maros Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 jukni tady http://www.skoda-auto.cz/cze/service/documentation/olders/pages/octavia.aspx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 A to jenom zjistím verzi? Nebo i změním nastavení aby se s vytažením klíčku "uspal"? To je normalni,columbus usina nekdy i po 20 minutach...urcite ne,hned po vytazeni klicku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 On neusíná 20 minut,on se chladí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Richtros Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 Mam to same,pokud chces parkovaky atd,musis vymenit i gataway...jinak bluetooth modul(pokud ho chces)stoji ofiko kolem osmicky,na vrakaci jsem ho sehnal za trojku,montaz opet doporucuju sverit odbornikovi,zvlast pokud budes chtit pouzivat mikrofon k hlasovemu ovladani...pokud budes columba kupovat dej bacha na verzi,na ty prvni lze dat pouze urcity software,jinak ho muzes znicit,pripadne bude vybijet baterku,tak hlavne opatrne... Díky za odpověď, jestli to chápu dobře, tak když nevyměním gataway nepůjdou parkováky? Navigace mi má přijít v pátek, koupil jsem ji od chlapíka, kterej ji vymontoval ze Superba, jsou k tomu piny, odblok za jízdy s gps anténou, akorát jsem si všiml, že uprostřed navigace nad tím otvorem na cd není nápis columbus, znamená to, že je to ten starší typ??? dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 parkováky ti půjdou, ale nebudou se ukazovat na navigaci... k tomu je stejně potřeba i nová RJ parkováků a úprava zapojení kabeláže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Richtros Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 parkováky ti půjdou, ale nebudou se ukazovat na navigaci... k tomu je stejně potřeba i nová RJ parkováků a úprava zapojení kabeláže pokud nebudu řešit parkováky, je nutná výměna gateway, zajímalo by mě jestli zjistím před instalací navi jestli je nutná výměna gateway z důvodu vybíjení baterie? vím, že je tady o tom napsáno už dost, ale už se v tom ztrácím... moc díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 musíš mít povoleno v kanále 50 přístup,jinak držíš dlooouze Setup a pak se tam dostaneš Držel jsem dlooouze i dlooooooooooooooooooooooouze ale dostanu se jen sem.:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 pokud nebudu řešit parkováky, je nutná výměna gateway, zajímalo by mě jestli zjistím před instalací navi jestli je nutná výměna gateway z důvodu vybíjení baterie? vím, že je tady o tom napsáno už dost, ale už se v tom ztrácím... moc díky pokud nemáš MF volant a nechceš jeho plnou funkci není výměna gateway nutná.. musí být ale v navigaci správný firmware!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Jak zjistím FW svýho Columba? A Jak zjistím jakou verzi map tam mám? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 v servisním menu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 A jak se do něj dostanu? V manuálu jsem to nenašel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Dlouze drzet tlacitko setup... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Máš to o pár řádků výš a pokud jej nemáš povoleno,nedostaneš se tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 povolit diagnostikou, tuším kanál 50 z 0 na 1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Cosby v pohodě, vím že to tam je. Dával si to přímo ty a já na to reagoval fotkou s tím, že je to všechno kam se dostanu. Takže už je to jasný musím na VAG a změnit kódování. Ještě takový dotaz mimo téma, jakej je rozdíl mezi VAGen a SUPERVAGem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest motmot Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 To je normalni,columbus usina nekdy i po 20 minutach...urcite ne,hned po vytazeni klicku. Ahoj, chtěl bych poprosit o radu. Od kolegy z práce mám na test navigaci columbus a při zapojení do O2 RV 2004 man. klima, bez parkovaků i MF volantu, se ani po dvou hodinách úplně nevypne. Stále je slyšet lehké bzučení(asi se točí HDD) a z boku je teplá. Při zapnutém navi jde někdy slyšet cvakání nějakého relátka pod kastlíkem u spolujezdce. Mám strach aby neklekla baterka popř. ještě něco horšího. V servisním menu mám info jenom o FM a AM tuneru. Nemáte s tím někdo zkušenost popřípadě nevíte o někom kdo to dělá v okolí Chomutova? Díky moc PS: spěchá abych věděl jestli mu jím mám vrátit nebo ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Tezko rict pokud nevis presny typ columba,fw v columbu...cislo mas urcite na zadni strane columba,ale vypada to ze bude potreba minimalne zmena fw a neni vyloucena ani zmena gataway,netusim koho mas pobliz chomutova ale kolem Prahy je tady hodne sikovnych kluku z tohoto fora(martin RS,rolbar...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Ahoj, chtěl bych poprosit o radu. Od kolegy z práce mám na test navigaci columbus a při zapojení do O2 RV 2004 man. klima, bez parkovaků i MF volantu, se ani po dvou hodinách úplně nevypne. Stále je slyšet lehké bzučení(asi se točí HDD) a z boku je teplá. Při zapnutém navi jde někdy slyšet cvakání nějakého relátka pod kastlíkem u spolujezdce. Mám strach aby neklekla baterka popř. ještě něco horšího. V servisním menu mám info jenom o FM a AM tuneru. Nemáte s tím někdo zkušenost popřípadě nevíte o někom kdo to dělá v okolí Chomutova? Díky moc PS: spěchá abych věděl jestli mu jím mám vrátit nebo ne :) Navi bude v pořádku, pokud máš 2004, tak je určitě potřeba vyměnit jednotku gateway. Potom se ti navigace uspí do půl hodiny. Tak to by ti vybila baterii. Lze to vyřešit i úpravou FW, ale lepší je výměna gateway. Cenově se jednotka pohybuje ~1000 Kč. Z okolí Chomutova má kabel uživatel Chipmann http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showuser=110 Jinak je možná výměna u Rolbaře v Praze http://www.cardiagnostik.cz/index.php/provozovny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest motmot Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Navi bude v pořádku, pokud máš 2004, tak je určitě potřeba vyměnit jednotku gateway. Potom se ti navigace uspí do půl hodiny. Tak to by ti vybila baterii. Lze to vyřešit i úpravou FW, ale lepší je výměna gateway. Cenově se jednotka pohybuje ~1000 Kč. Z okolí Chomutova má kabel uživatel Chipmann http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showuser=110 Jinak je možná výměna u Rolbaře v Praze http://www.cardiagnostik.cz/index.php/provozovny Ještě bych se chtěl zeptat na zapojení konektoru. Dnes jsem to měl celé rozebrané a na pinu 15 kde má být spínané napětí je stálé jako na pinu 16. Je to problém ? (zkusil jsem to i přepojit a žádná změna). Můžete mi napsat typ té jednotky gateway. Díky moc za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 žádné spínané plus tvého auta na konektoru radia nemá být!! jsou tam dva stálé plusy!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Objevil se mi problém. Jel jsem ráno do práce a znčeho nic v rádiu zapraskalo a celý se na chvilku vyplo a jakoby restartovalo. Celé to trvalo cca 30 vteřin. Čím to může být? Setkal jste se s tím někdy někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 Obcas se me stane, ze po zapnuti zapalovani se sice Columbus zapne, ale vubec nejde zvuk niceho, ani telefonu (GSMM III). Mam SoundSystem. Obvykle pomuze "restart" auta, tzn. zastaveni, vypnuti zapalovani, vytazeni klicku ze zapalovani, chvilka klidu a znovunastartovani, pote zvuk obvykle znovu naskoci :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 To mě v reprákách "praskne" columbus se vypne a za několit sekund zase naskočí a hraje vesele dál jako by se neic nestalo. Zatím se mi to stalo dvakrát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Tak už jsem se dostal do servisního menu, Jediný pozitivum posledních dní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 A proč se mi na maxíku při přepnutí na audio objevilo AUDIO TRINAX :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest cyros Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 vie mi niekto poradit, pri upgrade z fw 1024 na 2760 mi vsetko nabehlo, ide vsetko super okrem toho, ze pri navigacii nejde hlasove navadzanie, skusal som pozret aj kodovanie a nic sa nezmenilo,dakujem za kazdu radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Obcas se me stane, ze po zapnuti zapalovani se sice Columbus zapne, ale vubec nejde zvuk niceho, ani telefonu (GSMM III). Mam SoundSystem. Obvykle pomuze "restart" auta, tzn. zastaveni, vypnuti zapalovani, vytazeni klicku ze zapalovani, chvilka klidu a znovunastartovani, pote zvuk obvykle znovu naskoci :( Tak tohle mi dela taky, mam takovy dojem, ze spis nenabehne soundsystem, sem tam staci vypnout Columba pres tlacitko, nekdy to chce ale opravdu vypnout, zapnout auto. Zkousel jsem se na to ptat v servise a vysledek je asi jasny...koukali na me jak na vola co s tim jako maji delat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Jo, jo, dela me to nepravidelne a v podstate od pocatku, a to velmi sporadicky, párkrát za rok. Je jasne, ze na vine je Soundsystem, ale uz vim, jak na to, tak se to spolkl. V servise obdobna zkusenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 Hoši má to nějakou pojistku nebo něco? Dneska pro jízdě rádio zhaslo a na nic nereaguje... Proudy sem zatím nemeril 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.