :) Zbytek hodim na detailing club, tam se po tom urvou, o tom zadna, ale trebas i tady se nekdo najde, tak co rikate, kdo se prida? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 To je to stejný, co jsi dával minule?? ...Tak to chci taky a vzal bych toho litr, mám velký auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Jj, presne tak, to co jsem daval minule :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 panove, jelikoz samozrejme nebudu objednavat jen tohle, tak kdyz by si chtel kdokoliv neco priobjednat, tak dejte vedet, rad to do kosiku prihodim, objednavam v patek, tak kdyztak piste, volejte, posilejte holuby.... i kdyz holuby radsi ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 ja asi ne diky za nabidku, nejak na to ted nemam čas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 to už je naředěny připravek rovnou k použití? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 6, 2017 Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 Rovnou k pouziti, neredi se to, i kdyz nekdo na foru k tomu daval trosku destilky, myslim. Kazdopadne tady realne zkusenosti na jednom ceskem blogu a mrhani casu na cisteni aut ;) http://www.detailingblog.cz/recenze-zkusenosti-gyeon-wetcoat/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 6, 2017 Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 hm, asi ještě dopatlám vosk letos :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Duben 11, 2017 Sdílet Odesláno Duben 11, 2017 Panove, nema tu prosim nekdo na tyden na pujceni pricniky na ford? uvedomil sem si, ze nemame na mondeu hagusy, takze mi jsou pricniky z volva na ... a v patek odjizdime na Gardu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2017 bohuzel ani nemam v okoli nikoho s fordem koho bych se zeptal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Duben 11, 2017 Sdílet Odesláno Duben 11, 2017 I tak diky. Nakonec pojedeme Volvem. Zena rozhodla :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.